تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
تکاب خبر و آدرس
tekab.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
نقل از سايت باشگاه قايقران: بنا بر اعلام هیئت فوتبال استان آذربایجان غربی، مسابقات فوتسال امیدهای استان روز چهارشنبه 93/2/10 تا روز 93/2/12 به میزبانی شهرستان تکاب برگزار خواهد گردید. در این مسابقات 5 تیم از شهرهای ارومیه، خوی، مهاباد، میاندوآب و تکاب شرکت دارند که نماینده ی تکاب، تیم قایقران می باشد.
برنامه ی مسابقات:
روز چهارشنبه 93/2/10:
ساعت 10 صبح پایگاه معلم میاندوآب - اروم آلیاژ ارومیه
ساعت 11 صبح قایقران تکاب - که وین مهاباد
ساعت 5 بعداز ظهر که وین مهاباد - شمس خوی
ساعت 6 بعدازظهر قایقران تکاب - پایگاه معلم میاندوآب
روز پنج شنبه 93/2/11:
ساعت 10 صبح شمس خوی - پایگاه معلم میاندوآب
ساعت 11 صبح قایقران تکاب - اروم آلیاژ ارومیه
ساعت 5 بعدازظهر پایگاه معلم میاندوآب- که وین مهاباد
ساعت 6 بعدازظهر اروم آلیاژ ارومیه - شمس خوی
روز جمعه 93/2/12:
ساعت 9 صبح که وین مهاباد - اروم آلیاژ ارومیه
ساعت 10 صبح قایقران تکاب - شمس خوی
مکان بازیها: سالن دوهزارنفری شهدای ورزشکار تکاب
امید است علاقمندان فوتسال تکاب و هواداران قایقران با حضور در سالن موجبات تشویق و دلگرمی تیم امید قایقران را فراهم آورند.
در این ویژه برنامه كه در محل حسینیه سپاه ناحیه تكاب برگزار شد، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه به سه عامل كه باعث دوام و قدرت یك ملت می شود اشاره نموده گفـت: عامل اقتصاد، عامل فرهنگ و عامل علم و دانش 3 عامل هستند كه در بین ملت ها دارا بودن این عوامل قدرت و دوام آن ملت را زیاد می كند.
وی همچنین افزود: علما چون با مداد و قلم خود شهید را به اسلام دعوت كرده و مدافع اسلام قرار دادند و راه حق و باطل را نشان دادند به همین دلیل قلم و مداد علمای چون شهید مطهری از خون شهدا افضل می باشد.
در این مراسم برترین های بخش نمایندگی سپاه تکاب تجلیل شدند.
نماینده شورای اسلامی شهر تکاب در شورای عالی استان آذربایجانغربی گفت : بودجه 77 میلیارد ریال شهرداری تکاب پس از تصویب شورای شهر برای اجرا ابلاغ شد.
مهدی انصاری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان غربی با اعلام این خبر افزود:بودجه ابلاغی امسال شهرداری تکاب نسبت به سال گذشته بدون در نظر گرفتن وام چهار میلیارد ریالی وزارت کشور از 40 درصد رشد برخوردار است.
وی تصریح کرد:64 درصد از کل بودجه امسال شهرداری تکاب به میزان 48 میلیارد ریال برای اجرای پروژه های عمران شهری هزینه خواهد شد و36 درصد بودجه نیز برای تامین هزینه های جاری شهرداری تکاب صرف می شود.
وی با ابراز امیدواری ازافزایش تخصیص منابع مالی شهرداری از محل دریافت مالیات بر ارزش افزوده شهرستان تکاب اظهار نمود:در بودجه شهرداری تکاب اعتباری بالغ بر20 میلیارد ریال از محل بند الف ماده38 مالیات بر ارزش افزوده معادن طلا وسنگ اختصاص یافته که این میزان اعتبار نقش قابل توجهی در نجات شهرداری تکاب از بحران مالی ایفا خواهد کرد.
انصاری یادآورشد :با پیگیری های شورای شهر وشهرداری تکاب 10 میلیارد ریال اعبتار از محل اعتبارات استانی برای تکمیل کمربندی اصلی ومیدان ولایت در ورودی شهر تکاب از مسیر جاده بیجار به شهرداری تکاب اختصاص یافته است در حالیکه تنها برای تکمیل کمربندی تکاب بیش از 120 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
این عضو شورای شهر تکاب با بیان اینکه شهرداری تکاب با مشکلات مالی فراوانی مواجه است خاطرنشان ساخت:درحال حاضر روند باثبات ومنظمی در شهرداری تکاب حاکم است که با ادامه این روند ،مطالبات انباشته شده مردم وامور نیمه کاره رها شده وبر زمین مانده در سریع ترین زمان به مرحله اجرا واتمام در آمده وشهر نیمه ویرانه تکاب به سمت آبادانی وتوسعه حرکت خواهد کرد.
وی گفت :بودجه امسال شهرداری تکاب طوری طراحی شده که می توان بسیاری از مشکلات عمرانی شهر تکاب را حل نمود.
انصاری تاکید کرد :درسالجاری واز محل بودجه عمرانی شهرداری تکاب بیش از 32 میلیارد ریال اعتبار جهت آسفالت کوچه ها وخیابان ها ونیز بهبود وضعیت عبور ومرور شهر تکاب هزینه خواهد شد. وی تکمیل مجتمع تجاری واداری شهرداری؛ سنگ فرش نمودن پیاده روها ،جدولگذاری معابر،احداث وتوسعه فضاهای سبز،احداث دیوارهای ساحلی ،اصلاح هندسی و نوسازی میادین و نیز بازگشایی معابر عمومی شهر تکاب را از مهمترین اقدامات شورای شهر وشهرداری تکاب در سالجاری عنوان کرد وافزود :دوایر شهرداری تکاب امسال به سیستم الکترونیکی جامع مالی ،فنی واداری مجهز خواهند شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بوکان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: فیلم ˈعزیز و کبریˈ روایت داستانی است از یک واقعه مستند که سالیان بسیار دور در مناطق افشار در تکاب و شاهین دژ در روستای گوی آغاج اتفاق افتاده و این واقعه سالیان سال توسط راویان محلی به صورت شعر و داستان بیان شده است. - رضا عباسی گفت: این فیلم در 90 دقیقه به کارگردانی محمود میررضایی و انور میزایی ساخته شده و کلیه دیالوگ ها به شیوه اشعار کوتاه و به زبان کردی بیان شده است. - وی اظهار کرد: این فیلم با بازی کیمیا کریمی و محمود میرزایی در سال 91 و در روستای نبی کندی، ترمکچی، تخت سلیمان، احمدآباد ..
بوکسور ولزی بار دیگر عنوان قهرمانی سنگین وزن سازمان جهانی بوکس را کسب کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لس آنجلس ، در این مسابقه که بامداد امروز در لس انجلس برگزار شد ،
ناتان کلورلی موفق شد در راند هشتم حریف هموطن خود شاون هاوک را ناک اوت کند و قهرمان شد.
همچنین در رقابت بوکس فوق خروس وزن انجمن جهانی نیز ،
ابنر میارس از مکزیک با امتیاز آنسلمو موره نو از پاناما را شکست داد و قهرمان شد
مرحوم دکتر حسنابراهیم حبیبی وزیر ارشاد دولت بازرگان، وزیر علوم و آموزش عالی و پس از آن وزیر دادگستری دولت میرحسین موسوی ، معاون اول در هر دو دولت اکبر هاشمی رفسنجانی و دولت اولِ سید محمد خاتمی بود. حبیبی دارای مدرک دکترای جامعهشناسی و حقوق از دانشگاه سوربون بود.
به گزارش پیام نو، حجت السلام سید محمدعلی ابطحی در صفحه فیس بوک خود تصویری از سنگ قبر دکتر حبیبی را منتشر کرده است و در توضیح آن نوشته است:
«مادرها خیلی مظلومند. ما همه گویا فقط فرزندان پدرمان هستین. آقای دکتر حبیبی سنگ قبرش را خودش آماده کرده بود. خیلی با معرفت بود که نوشته فرزند باقر و فاطمه.اسم مادر را هم ذکر کرده است.کاش بشه هرجا می پرسند فرزند کی، اسم پدر و مادر را بخواهند…»
دکتر حبیبی به دلیل نارسایی قلبی و جراحی معده در بخش CCU بیمارستان فرهنگیان تهران بستری بود و در ساعت ۱ بامداد روز پنجشنبه مورخهٔ دوازدهم بهمن ماه ۱۳۹۱ در پی یک دوره کسالت طولانی و بستری در بیمارستان فرهنگیان تهران درگذشت.
روستای حسن آباد با رودخانه زیبا ، بهار پرشکوفه، پاییز و زمستان رویایی وتابستان پرطراوت وتنوع محصولات سردسیری با جمعیت 1700 نفری در 25 کیلومتری شهرستان تکاب و در 20 کیلومتری تخت سلیمان واقع شده است. و از شمال به روستای شیرمرد، شرق کوه قرمز(به زبان محلی: کیوه سوور)،غرب روستاهای نبی کندی - قزقاپان و کوه بنن و از جنوب به روستای امین آباد ختم می شود.
وضعیت اقتصادی:
شغل اصلی مردم روستای حسن آباد کشاورزی،دامداری و زنبور داری است. و تعدادی از جوانان نیز در شهر های مختلف کشور مشغول به کار هستند و تعدادی به دلیل نبودن شغل و مشکلات دیگری از جمله سرپرست بودن خانواده بی کار بوده و به سختی خانواده را اداره می کنند. روستای حسن آباد داری 2 رودخانه بوده که در ماه های اول سال پر آب بوده و در ماه های مرداد و شهریور به دلیل استفاده های کشاورزی کم آب شده و تا حد خشک شدن رفته. رودخانه ای به اسم ساروق که از طرف تخت سلیمان و روستای شیرمرد سرازیر و از روستای حسن آباد رد شده و به طرف روستای امین آباد در حرکت بوده، رودخانه ی دیگری به اسم قزقاپان که از طرف روستای قزقاپان سرازیر شده از وسط روستا رد شده و روستا رو به دو بخش(به زبان محلی: ئهم وهرو ئهو وهر) تقسیم کرده و در نهایت به رودخانه ی ساروق ریخته می شود. رودخانه ی قزقاپان از دره های مرتفعی می گذرد که منظره های خیلی دیدنی همچن آبشارهای کوچک،برکه های کوچک و ... رو به جا می گذارد.
بخش اصلی آب رودخانه ی قزقاپان برای آبیاری باغ های روستا به اسم محلی راستی باغ استفاده می شود و قرار شده سدی در سال های آینده روی این رودخانه برای آبیاری باغ ها و مزارع بسته شود و از هدر رفتن آب این رودخانه جلوگیری شود.
روستای حسن آباد از لحاظ کشاورزی و باغداری در شهرستان تکاب معروف است و یکی از تامین کنندگان برتر سیب در شهرستان بوده که درآمد اصلی مردم از همین باغ ها تامین می شود.میوه های اصلی این باغ ها شامل:سیب قرمز،سفید سفید،سیب زودرس - گلابی-گوجه سبز - گیلاس - زردآلو است.
روستای حسن آباد به همت شورای اسلامی و دهیاری محترم در سال های اخیر خیلی پیشرفت کرده است،که می توان راه اندازی تلفن ثابت در سال 84 - راه اندازی شبکه های سیما و افزایش شبکه های آن در سال 79 - راه اندازی بیمارستان بزرگ در سال 86 - 2 باب نانوایی ماشینی پخت نان - 1 باب خانه بهداشت - راه اندازی دکل ایرانسل در سال 88 - تصویض لوله کشی روستا و افزایش آب در سال های 86 و 87 - قرار گرفتن سه مدرسه ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان در روستا - راه اندازی طرح هادی و خیابان کشی در اواخر سال 88 و ادامه در سال 89 - راه اندازی مرکز جمع آوری شیر در سال 86 - قرار گرفتن 2 مهد کودک در دو طرف روستا - قرار داشتن دو مسجد بزرگ در دو طرف روستا - قرار گرفتن پایگاه مقاومت بسیج - قرار گرفتن شرکت تعاونی روستایی و همچنین دهیاری را نام برد. شورای محترم اسلامی را آقایان : محمد امین امین زاده - محمد زاهد فرزین پور - محمد باسامی - عطاء کریمی و یحیی گلی تشکیل می هند و دهیاری محترم روستا به عهده ی آقای محی الدین عنایتی است که سالهای زیادی برای پیشرفت روستا زحمت کشیده و می کشند و جا دارد همین جا ازشون تقدیر و تشکر کنیم و برای پیشرفت آنها و روستا دعا کنیم.
آداب و رسوم
آداب و رسوم مردم روستا بعد سال های زیادی هنوز چندان دست نخورده مانده است. آداب و رسوم های مردم روستا شامل :برگزاری عید های سالیانه در روستا و در کنار هم - شب نشینی های گروهی در فصل زمستان - تیله بازی (به زبان محلی : میتان) جوانان و پیر مردان روی پشت بام ها - فوتبال بین نوجوانان - چهار شنبه سوری - برگزاری عید نوروز و رفتن پشت بام های مردم و عیدی گرفتن (به زبان محلی: شال دا کشانن) - تعریف حکایت مادر بزرگها و پدر بزرگها در پای کرسی است.
روستای حسن آباد را می توان مرکز برگزاری 13 به در در شهرستان تکاب نام برد. وجود فضاهای سرسبز و زمین های هموار در اطراف روستا باعث شده که در روزهای جمعه و به خصوص روز 13 به در تعداد زیادی مسافر و گردشگر به این روستا آمده و روز خوشی را به سر ببرند. هر ساله مراسم 13 به در در روستا با شور و شوق خاصی برگزار می شود و مردمان زیادی از شهر های اطراف به این روستا آمده و 13 به در را در این روستا به سر می برند.
زن های روستا هم پای مردان در کارهای کشاورزی و دامداری فعالیت می کنند و از صنایع دستی زنان روستا می توان قالی،طناب های محلی که از پشم گوسفند و بز درست می شود و همچنین خیاطی و گلدوزی را نام برد.
مراسم و آیین دیگر در حسن آباد:
ساعت را از روی سایه در گذشته تشخیص می دادند. غذا را به طور دسته جمعی دور یک سینی می خورند.
رسم ((شال اندازی)) نیز مرسوم بوده که جوان ها شبانه به خانه همسایه و فامیل رفته واز پشت بام شالی به داخل خانه می انداختند و در گوشه ای مخفی شده و منتظر می ماندند تا افراد خانه پس از یافتن دستمال مقداری شیرینی یا تخم مرغ پخته و یا پول در آن قرار داده و صدا میزد سپس فرد آن را بر می داشت و به عنوان تشکر از خدا برای پسران و دخترانشان همواه زندگی سعادتمندی می خواست.
بازی و سرگرمی مردم روستا:
مردم حسن آباد از نظر اخلاقی بسیار خونگرم ومهمان نواز و با محبت و شاد می باشند و در هنگام گرفتاری نیز به کمک بقیه شتافته و یکدیگر رایاری می رسانند. در کارهای محکم و جدی در زمان بیکاری نیز شوخ و شاد می باشند. در گذشته که وسایل سرگرمی نبود مردم در روزهای بیکاری به خصوص زمستان که کار کشاورزی کم بود روزهای آفتابی در کوچه های ده جمع می شدند و به صحبت و گفتگو و شوخی می پرداختند.
شب های زمستان نیز پای کرسی با چای و تنقلات و میوه که شامل انجیر خشک و تخمه آفتابگردان و تخمه خربزه و گندم شاهدانه برشته و هندوانه بود سپری می شده . افراد با سواد نیز کتاب های (( امیر ارسلان )) و (( حسین کرد شبستری )) و ((ملک جمشید )) را می خواندند و یا قصه و داستان برای یکدیگر تعریف می کردند.
یادی از عملیات نصر 1 و فرمانده مفقودالاثرش، شهید سردار علی اوسط فکری
شهید بزرگوار سردار علی اوسط فکری, شهیدی که پس از شهادتش مفقودالاثر شد و به آغوش خانواده بازنگشت.
26 فروردین هر سال یادآور عملیات غرور آفرین نصر 1 و رشادتهای دلیرمردان سپاه تکاب و فرمانده گردان خط شکن خاتم الانبیا در غرب بانه و سردشت، داخل خاک عراق می باشد. فرمانده خستگی ناپذیری که منطقه تکاب به آن می بالد.
با آنکه تحصیلاتش را در روستای دورباش به علت مشکلات مالی تا پایان دوره ابتدایی بیشتر ادامه نداده بود ولی به علت تسلط بر مسائل روز و کسب آگاهی های اجتماعی، سیاسی و دینی، در سخنرانی هایش بسیار تاثیرگذار حرف می زدند.
محمود دولتی همرزم شهید از نحوه شهادت سردار علی اوسط فکر می گوید. ایشان پس از تشریح وضعیت منطقه و عملیات نصر 1، این چنین ادامه می دهد: "فروردین سال 1366، جبهه جدیدی علیه دشمن گشوده شد و «گامو» که بلندترین منطقه ماووت عراق بود باید برای ادامه عملیات آزاد می شد. در قرارگاه تاکتیکی شهید زین الدین، طرح عملیات ریخته شد و گردان ها و فرماندهان ماموریت خود را دریافت کردند. نیروها برای اجرای عملیات آماده بودند. راه طولانی بود و سربالایی داشت و باید از میان صخره ها عبور می کردیم که بخش عظیم آن با برف پوشیده شده بود و از یک رودخانه پرخروش نیز با عبور می کردیم تا به هدف برسیدیم. کمین های دشمن در سر راه مساله ای دیگر بود که باید با دقت بیشتری عمل می شد تا عملیات برای دشمن آشکار نشود.
علی که فرمانده «گردان خاتم الانبیا»ی سپاه تکاب بود با فرماندهان گروهان ها مثل علیزاده (شهید) و حسینی (شهید) در رابطه با مأموریت صحبت می کرد و می گفت: عملیات باید ابتدای شب آغاز شود،راه طولانی و سختی را در پیش داریم و یک پل در روی رودخانه است که باید از آن نیز عبور کنیم تا به قله برسیم. اگر هدف مورد نظر فتح نشود، عملیات ادامه پیدا نمی کند.
بچه ها همه مصمم شدند و اعلام کردند: به یاری خدا، دشمن را شکست می دهیم. زمان حرکت به همه نیروها ابلاغ شد. ساعت 9 شب همه نیروها پشت سر هم راه افتادند. تاریکی شب و کوله بار سنگین کار را کمی مشکل کرده بود. به هر سختی مسیر طی می شد و کمین های دشمن یکی پس از دیگری از سر راه برداشته می شدند.
گاهی برای استراحت، ستون نیروها متوقف می شد و نیروها دور هم می نشستند، پس از استراحت دوباره به حرکت ادامه می دادیم. قلب ها به تپش افتاده بود. نفس ها گاهی در سینه حبس می شد. صدای خش خش پوتین ها و سرخوردن رزمندگان شنیده می شد. ناگهان گلوله توپی به وسط ستون اصابت کرد و با انفجار آن عده ای به شهادت رسیدند.
بلافاصله نیروها سازماندهی شدند و مجددا به حرکت ادامه دادیم. تا نزدیکی های اذان صبح به تلاش و فعالیت خود ادامه دادیم و احساس می کردیم به هدف اصلی - که صعود به خشن ترین قله منطقه کوهستانی ماووت- نزدیک شده ایم.
در آنجا نیروهای تکاور از ما جدا شدند. فرمانده گردان، علی فکری و چند تن از فرماندهان گروهانها از جمله علیزاده به همراه نیروهای پیشرو و تکاور، برای بررسی وضعیت دشمن جلو رفتند. آتش دشمن زیاد بود و لحظه ای قطع نمی شد. تیربارها و آر.پی. جی زن های دشمن، مرتبا به اطراف آتش می ریختند.
دشمن با اجرای آتش، موضع خود را کاملا به ما شناساند. در این حال فکری و علیزاده به محل بازگشتند و با قرارگاه تماس گرفتند و وضعیت دشمن را گزارش کردند. دشمن متوجه حمله ما شد. حدود دو تیپ و یک گردان دشمن در مقابل ما مستقر شده بودند. از قرارگاه تأکید کردند به لحاظ اهمیت فوق العاده منطقه با تمام توان بجنگیم. با آرایش گرفتن نیروها و هجوم به سنگرهای دشمن عملیات آغاز شد و درگیری سختی بین سپاه اسلام و نیروهای کفر درگرفت.
بر اثر اصابت گلوله دشمن، علی اوسط فکری به شهادت رسید و پیکرش در همان مکان باقی ماند. این حادثه در روز 26 فروردین ماه سال 1366 در «عملیات نصر1» اتفاق افتاد."
یادش گرامی و راهش پر رو باد.
گزارش از: پایگاه اطلاع رسانی نِی تک
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیز، مشکل کمبود نان در شهر تکاب که قبلا نیز در اردیبهشت و خرداد 92 رخ داده بود بار دیگر از روز 13 فروردین آغاز شده و در چند روز گذشته مردم را با مشكلاتي مواجه كرده است. این در حالی است که بعد از ايام سيزده بدر مردم براي تامين نان مصرفي خود بايد مدتها در صفهاي طولاني انتظار بكشند و در نهايت به ميزان درخواست نان به آنها داده نميشود؛ جالب توجه اينكه درهيچ سوپرماركتي دراين شهرستان نان عرضه نميشود در حالي كه مردم مراجعات مكرر به سوپرماركت ها داشته ولي نااميد بر ميگردند.
حال سوال اين است چرا اين كمبود بعد از ايام سيزده بدر و بصورت ناگهاني پيش آمد و ديگر اينكه وقتي سرانه آرد هر نفر دركشور ما مشخص است و بصورت ماهيانه اختصاص مي يابد كمبود نان در شهرستان تکاب چه توجيهي دارد؟؟
بسیاری از افرادی که طی هفته جاری برای خرید نان به نانوایی ها مراجعه کردند یا با درب های بسته نانوایی مواجه شدند و یا ساعت ها در صف های طویل نانوایی منتظر خرید نان بودند.
نان از گذشته تاکنون تا آن میزان برای ما ارزشمند است که وقتی تکه ای نان را روی زمین می بینیم، با احترام آن را برداشته و در گوشه ای می گذاریم تا مبادا زیر پا قرار بگیرد. اگرچه در بسیاری از کشورها با تغییر روش های سنتی به تولید نان وسنگک های صنعتی کوشیده اند تا به افزایش بهره وری در تولید نان و سنگک بپردازند، اما در ایران همچنان مصرف نان و سنگک با کیفیت جزو دغدغه های روزانه بوده است. این در حالی است که تهیه همین نان و سنگک در تکاب، موجب ازدحام بیش از حد مردم در مقابل نانوایی ها شده است تا جائی که بنا بر شواهد موجود صفهای نان و سنگک در این شهر از تعداد 15 متقاضی نیز فراتر رفته است.
یک شهروند تکابی در گفتگو با خبرنگار شیزگفت، من هر روزه برای خرید نان به نانوایی مراجعه می کردم و در کمترین زمان نان مورد نیاز خود را تهیه میکردم اما الان باید حداقل 2 ساعت در صف های طولانی تهیه نان منتظر بمانم برای خرید فقط 2000تومان نان!! که به زحمت کفاف یک روز را می دهد.
شهروندی دیگر افزود من بعد از وقت اداری برای تهیه نان به سوپرمارکت مراجعه میکردم ولی امروز بعد از مراجعه به بیش از 10 مغازه توانستم بسته ای نان تهیه کنم.
این در حالی است که با شروع فصل کارهای ساختمانی و فعالیت کارگران و نیز افزایش امور کشاورزی نیاز به خرید نان برای قشر کارگر وکشاورز در تکاب افزایش یافته اما به علت مشکلاتی که از چند روز اخیر در خصوص میزان طبخ وعرضه نان و ساعت فعالیت نانوایی ها پدید آمده این افراد نیز نمی توانند به مقدار لازم نان مورد نیاز خود را تامین کنند.
یک نانوا هم افزود با کاهش میزان صهمیه آرد نانوایی، قیمت هر کیسه آرد تقریبا به دوبرابر افزایش یافته است. به همین دلیل مقدار پخت نان کم و ساعات کاری نیز از دو شیفت کاری به یک شیفت صبح کاهش یافته است.
به دنبال کاهش سهمیه آرد نانوائیها ، آنها نیز سهمیه توزیع نان در مغازه های سطح شهر را حداقل به نصف کاهش داده اند و همین امر باعث شده تا مردم صفهای طویلی در مقابل نانوائی ها تشکیل دهند.
اميدواريم با پيگيري مسئولان ذيربط شهرستان تکاب اين مشكل تعطیلی و سهميه آرد روزانه نانوايي ها حل شده و ما بيش از اين شاهد گلايه و انتقاد مردم این شهرستان نباشيم
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت ورزش و جوانان، حضرت آیتالله خامنهای
در بند شش سیاستهای کلی سلامت در تاریخ بار دیگر به استفاده عموم
از امکانات ورزش همگانی توصیه و به این مهم تاکید کردند.
به گزارش رادنیوز، بدیهی است ورزش همگانی تضمینکننده سلامتی توأم با شادی و تندرستی است.
ورزش میتواند به خانوادهها آرامش بدهد و این اتفاق کمی نیست که از کنار آن به راحتی عبور کنیم.
در دسترس قرار گرفتن اماکن ورزشی برای عموم در شهرها و به ویژه مناطق روستایی یکی از مشکلاتی است
که جلوی توسعه ورزش همگانی را گرفته است.
البته این مشکلات فقط مربوط به امروز نیست. این کمبودها و کاستیها از سالها پیش در ورزش ما به چشم
خورده و مشخص نیست چرا کسی در این راستا و اجرای عدالت در ورزش گام برنداشته است. شاید بسیاری
از بیماریهای امروز مربوط به ویژه جوامع شهری به فقر حرکتی و در دسترس نبودن اماکن ورزشی باشد.
اشکالی که به راحتی قابل حل بود، اما آنقدر نسبت به آن بیتوجهی شد تا کار به امروز کشیده شد.
مقام معظم رهبری نه تنها در تاریخ 18/1/93، بلکه بارها و بارها بر موضوع ورزش همگانی و توسعه
عادلانه امکانات ورزشی در سطح کشور تاکید کرده و به مسوولان توصیه کردهاند تا در این راستا قدم بردارند.
درواقع لازم است به ورزش همگانی هم با همان چشمی نگاه شود که به ورزش قهرمانی نگریسته میشود،
زیرا اولی پیشنیاز دومی است. همچنین همه شهرها و حتی روستاها باید دارای امکانات حداقلی شوند و یکسان رشد کنند.
این روزها سخنانی از دستاندرکاران وزارت ورزش درباره توصیه به فرمایشات مقام معظم رهبری
به گوش میرسد که مایه خوشحالی و امیدواری است.
اما به عبارتی آیا در دولت گذشته و دولتهای گذشته توجهی به ورزش و امکانات ورزشی شهرها و روستاهای
کوچکی چون تکاب و بخشداریهایش که عبارتند از بخشداری مرکزی تکاب و تخت سلیمان و دهستانهایش شده
شما با چشم باز و دیدی پر بصیرت به امکانات شهرمان تکاب بیافکنید که چگونه و کجا دو و سه تا سوله یا سالن
ورزشی ساخته شده و بدون امکانات چون دوش آب گرم و یا امکانات گرمایشی که تکاب شهری سردسیر است
بنابر این من نویسنده از جناب آقای گودرزی وزیر محترم ورزش دولت کلید دکتر روحانی که خودم هم به این دولت
رای داده و با در نظر گرفتن شرایط این آب و خاک و شعارهای دولت محترم گسترش عدالت در شهرهای نیازمند.
و شایسته سالاری امید است که این هراس و بیم امید جوانانمان را با در نظر گرفتن شرایط سخت زندگی در تکاب
تخت سلیمان و دهستانهای بزرگش امکان احیای سالنهای مجزا و بیشتر در این شهرستان را فراهم آورندو
تا این بیم و امید در نزد خانواده ها و ورزشکاران جوان و بزرگسالانمان به امید و پیشرفت منتهی گردد.
از آنجائی که تکاب در نقطه کوری از استانهای همجوار و خود استان قرار دارد میزان تخصیص به این شهرستان اندازه
حقوق یک پزشک عمومی هم نمی شود.
و لازم هست که مجلس محترم اسلامی و ریاست محترم جمهور برای از بین بردن این تبعیض تکاب را در تقسیمات
جدید کشوری لحاظ کرده تا ما تکابیها بتوانیم نماینده مستقلی در مجلس داشته باشیم و در عین حال توجه بیشتری
اگر ورزش ایران می خواهد دوباره به روزهای خوب خود برگردد و حال خوشی داشته باشد،
باید به اخلاق، ارزش های اخلاقی، فرهنگ پهلوانی و مهم تر از همه، معنویت روی خوش نشان بدهد.
به گزارش رادنیوز، در این روزهایی که بوی گند تبانی، رشوه و فساد فضای فوتبال ایران را پر کرده،
دل مان به شدت برای روزهایی تنگ شده که ورزش در ایران سرشار از معنویت بود.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، به فرموده حضرت امام خمینی (ره) که تاکید داشتند
در ورزش پهلوانی مهم تر از قهرمانی است، ورزش ایران به سمت و سوی ارزش های
اخلاقی حرکت کرد. ورزشکاران تبدیل به الگوهای مثبت جامعه شدند و مردم قهرمانان
ورزشی کشور را بابت توجه شان به فرهنگ پهلوانی و ارزش های اخلاقی ستایش می کردند.
در آن روزهای خوب و خوش ورزش، برد و باخت اهمیت چندانی نداشت و هدف از ورزش
سلامتی و ترویج فرهنگ پهلوانی و ارزش های اخلاقی بود اما به مرور زمان و با تزریق پول
به پیکره نحیف ورزش آماتوری ایران، آرام آرام ارزش های اخلاقی و فرهنگ پهلوانی رنگ باخت
و همه چیز در نتیجه و مادیات خلاصه شد.
نتیجه این پوست انداختن هم همین بود که حالا می بینیم برخی مدیران و مربیان برای گرفتن
نتیجه و ماندن در بورس، همه چیز را زیر پا می گذارند و اخلاق و معنویت را فدای نتیجه می کنند.
ثمره رشد قارچ گونه تفکر نتیجه گرایی در ورزش هم چیزی جز غافل شدن از کارهای زیربنایی،
بی اعتنایی به فرهنگ پهلوانی و ارزش های اخلاقی و متاسفانه تربیت یک مشت داور،
بازیکن و عوامل رشوه گیر، اهل تبانی و فساد مالی و اخلاقی نبوده است.
در چنین شرایطی تنها راه نجات ورزش ایران بازگشت به ساحل امن معنویت است.
آنهایی که دغدغه فرهنگ سازی در ورزش را دارند، باید آستین ها را بالا بزنند و اخلاق
که حلقه مفقوده ورزش ایران است را به این زنجیره برگردانند تا دوباره مروج ارزش های
اخلاقی و فرهنگ پهلوانی باشند و باز هم اخلاق جای نتیجه گرایی را بگیرد.
در این باره حرف برای گفتن زیاد داریم و طی روزهای آینده این بحث را در پایگاه خبری رادنیوز دنبال می کنیم.
خانه » در رسانه ها » واگذاری ۷۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان
واگذاری ۷۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان
رییس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: امسال ظرفیت مراکز مداخله در کاهش طلاق در کشور دو برابر می شود.
همایون هاشمی در نشست خبری افزود: اکنون ۱۷۵ مرکز مشاوره مداخله در کاهش طلاق ویژه زوج های جوان در سراسر کشور دایر شده است.
وی با بیان اینکه تقریبا هر یک از استان های کشور دارای این مرکز هستند، گفت: این مراکز با حضور کارشناسان مجرب رشته های مددکاری و روانشناسی در سراسر کشور دایر شده و حدود یک سوم مراجعات زوج های جوان منجر به صلح و سازش شده است.
رییس سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد این مراکز با همکاری شوراهای حل اختلاف ، مشاوره های لازم را قبل از هرگونه اقدام زوجین در زمینه طلاق به آنها ارایه می دهد.
شادروان محمدخان(سردار بزرگ)پس از مرگ حیدر خان محمد خان سرهنگ به حکومت منطقه افشار رسیده است.وی شخصی با فرهنگ،با وقار،خوش خلق،فروتن و پیوسته حامی مردم خرده پای و مظلوم بوده است.وی در تربیت مهارت ها و ترویج و گسترش فرهنگ وادب و هنر در افشار سهم ارزنده ای داشته است.چنانکه عده زیادی در دستگاه او پرورش یافته اند.و خود نیز به توسعه دانش و ادب در سطح منطقه افشار،همّت گماشته اند،او به عمران و آبادانی و انجام امور خیریه از قبیل تاسیس و مرمت اماکن مذهبی علاقه فراوانی داشت.و به همین منظور در روستا های اغولبیک و شهرستان تکاب اقدام به احداث مسجد جامع،حمّام،کاروانسرا به ظرفیت هزار قافله و حجرات بی شمار جهت استراحت زایران خانه خدا و نجف و کربلا و مشهد و سایران مسافران نموده(تارخ تکاب افشار،صفحه255)وی ده باب از مغازه های تکاب را وقف هزینه های مسجد جامع تکاب کرده و قسمتی از عایدات کاروانسرا را برای مسجد اغولبیک وقف نموده است.قابل ذکر است که محمد خان در عمارت خود یخچال سنتی بزرگی را ساخته که از نظر معماری بسیار شگفت انگیز و از لحاظ توریستی شایان توجه است.بنا های مذکور بنا به روایاتی به176سال قبل میرسد.
محمد خان سرهنگ در 15 اردیبهشت1295ه.شدرگذشته.محمد خان سرهنگ دارای شش پسر به نام های سردار(حسینعلی خان)،حسین خان،یمین لشکر(علینقی خان)،رشیدالدوله(حسن خان)،افتخارالملک(یحیی خان)وفتح الملک(فتح الله خان)بوده است
یکی از خان های مقتدری که در اوایل سلسله قاجار بر منطقه افشار حکمرانی میکره سلیمان خان پسر شمخال خان دوم بوده است.وی که از مقتدر ترین و با شکوه ترین رجال منطقه بوده است و روستا ها و املاک بسیاری را در تیول خود داشته است.قلمرو حکومت سلیمان خان به حدّی بزرگ بوده است که مردم عامّی وی را سلیمان شاه می خوانده اند،اما متاسفانه سرگذشت این شخص از نظر مورخان به دور مانده است،سلیمان خان پسری دلیر به نام رضا قلی خان داشته است که به شیر کش معروف بوده است،لیکن رضاقلی رفتار خصمانه ای در پیش گرفته،و از فرمان پدر سرباز میزند،تا اینکه سلیمان خان از دست او به ستوه می آید و چندین بار وی را به خود ناصرالدین شاه شکایت میکند،و بالاخره رضاقلی بدست ماموران دولتی دستگیر میشود،و در زندان نارین قلعه مسموم و مقتول میشود.
سلیمان خان تا جایی که قدرت حکومت واداره امور منطقه را داشته،از هر جهت برای حفظ و حراست آن می کوشیده،به طوری که چپاول گران و یاغیان و سرکشان و دزدان به هیچ عنوان از خشم او در امان نبوده اند.لیکن چون در اواخر عمر وی نوادگانش با سوء استفاده از ضعف پیری و ناتوانی وی سر به شورش برداشته و با ایجاد ناامنی واعمال ظلم و بی عدالتی موجب نارضایتی دولت را فراهم آورده و سرانجام به دست امیر نظام(حسنعلی خان گروسی)دستگیر و از حکومت خلع می شود.
مرکز فرمانروایی:وی مرکز فرمانروایی خود را روستای یولقون آغاج قرار داده بوده است.
املاک خاص سلیمان خان:حسن آباد-انگورد-امین آباد-زینهار و قازان کندی.وی این آبادیها را به عنوان کمک معاش اولاد سید کاظم رشتی،وقف کرده است
نام شهر تکاب از دیرباز با نامهای متعددی مثل : ستوریق یا شوریق، آنجرود، ساروقورغان سرزمین افشار، تیکان تپه و تکاب سرشناس بوده است . واژه تکاب ( takab ) به معنی آب باریک و زمینی که آب اندک و باریکی در آن جاری باشد آمده است ومردم این شهر بر این باورند که چون تنها رودخانه ساروق در این شهر جریان دارد آن را « تک آب » می نامند یعنی آب تنها . دلیل نامگذاری این شهر به تیکان تپه ( تپه پر از خار ) نیز به دلیل وجود بوتههای خار پیرامون شهر بوده است که این نام تا سال ۱۳۱۶ هجری شمسی پا بر جا بوده است که بعدها به « تکاب » تغییر نام پیدا کرد. تکاب به صورت اسم مرکب به معنی دره، زمینی که در بعضی از جاهای آن آب فرو رود و از جای دیگر برآید.
تخت سلیمان از مهمترین جاذبههای گردشگری در این شهر است که در میراث جهانی یونسکو ثبت شدهاست؛ همچنین مهر موبد موبدان که روی آن نقوش اساطیری حک شده و بیشتر در ستایش آب (آناهیتا) و آتش است، در تخت سلیمان کشف شدهاست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیز ؛ سایت شورای اسلامی شهر تکاب نوشت: در جهت تنویر افکار عمومی و پاسخ به شبهات مطرح در افکار عمومی نکاتی در مورد دوره سوم شورای شهر و مدیریت سابق شهری به صورت مختصر مطرح می شود و کسانی که مایل باشند می توانند جهت رؤیت اسناد و مدارک به روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری تکاب مراجعه نمایند.
دوست خوبم و هم دانشگاهی عزیزم بیت الله عباسپور که سالها با مرارات در کنار هم درس خواندیم و ورزش میکردیم موفقیت هایت مرا خوشحال و شادمان میکند
وبار دیگر قهرمان ارزنده کشورمان در رشته پرورش اندام افتخار آفرید و در دومین حضور حرفه ای خود در شهر مادرید اسپانیا با حضور حرفه ای های پرورش اندام جهان عضلات صد در صد ایرانی را به رخ حریفان کشید . موفقیت های پی درپی و افتخارآفرینی های این ورزشکار خوب و ارزنده کشورمان در مسابقات فیبو پاور آلمان و مستر اروپا را به آقای بیت الله عباسپور و خانواده محترم ایشان و همچنین به خانواده بزرگ پرورش اندام ایران و همه ورزشکاران و مربیان زحمت کش این ورزش تبریک و تهنیت عرض می نمایم . با آرزوی توفیق های روز افزون برای آقای عباسپور در تمام مراحل زندگی ورزشی و پیروزی در مسابقات مستر المپیا
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیز تغییرات فرمانداران استان آذربایجان غربی از هفته آینده کلیدخواهد خورد.بنا به گفته یک منبع آگاه این تغییرات که از اوایل هفته آینده شروع و تا آخر اسفند فرمانداران تمامی شهرستانها تغییر و یا ابقا خواهند شد.
خبرها حاکی از این است که نام محمود اردبیلی برای فرمانداری تکاب قطعی شده و به زودی به عنوان فرماندار تکاب معرفی خواهد شد
گزینه های احتمالی تصدی فرمانداری برخی از شهرستان های استان آذربایجان غربی به شرح زیر اعلام شده:
قره ضیالدین: مرتضی اصغری
خوی: سیوانی
شوط: ابراهیم اوغلی
پلدشت: عبدالله نژاد
چالدران: مهران صفری
تکاب: اردبیلی
ماکو: علی مصطفوی
بوکان: کاک درویشی
مهاباد: معروف صمدی
ارومیه: حسنخانی
گفتنی است اردبیلی در دوره فرمانداری مصطفوی ، معاون فرماندار تکاب بوده است.
ازآثار باستانی و دیدنیهای شهرستان تکاب مسجد جامع تاریخی روستای اغولبیک که در ۵ کیلومتری شهرستان تکاب واقع گشته، که ۷سال زودتر از مسجدجامع تکاب بنا شده است .
مسجد روستای اوغول بیک مربوط به دوره قاجار است و در بخش مرکزی، دهستان افشار واقع شده و این اثر تاریخی در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۱۹۶۹۰ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
بیکاری را نمیتوان جز با مفهوم کار و اشتغال تعریف کرد. پذیرفته شدهترین مفهوم بیکاری عبارت است از مجموع تمام افرادی که شاغل نیستند؛ اعم از کسانی که در جریان دستیابی به شغل جدیدند، یا آنانکه قادر به یافتن شغل با دستمزدهای متعارف و واقعی نیستند. البته تصمیم و ارادة فردی به بیکار ماندن، بهجز مواردی که فرد برای تغییر شغل بیکاری را میپذیرد، فرد را در ردة بیکاران قرار نمیدهد. درواقع، بنابه شمار زیادی از تعاریف، بیکار کسی است که در جستجوی کار نیز باشد. تعاریف بیکاری متفاوتند، ازاینرو نرخ بیکاری نیز برحسب مورد، در یک جامعه خاص و برای یک دوره یا مقطع زمانی معین تغییر میکند. مفهوم بیکاری بهجز وابسته بودن به کار و اشتغال، با مفهوم جمعیت فعال نیز در ارتباط است. جمعیت نافعال نیز بنابه تعریف بیکار محسوب نمیشود. جمعیت فعال براساس شناخته شدهترین تعریف، از جمله مفهوم مورد استفاده در آمارهای ایران، عبارتست از جمعیت بالاتر از 10 سال سن به شرط آنکه خانهدار، سرباز، محصل، بازنشسته و از کار افتاده نباشد. در مقابل، جمعیت شاغل، مثلاً در ایران، 2 تعریف متفاوت دارد که استفاده از هریک از آنها منجر به تفاوت در ارزیابی میزان نرخ بیکاری میشود. بنابه تعریف مرکز آمار ایران (نتایج آمارگیری از نیروی کار، 1384-1385ش)، تمام افراد 10 ساله و بیشتر که در طول هفتة مراجعه، طبق تعریف کار حداقل یک ساعت کار کرده و یا بنابه دلایلی بهطور موقت کار را ترک کرده باشند، شاغل محسوب میشوند. بنابه تعریف قبلی مرکز آمار ایران (آمارگیری از ویژگیهای اشتغال و بیکاری خانوار، 1381-1383ش) تمام افراد 10 ساله و بیشتر که در 7 روز پیش از مراجعه مأمور آمارگیری کار میکردهاند، دارای شغل هستند، اما در این 7 روز بنا به عللی کار نکردهاند، یا شغل مستمر نداشته، ولی در 7 روز گذشته حداقل 2 روز کار کردهاند، یا دارای شغل هستند، ولی در 7 روز گذشته به اقتضای فصل و ماهیت فصلی کار نکردهاند و در جستجوی کار دیگری هم نبودهاند شاغل محسوب میشوند. نرخ بیکاری حاصل تقسیم جمعیت بیکار بخش بر جمعیت فعال است.
جمعیت بیکار = نرخ بیکاری جمعیت فعال
جمعیت شاغل = نرخ اشتغال جمعیت فعال
و از آنجا که:
1= جمعیت فعال 1= جمعیت بیکار + جمعیت شاغل = نرخ اشتغال + نرخ بیکاری جمعیت فعال جمعیت فعال
بنابراین: نرخ اشتغال - 1 = نرخ بیکاری
عوامل اصلی پدیدآورنده بیکاری عبارتند از: ضعف و نارسایی سرمایهگذاری، تحولات فنّاوری که جانشین نیروی کار میشود، کمبود تقاضا در اقتصاد، بحرانهای اقتصادی که میزان سرمایهگذاری و تقاضا را کاهش میدهند، بحرانهای خارجی مانند نرسیدن مواد اولیه یا فنّاوری، کاهش صادرات، جذابیت فعالیتهای سوداگرانه و غیرمولد، فرار سرمایهها به خارج از کشور، بحرانهای اجتماعی (مانند ناامنی و شورش دامنهدار)، بحرانهای سیاسی که بر روی تصمیمهای سرمایهگذاری اثر منفی میگذارند، بحرانهای مدیریتی و فساد اداری و مالی و جز آن. بیکاری را میتوان به انواع مختلف تقسیمبندی کرد: بیکاریهای برخوردی (ناشی از برخورد کارفرما و کارگر)؛ بیکاریهای کمبود تقاضا (ناشی از کمبود تقاضای کل در جامعه و کمبود سرمایهگذاری)؛ بیکاریهای فنّاورانه (ناشی از معرفی فنّاوری جدید که سرمایه را جایگزین نیروی کار میکند)؛ بیکاریهای ساختاری (یا نوع کیفری که نتیجه ناسازگاری بین بیکاران و فرصتهای شغلی ایجاد شده، است)؛ بیکاریهای نوسانی (مربوط به نوسان ادواری و صعود و سقوط نرخ رشد اقتصادی)؛ بیکاریهای مهاجرتی (ناشی از افزایش و تراکم مهاجرتهای داخلی و خارجی به شهر یا کشورها)؛ بیکاری داوطلبانه (که بهطور فردی و جمعی و به دلایل مختلف و براساس تصمیم فرد یا افراد بروز میکند)؛ بیکاری پیشگیرانه (انتظار فرد یا افراد بیکار برای دستیابی به شغل و دریافتی مطلوب)؛ بیکاری نگرورزانه (که به افت دستمزد واقعی مربوط میشود و موقتی است و واکنش کارگران است بهصورت کاهش ساعات کار)؛ بیکاری فصلی (که به ماهیت فصلی مشاغل کشاورزی و تا حدی ساختمانی مربوط میشود)؛ بیکاریزایی سرمایهداری (که به تحلیل ذاتی نظام سرمایهداری به انباشت سرمایه همراه با جایگزینی آن با کالا و به گرایش ذاتی سقوط نرخ سود مربوط میشود و البته با تمهیدهایی که برای رونق بخشی به انجام میرسد، میتواند بهصورتهای دیگر جلوه کند) و سرانجام، بیکاریهای اداری (که به تصمیمها و سیاستگذاری دولتها مربوط است). بیکاری شهری در برابر بیکاری بخش کشاورزی، بیکاری روستایی، بیکاری صنعتی و جز آن عبارتست از بیکارانی که در فضای جغرافیایی شهر و ناشی از زندگی کارگران (نیروی کار) در شهر و وابستگی به صنایع و خدمات شکل میگیرد. نمونة آن، بیکاران بخش ساختمان در مناطق شهری و بیکاری صنعتی و بیکاری ناشی از افت فعالیتهای خدمات شهری است. کاهش سرمایهگذاری در بخش تجاری و خدمات شهری و انتقال منابع و فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی از یک شهر موجب بروز بیکاری شهری خاص میشود. همچنین میتوان از بیکاری خاص بزرگ شهرها و کلانشهرها که از افزایش مهاجرت به این شهرها و حاشیهنشینی و اسکان شبه حاشیهای ناشی میشود، یاد کرد.
.
و در شهری مثل تکاب نیز بیکاری مشکل اصلی جوانان می باشد و نهادهائی که با اقتصاد وامورات
اجتماعی سر و کار دارند باید فکری به حال جوانان برومند این منطقه نمایند. چرا باید این شهر
چالش اصلیش همانا بیکاری و اقتصاد و کمبود فضاهای ورزش باشد چرا .
شما نمایندگان درست قانون گذارید ولی چرا در شرایط سخت به این شهروندان و جوانان وعده هائی
میدهید و عمل نمیکنید.
چرا عزیزان من فقط شعار و شعار من از نماینده گان ادوار قبلی تشکر ولی گله مندم چرا نباید این مردم
وجوانان به حق واقعی خود نرسند.
شما وقتی به مدیران اداره شهرمان نگاه میکنید خوب منصفانه انسانهای خوب وارسته و پاک می باشند ولی
در چیدمانهایمان اگر دقت کرده باشید . تجربه لازم در امور خودشان را در آن نهاد و یا اداره را ندارند. چرا باید گروهی
و چناحی برخورد کرد و سلیقه ای چرا به شایسته سالاری روی نمی آورید در شهر کوچک اما با قدمتی بزرگ
چرا تفکرات کوچکتری دارید و جوانان ما در بیکاری و ضعف اقتصادی بسر میبرند. به عقیده شما پناه این بی پناهان
کجاست من با همه مدیران شهرم هستم و نمایندگان محترم و فرماندار گرامی درهای اقتصاد شهرمان را باز بگذارید
از سرمایه داران سرمایه گذار دعوت بعمل آورید.
تکاب را با فر شآهنین میشناختند ولی الان این فرش شده خاک حال خاکمان شده طلا و فقط از طلای
زره شوران و ....... فرش تکاب آفشار خاکسترهایش مانده که به چشم ملت با فرهنگ و شهید پرور
ورزش بگونه ای شده سیاست ورزش خود به خود نه بلکه توسط سیاسیون بزرگ در دنیا راه پیشرفت رو باز کردهدر تعاریف جوامع بین الملل بهترین حربه برای رسیدن به قله های رفیه جهان بدون درگیری و خونریزی ورزش می باشد . شما اگر کمی دقت کنید بدون اینک هزینه ای سر سام آور خرج کنید میتوانید با اندکی سرمایه نماینده گان ورزشیخود را در دورترین نقطه جهان نماد و سفیر ملت خویش بفرستید و با کم ترین هزینه بیشترین تبلیغ رو از فرهنگکشورتان در زمینه های مختلف به مردم دنیا نشان دهید وبدون اینکه جنگی فیزیکی یا تسلیحاتی رخ دهد میتوان با
ساده ترین ابزارها و و تمرینات سخت ورزشی یک کشور رو به دنبا معرفی کرد.حال که این حربه جهانی و بین المللی هست بیشتر افراد نظامی و بازنشسته و گاهی کارکنانی از ادارات و ارگانهاکه دارای چندین شغل می باشند رو مدیران باشگاها تشکیل می دهند و تمام بدنه وساختار یک باشگاه به صورتنظامی و یا افرادی پول دار که برای خرید بازیکن دست در جیب میشوند که خوب است . اما این دلیل نمی شودکه خود فرد یا افراد مورد نظر افراط رو جایگزین اعتدال کنند. شما که مدیران خوب و کاردان این مرز و بوم هستیدحیفتان نمی آید که اخلاق مداری رو از ورزش دارید پاک میکنید . چرا نباید شما الگوهای خوبی برای جوانان ما باشیدچرا ورزشکاران ما ملاکهای ما مردم بازاری ما همه رو به سوی پول و زرق و برق آورده اند . چرا عوض کلاسهایدرس اخلاق باید پول دوستی ماشین داری اشرافی خانه های ویلایئ متری خدا تومن و زرق برقهای آنچنانیکه برای ملتی که انقلاب کرده و کاخ رو ویران کردند و زمینه ساز یک زندگی راحت بدون دغدغه باشیم زمینه را برایاسراف اشرافی گری قدرت طلبی و خرید مدرکهای آنچنانی که فاقد ارزش معنوی میباشد . هدف در ورزش ما گم شده و وسیله هدف رو توجیه میکندهدف سلامتی بود رسیدن به پاکی و ساده زیستی که الان سلامتب روح روان و اخلاق مداری از بین رفته
شما بر فرض مثال وقتی بازیکنی که 9 سال با مصدومیت و محرومیت های آنچنانی در تیمی بزرگ در مکتب استقلالبرای باشگاه ومدیران ما و هواداران دل سوخته که با هزار زحمت پول ورودی را برای دیدن یک مسابقه میدهند .پیش شرط میگذارد. و توهین هایکوچک و بزرگ خودشان که کوچک ولی قراردادها ی بزرگ مالی میبندند و خود روبا لیونل مسی که صاحب چندین خیریه کمک به بی سر پناهان و .............. مقایسه میکنند.این عزیز بزرگوار می فرمایند این باشگاه استقلال است که باید از من معذرت میخواهد مثل این می ماند یکبچه مسلمان کاری رو اشتباهی انجام دهد و بگوید نه این مکتب اسلام هست که باید از من معذرت خواهی کند.شما ببینید برای خیلی از مردم ایران سه جا مقدس است .1- مسجد که خانه خداست
2- باشگاه ها که پوریا های ولی و تختی و حجازی و دهداریها و شهید پورزندها
3-برای من مکتب بسیج وجبهه و جنگ که محلی مقدس می باشد.
خوب وقتی یک بازیکن به مکتب میلیونها استقلالی راحت توهین میکند آیا باید ایشان را پیشکسوت قرار داد .کسی که مکتبش رو خانه خودش رو بزرگان باشگاهش رو به هر دلیلی توهین میکند جائی ندارد شما ببینید.شما ببینید 9 سال مصدوم باشی میلیون بگیری برسی به میلیارد و به خاطر پول پشت کنی به مکتب بزرگ استقلال و هواداران سینه شوخته اش حال میشه باور کرد این بازیکن مکتب ذوست و هوادارخواه هست اگر میگن که ما هواداران رو دوست داریم ماهانه به 20 نفر از نیازمندان هوادار جامعه حقوقی بدهند یا موردهای کوچیکشون رو حل و فصل نمایند.
همین بازیکن ویا بازیکنانی که از شهرستان اومدند و با تهران بزرگ و پر زرق و برق آشنا شدند رو کم نیستند که همین امسال در پرسپولیس سپاهان استقلال تراکتور سازی با ناز و کرشمه قرارادادهای میلیاردی با پول بیت المال بستند.دهنوی که سال قبل استقلال و... دور زد گفت عاشق تراکتور و هواداراشم و امسال سپاهان رودور زد گفت من عشقم
پرسپولیسه ویا جباری میگه سپاهان با لیاقت ترین مدیر و با برنامه ترین مربی رو داره خوب ...................... و باز گوید این استقلال است که باید از من معذرت خواهی کند و نوع ادبیات همین بازیکن فتح اله زاده با پول شوالیه خریده و یا وقتی میخوانیم در جراید و سایت ها همین بازیکن با ناز وادا پولهای میلیاردی به جیب زده و مشت بر مدیرپرتاب میکند . یا اینکه من دوباره میخواهم به استقلال بر گردم میخوام بدون غرض ومرض بگم اینکه همین بازیکن
دست آموز باشگاه استقلال است که همین مدیران با ناز و ادای بازیکن مذکور سالها ساختند چیزی نگفتند اگر همونمراحل اولیه قرارداد سخت و سفت میگرفتند و هرکسی رو معاون باشگاه یا مدیر مجموعه کمپ استقلال نمیکردند.الان اینگونه نمیشد که جباری با بی احترامی در مصاحبه های اخیر مدیریت باشگاه و اصل باشگاه که مکتب باشگاه هست رو زیر توهین های خود قرار داده و به خاطر پول مکتب باشگاه رو زیر سوال ببرد. حالیه این مسئله پول که جایگزین تعصب شد از چند فصل پیش آغاز شده از زمانی که مدیران ارشد باشگاههای ما پولهای آنچنانی صرف خرید
بازیکنان چند میلیونی کردند که میلییارد ارزش ندارند و در عوض این ساختار سازی باعث شده که بازیکنان با ادا و
اطوار به باشگاههای بزرگ ما جواب بدهند. پس اگر هم هزینه های هست صرف شهرستانهای محروم کنند تا از
دل این شهرستانهائی چون تکاب شاهیندژ بیجار زنجان و اراک بوشهر و غیره مستعد جوانان بیرون آمده و با کمترین
هزینه در اختیار باشگاههای کشورمان در آیند .
وقتی پراید ما از 5 میلیون قیمت به 200000 میلیون تومان میرسه وقتی روغن مایه 1500 تومانی به 7000 در بازار میرسهوقتی کودک سرطانی یا بیماری که تومور داره میره بیمارستان و پول خرج و دخل عمل رو نداره بده و دکترهای بیمارستانهای ما دیگه تو بیمارستان دولتی کار نمیکنند . و زمانی هم که مدیران رده بالای ما با ادبیات آنچنانی درانتخابات در دورهقبلی به هم توهین میکردند. و دربلوا و آشوب اقتصاد مملکت عزیزمان و قیمت های کاذب ماشین و دلار خیلی از مردمانی که در
اقتصاد ما سرمایه گذار و سرمایه دارند وکارخانه و....... ملک و دارند و خود بانی گرانی وتورم در بازارهای اقتصادی مادارند وخود این آقایان عوامل بزرگ در تورم هستند . شما فوتبالیستها درد و جامعه رو دیدید چشیدید شما دیگه چرا بائید و مردنگی کنید و از همین پول بی زبان برای بی خانمانها برای بی سرپناهان برای دانشجوئی که پول ثبت نام نداره برای بیمارانیکه نیازمند دست شما هستند آری بیائید انجمنی بسازید انجمن خیریه ورزشکاران انجمنی که با دست توانای شما دست نیازمندی رو بی نیاز کنه بله بیائید نه جلو دوربین نه توی رسانه ها بلکه خیلی مخفی و اما درست این انجمن رو تاسیس کنید البته نه توسط مدیران شما یا بعضی از سوء استفاده کننده گان بلکه افرادی متعهد که بتوانند سرمایه شما رو در مسیر درست برای انجام کارهای خیر قرار دهند
چرا باید مسئولان قوه قضائیه محترم در این موارد دستشان باز نباشد چرا نباید با قاطعیت جلو مفسدین اقتصادی و ورزشیو فرهنگی مبارزه نکرد باید با تمام قدرت از تمامی ابزارهای لازم امنیتی انتظامی سیاسی و اجتماعی نهادهای مردمیاستفاده نشود چرا یک انقلاب قوی بنام مبارزه با فساد در هرزمینه ورزش فرهنگی اقتصادی ما احیا و اجرا نکنیم تا کی باید با این سارقین ناموس مردم و محتکرین و مفسدین اقتصادی
سکوت پیشه کرده و مبارزه نکنیم
شما ببینید یک کارمند وکارگر جانبازان چگونه میتوانند با حقوق کم خانه ای 50 متری بخرند که در جنوب شهرمان شریعتی خانی آباد نو خانه متری000 3000 تومان میباشد یعنی برای خرید مسکن 50 متری باید 150000000 میلیون نقدبپردازد و چگونه هست کسانی دیگر در بالای شهر خانه های متری 10000000 میلیونی میخرند و یا فوتبالیست ما که ماشین300000000 میلیون تومانی می خرد بعد هم میگه من زحمت کشیدم نه آقا چه زحمتی شما ببینید وقتی مدیران ما برنامه اقتصادی برای ورزش و اقتصاد مملکت نداشته و هدفمند هم نیست و فقط به فکر پس و مقام هستند
و خود را مختار به هر کاری میکنید. حق و حقوق جانبازان خانواده شهدا ایثارگران که با همه وجود از میهن اسلامی دفاع کردند را نادیده گرفته که این عزیزان رفته که مدعیان بی ادعا هستند
واقعا شهدا وجانبازان سر مایه های اصیل این مرز وبوم
هستند و لی چرا شعار چرا چرا دیگر خبری از گذشت مردانگی کمک به ایتام دوستی مودت مهربانی نیست چرا مدیرانما فقط شعار میدهند. چرا برنامه برای تورم و گرانی وجود ندارد چرافقیرها هر روز ندار و داراها هر روز ثروتمندترایا این راه آخرتی هم دارد به فکر روز رستاخیز هستیم به فکر جواب و سوال فرشتگان مقرب درگاه الهی در این ایامفرحنده ومبارک هستیم ماه رمضان است ماهی مبارک بیائید همه وهمه دست در دست هم بدهیم و یک یا علی بگوئیم
و مردم رو ار این نگرانی اقتصادی نجات دهیم بیائید همه رو گردن تحریمها ندانسته مگر قیمت بالابردن بازیکن وبازیکن سالاری و گرانی در بخش اقتصاد تقصیر تورم هست .من نویسنده خود را نوکر جمهوری اسلامی میدانم و افتخار جانبازی و ایثارگری داشته و هرموقع هم مقام معظم رهبریدستور بفرمایند در مقابل دشمنان مان که آمریکا و انگلیس و اسرائیل هست جانانه خواهم جنگید . با ایمان به خداوندبه امیداینکه دولت مردمی و مقتدر دکتر روحانی با توکل به خداوند و فرمایشات رهبری دست مفاسدین اقتصادی قطع و کسانی کهدر اقتصاد ورزش فرهنگ دانش علم اختلال ایجاد میکنند را در رسانه های به تصویر کشانده تا دشمنان داخلی وخارجی رسوا شوند ومردم با توجه به امنیت سیاسی که در سایه رهبری و نظام جمهوری اسلامی هست نیز در امنیت
اقتصادی باشند. البته قبول که اقتصاد ما بیمارگونه در حال حرکت هست و دکترهای اقتصاد جایشان را غیر متخصصین هاتصاحب کرده اند . جایگاه اصلی را باید به صاحبان واقعی که توامند در عرصه اقتصاد و سرمایه هستند را بازگرداند.با تقدیر از کارکردهای دولت قبلی که انشالله بتوانیم به مشکلات در هر زمینه ای فایق آئیم و بتوانیم عرصهرقابتی رو در هر مورد در اختیار همه افراد صاحب تفکر اندیشه قرار دهیم تا کشورمان ایران با اسلامیت تمام دردنیا حقانیت خود رو به اثبان برساندانشالله در دولت جدید برای مبارزه با این وضع نابسامان اقتصاد و ورزش و کنار گذاشتن مدیران غیر ورزشی برنامه ای مد ون و دراز مدت داشته باشند تا مردم و ورزش از دست مدیران نا کارامد و غیر ورزشی نجات پیدا کنند.
شما اگر نظری اجمالی به ورزش آذربایجانغربی داشته باشید این استان فقط مدیرانی رو میاورد و می برد که هیچکدام از این مدیران در عرصه ورزش وجود نداشته و مثل قارج از هر کوی و برزن سر در آورده و حاصل تقسیم نماینده گان مجلس در این استان هست شما اگر غیر این پیشرفتی در ورزش این استان دیده اید بشمارید تا ماهم تحسین گفته و مورد تفقد قرار دهیم شما به گذشته نگاه کنید بوکس این استان در المپیک آسیائی داشت تکواندو کشتی وزنه برداری و................... ولی الان تک چهره قهرمانانی که خود ساخته هستند والیبال این استان گارگر پیشه ها و...... از دست داده و دیگر پهلوانانی چون مرحوم طائی که در ایران یلی بود یا قهرمانانی که در ناشنوایان المپیک داشتیم و.................. ما این همه شهید در این استان جانباز و دادیم سرداران شهید باکری فکری که برای دفاع از آرمانهای به حق نظام شهید شدند. چرا مدیران ما این شهدا و جانبازان رو الگوی خود قرار نمی دهند لماس فوتبال در میاندواب کشتی تکاب بوکس ارومیه تکواندو وزنه برداری مهاباد و ماکو با مرحوم احمد افغانش و پرتاب وزنه ارومیه کجاست پس چرا فوتبال در استا نهای دیگر ولی استان ما آذربایجانغربی تیمی در لیگ برتر ندارد. چرا باید استان آذربایجا نغربی در لیگ برتر تیم نداشته باشد . چرا والیبال این استان مختص ارومیه و خوی و سلماس باشد ویا رشته های دیگر ما در سطوح بزرگسالان حرفی برای گفتن نداشته باشد آیا حق جوانان ورزشکار و ورزش دوست این استان کمتر از دیگر استانهاست چرا یک مدیر کل ورزش و ورزشکار و معنوی و خدمتگزار برای این استان انتخاب نمی شود.
با تشکر از دوست خوب و عزیزم برادر گرانقدر استاد امانی که این وب رو تحریر کرده و در دید عموم میگذارد.امیر رضوانی به امید سر بلندی جوانان ورزش تکاب در قله های رفیع فتح سکوهای جهانی و المپیک البته زمانی مقدور می باشد که مدیران استان و شهر تکاب بودجه لازم برای ژرورش این جوانان هزینه کنند. نه باژول تو جیبی و گرو گذاشتن ریش و خواهش و تمنا شما ببیند در این شهر که جانان ما بیشتر از نداشتن وفقر و بیکار و نبودن محیط اقتصادی به سوی اعتیاد میروند. حال از ریاست محترم جمهور جناب آقای روحانی منتخب مردم درخواست می نمائیم فردی تحصیلکره و ورزشکاربرای این استان جهت تصدی اداره کل ورز و جوانان را منصوب کنند و از استاندارانی استفاده شود که جنبه سیاسی نداشته باشد و سهم خواهی برا خود نخواهند بلکه خدا و ملت و جوانان منطقه رو درنظر بگیرند.با اینکه ما شاخص کلی رشد خوبی از زمان حبیب قربانی ریاست گذشته داشتیم و......................................اما وقتی به مجموعه کلی و نتایج کیفی و کمی رو می بینیم در یک فلش بک در ورزشهای ملی وسنتی
این شهر قافله رو به شهرهای همجوار باخنه است برای مثال کشتی بزرگسالان که زمانی بالاجا شوری در استان خطاب می شد . با مربیگری ابراهیم شاداب - مجتبی صدیق افشار - بهروز درویش نژاد -محمد رضا رضوانی رزاق - سلطانعلی عباس زاده - سلیم بنی اردلان - دربزرگسالان جوانان و نوجوانانفوتبال زمانی که کوثری مربی بزرگانی چون منصور کاکائی - نادر شیروند - حمید شهابی - جعفر فرجیموسی قادری - روح اله حقیقت - رحیم انعامی - مهران و فرخ نوری - رضا لطیف - حدادی دروازبانهای خوب قدیمی محمود حاجیانژور - غلامعلی بارانی - نصرت محمد پور - ایرج حا جیانپور - شهید محمود خیریبهروز درویش نژاد- محسن رضویان - عزیز مرادیان - رسول شاداب - و..........................................در والیبال که می توان به نامهائی چون نادر شیروند - تقوی - ثابتی - بابائی - افشارچی - فروغی فردین - برادران ملکیان و دوستان دیگر قدیمی که دیگر از و.الیبال ما خبری نیست ووووووووووووودومیدانی و تنیس روی میز بابائی - انصاری - شهید شعبانی - رضوانی - شهید محمود حمدی -مرحوم رشتی - تقوی - ثابتی - درویش نژاد - پاکزاد و شهید بیگدلو - ............................
و دومیدانی و رشتهای چون بوکس به مربیگری استاد سید علی خالدیان از قهرمانان اسبق جوانا ن ایران وارتشهای .......... و الان باید فاتحه بعضی رشته ها با این شرایط بد اقتصادی را در تکاب خواند.
ما از بودنتان در شورای شهر کمال شعف رو درون خودمان احساس کریدم برادر عزیز شما که با آرای جمعی با ۷ نفر از تکابیهای عزیز و شریف و جوانان خوب و برومند به شورای شهر ورود کردید کمال سعادت ومایه افتخار است از قشری فرهنگی دانش پژوه و با کمالات اخلاقی خوب مزین کردید این شورا را و اما درد مااین نیست که چه کسانی ورود کردند بلکه درد ما این است بعد از روی کار آمدن وعده و عیدد هایتان به شعار تبدیل نشود و در این راستا شما دوستان عزیز از داشته هایتان به نحو احسن استفاده کنید تا شایدکمی از درد محرومیت شهر تکاب و شهروندان با فرهنگ تکاب کم گردد /
استفاده از پتانسیل های بالا ی شهروندان تکابی در امورات اجرائی شهرستان تکاب از جمله دعوت از سرمایه داران و سرمایه گذاران تکابی مقبیم تهران و شهرستانها برای سرمایه گذاری و همفکری در رشدو شکوفائی و آبادانی شهرستان تکاب استفاده از جوانان خوب و برومند تکابی در پستهای مفید از تفکرات این نیروها در تصدی شهرداری شاید برایتان قابل هضم نباشد که جوانی را در مسیری قرار دهید که پشتوانه لازم و ابزار کافی ندارد. ولی شما به این حقیر بگوئید خودتان از اول چه پشتوانه ای داشتید برای مدیر شدندر یک اداره همانا پشتوانه شما و این جوانان خداست و بس پس اداره کردن شهر تنها با مالیات کم شهروندان تکابی میسر نمیباشد .و این در گرو شایستگی شماست که بتوانیدد رصد بیشتری از معادن و ذخائر طلای تکاب برای شهرمان بگیرید و آن را در راستای آبادانی شهر صرف کنید . در ضمن شما باید رانت خواری و بعضی از کارهای مربوط به ساخت و ساز رو که جواز صادر میگردد به دست پاکترین افراد بدهید و هر کسی رو که شایسته هست منتخب برای شهر که شهر دار خوب جوان باشد انتخاب کنید.
من دلیلی نمیبینم که از کسانی که خدمت کرده اند و شهردار بوده اند تشکر نکنم خوب متشکر و ولی دلیلی هم نیست که از کسانی که به شهرمان خیانت کردند رو بگذاریم دوباره در پستهای مختلف در شهرداری و شهرمان ادامه خدمت دهند.جناب آقای قاسملوی عزیز و برادر انصاری و دوستان گرانقدر بیشتر از اینکه منافع فردی رو در نظر بگیرد به منافع جمعی و رویکردتان که همانا خد مت رسانی هست رو در سر لوحه شعارتان قرار دهید . شما منتخب مردم تکاب هستید و خدمتگزار نه ارباب مردم بگذارید شعارتان باشد مردم ارباب شما هستد.
شما روح اله رضوانی رو میشناسید شاید کمتر نه ولی بیشتر این جوان برای جذب در ادارات ونهادها حضورتان رسیده اند. روح اله رضوانی جوانی مودب بسیجی از خانواده ای فرهنگی که دارای پدری معلم که در جنگ سنندج مفقود الاثر گردیدند. و برادری که جانباز و ایثارگر دوران دفاع مقدس بودند.شما عزیزان سالها در مسند قدرت با فرهنگ پو پولیسم و لمپنیسم این جوان ومادر پیرش رو در امید کم رنگ و نگرانی استخدام نگه داشته ا ید که کسانی رو برا استخدام و بگارگیری جذب ادارات و ارگانها کرده اید. که شایددر حد روح اله نبودند.
این جوان گناهش چیست
چون پاک دامن
از مادری پاک
پدری فرهنگی و متدین
برادری جانباز
خواهری عفاف دار و محجبه
خانواده ای متدین و با سخاوت
و خود یک بسیجی با شعور و مودب دارای دانشنامه علوم سیاسی من در این مانده ام چرا کسانی با لابی بازیبا چندین برادر و برابر در ادارات تکاب مشغول بکار هستند الا از خانواده ما رضوانی ها که یک روح اله و دو روح الهو شاهین و شاهرخ و آرش ها و بهرام ها داشت رو یکی رو استخدام در این ادارات شایسته ندیدید.مگر ایرادشون چیست چون دل صافی دارند. و یا با مردم رو راست هستند اهل دسته وگروه بازی نیستند آیااین خانواده نمیتواند یک روح اله رو برا استخدام از بین همه رضوانی ها به ادارات معرفی کند.
مگر رضوانی ها در زمان جوانی در ورزش کم پرچم تکاب و اسلام رو به دوش گرفته اند و با
شجاعت بالای سر بده اند. آیا این مجموعه بزرگ خانواده فرهنگی و ورزشی و بسیجی
نمی تواند از بین خود یک یا دو نفر را هم به نوبتی هم شده در یکی از ارگانها و یا ادارات
به استخدام دولت در بیاورد. از آرش رضوانی در کشتی از محمد رضا در کشتی و دومیدانی
و مربیگری که الان در حال گذران نقاهت سکته خود میباشد شما مسئولین در این ایام شده
برای عیادت از این بزرگ مرد کشتی آذربایجان بشتابید و جویای احوال معیشتی و خانواده ایشان
باشید. و یا بهرام که سالها در هر زمینه خدماتی شایان برای ورزش فرهنگ ورزش و بسیج کم
نگذاشته و سالها پرچمدار کاروان ورزشی تکاب در رشته های مختلف بوده و هست چرا
مگر کربلائی حسنعلی رضوانی کم در جهاد سازندگی و یا محمد رضا رضوانی کم در بسیج سپاه دوران جنگ خدمت کرده و یا بهرام رضوانی که سالها در کوههای سردشت با دشمنان جنگیده ومگر جبه و جتنگ ما با بقیه فرق دارد به غیر از این است که ما با سر صداقت با مردم و مدیران بودیم نه از سر چاپلوسی عزیزان من این راه که شما میروید ره به ترکستان است و بس چرا شما دل مادر ی رنجدیده برادری جانباز و خانواده ای متدین رو که سالها در هیئت های حسینیه و تکایا ها و بسیج و جبهه جنگ و سنگر ورزش و جهاد سازندگی در راه خد مت رسانی به مکتب امام خمینی و در راستای رسالت بزرگ اسلام ناب محمدی با پیروی از ولایتمتداری پیشگام بوده اند.
پس بر شما فرماندار و مدیران شهرستان تکاب لازم و واجب است از بین این همه جوان برومند
خانواده حد اقل هم اگر نوبتی در استخدام هست رو با در نظر گرفتن رضای خداوندی این جوان
برومند و خدا شناس و بسیجی رو در یکی از ادارات و ارگانهای ذیربط استخدام کنید .
پس با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هر چه خواهی کن .
این وب سایت تقدیم معلم اخلاق و دانشمند جاوید الاثر محمد حسن رضوانی باد که در جنگهای داخلی در شهرستان سنندج مفقود شد . یادش گرامی باد ونامش همیشه جاوید باد. , و یاد معاون مدرسه ای که در آن درس میخواندم مرحوم فرخ نصر الهی که همیشه بر لبانش لبخنی داشت و چهره ای مهربان وبیاد دبیر تاریخ و جغرافیم در مدرسه راهنمائی شریعتی مرحوم شهید حسن حاجیانپور
.شهرو یاد استاد عزیزم مرحوم سید عبدالرزاق رضویان که پایه گذار راهپیمائی های مدارس شهر تکاب در اول انقلاب بود. و یاد مرحوم معلم سید یحی رضویان یار دیرینه پدرم و مرحوم معلم عزیزمان حسین وظیفه و پهلوان بزرگوار نصرت اله نقدی عزیز مرحوم و همه معلیمین و فرهنگیان گمنام منطقه افشار من شهر تکاب این مرزوبوم آشنا سالها است
جان گرفته کشتی اندر شهر ما
پهلوانی باید اندر ورزش کشتی جوان
همچو تختی بایدت نامت نشیند بر دلان
رستمی و پرچمی هر دو شهید زنده اند
یادشان باقیست بر دلها چو زاد این مو طنند
ملکیان را اسوه باشد ملکیان
نی رود یادش ز دل چون نقش بسته بر دلان
داغ بر دلها نهاد اخلاق خوب قاضیان کند
دل از این جهان و گشت یار غازیان
چون بنی هاشم زنور هاشمی بود وبرفت
نوریان چون نور حق تابید و هم تابنده رفت
باب رضوان را گشودی ای امیر گشته ای بر دام پر دردان اسیر
چشم بر در کی نشان یابی زاو از پدر دوری و دل محزون او
و اما این وبلاگ بیاد تاریخ تکاب و اساتیدی چون پدر عزیزم و شهیدان گرانقدر منطقه وتمامی
دوستداران تاریخ اصیل شهرستان تکاب ایجاد کرده ام.
تكاب به معني آب باريكه و زمين كم آب است. منطقه تكاب داراي ده ها اثر تاريخي قبل وبعد از اسلام است كه از آن جمله ميتوان به تخت سليمان اشاره كرد كه در 45 كيلومتري شمالشرقي آن واقع شده است.
شهر باستاني شيز در آن مكان قرارداشت واحتمالاً به علت فعاليتهاي آتشفشاني كوه زندان در فاصله 105 كيلومتري تخت سليمان، ويران شده و آثاري از آن برجاي نمانده است. نام تكاب تا سال 1316 هجريشمسي تكانتپه (تپه پر ازخار) بوده است.
شهرستان تكاب از شمالغربي به هشترود،از شمالشرقي به زنجان،از طرف غرب به صائيندژ واز جنوب وجنوبغربي به سنندج وسقز واز طرف جنوب شرقي به شهرستان بيجار محدود است و وسعت آن 2523 كيلومتر مربع مي باشد.
بنا و يادمانهاي تاريخي
بالاخانه قزقپان سنگ
در 5 كيلومتري شمال غربي روستاي قزقپان سنگ در سينه كوهسنگي يك مناره جالب توجه وجود دارد كه امتداد آن به دامنه صخره منتهي مي گردد.
زندان سليمان
زندان سليمان بر روي كوهي قرار گرفته كه در قله آن دهانه بزرگي از يك آتشفشان غير فعال وجود دارد. ارتفاع اين زندان مخوف افسانهاي كه ديواره صخرهاي آن كاملاً عمودي است از يكصد متر بيشتر به نظر ميرسد و بویگاز تندي از درون اين چاه عظيم به مشام ميرسد.
زندان سليمان بيشتر به يك دهانه آتشفشاني خفته ميماند و وجود چشمههاي آبگرم معدني در روستاي احمد آباد درپاي همين كوه مويد اين نظر است.
قلعه تخت سليمان
تخت سليمان و مجموعه آثار باستاني و تاريخي آن يكي از مهمترين و مشهورترين مراكز تاريخ و تمدن ايران محسوب ميشود.اين مجموعه در ناحيه تكاب و بر روي يك بلندي طبيعي به ارتفاع 20 متر از سطح دشت احداث شده است.
كليه آثار آن درون يك حصار و ديوار بيضي شكل بنا شده ودر درون دشتي گسترده واقع شده است. حصار بيروني از سنگهاي لاشهاي به ابعاد مختلف و به ضخامت 5 متر، ارتفاع 14 متر و محيط بيروني 1200 متر بنا شده است.
لايه بيروني حصار از سنگهاي تراشدار نماسازي شده و داراي 38 برج دفاعي مخروطي شكل است. بناي ديوار و حصار بيروني متعلق به دوره ساساني است، ولي در دوره ايلخاني نيز ضمن مرمت پارهاي از قسمتهاي فرو ريخته ، دروازه جديدي در مجاورت دروازه جنوبي عهد ساساني احداث گرديد.
در اين مجموعه تاريخي محل شگفت انگيزي به نام زندان قرار دارد كه مشتمل است بر بقاياي معبدي از دوران ماقبل تاريخ و عهد ماد. در اطراف تخت سليمان آب گرمهاي جوشان و حتي چشمههاي سرد وجود دارند كه بسيار جالب توجه و ديدني هستنند. همچنين شكاف بزرگي كه در اثر زلزله پديد آمده از نكات ديدني تخت سليمان است.
قلعه سردار افشار (حسينعليخان افشار)
در ضلع شمال غربي مركز شهرستان تكاب، قلعهاي شامل سه بخش اندروني، بيروني و محل نگهداري احشام در يك مكان خيلي وسيع احداث گرديده بود. اين عمارت در زمان سلطنت ناصرالدينشاه قاجار توسط سردار حسينعليخان افشار در سال 1281 هجري قمري احداث گرديده.
قلعه اربابي يلقون آغاج (چهار باغ)
قلعه يلقون آغاج در اوايل حكومت قاجاريه، با نماي هشت ظلعي منظم در دو طبقه احداث گرديد و داخل عمارت را با كاشيهاي رنگين و نقاشيهاي با ارزش مزين نمودند.
قلعه رشيد الدوله (حسنخان افشار) دورباش
اين قلعه توسط رشيدالدوله در دوره سلطنت شاهان قاجار در ميان باغهاي انگور و درختان ميوه، احداث گرديده است.
دژ ساري قور خان
اين بنا از دوران پيشاز تاريخ، مركز تمدنهاي هزاره اول بوده و از عصر مادها تا دوره ساساني اقوام متعددي در آنجا سكونت داشتهاند. دژ به صورت پشته عظيم سنگي در حاشيه شرقي رودخانه سارق در 600 متري از دره سر بر آورده كه از همه طرف محفوظ و مجزاست و دستيابي به آن مشكل و به اين لحاظ جايگاه امني براي ساكنان آن در ادوار مختلف بوده است.
بقاياي برجهاي ديده باني و دخمههاي صخرهاي با حياط و آبانبارها به فرمهاي چهار گوش منظم و نا منظم و مدور و پلكانها و راهروهاي استوانهاي ارتباطي، قابل ملاحظهاي ميباشد. به احتمال قوي اين محل در دوره غارنشينان مورد استفاده بوده و اهميت خود را در ادوار بعدي نيز حفظ نموده است.
قلعه محمد حسين خان مير پنج دور باش
اين قلعه توسط محمد حسين خان مير پنج در دوره سلطنت شاهان قاجار در روستاي معتدل دورباش احداث گريده است و درحاشيه طولي يكي از ديوارهاي قلعه و قسمت بيروني آن آينه بزرگي نصب نموده بودند كه مشرف به گردنه زرينه اوباتو و دوراهي ديواندره بودكه حركت و عكسالعمل نيروهاي مهاجم و يورشگران را منعكس ميكرد.
دژ بلقيس
روي قلعه جنوبي كوه بلقيس استحكاماتي با نام متداول تخت بلقيس وجود دارد كه ويرانههاي آن در سال 1959 كشف گرديد. تاريخگذاري بنا را به دوره ساسانيان محتمل ميكند.
تپه مجيد
در فاصله 3 كيلومتري شمال شرقي بين تخت و دهكده تارهكند در حوالي قبرستان جديد تپهاي معروف به تپه مجيد وجود دارد كه بر روي آن سفالهايي از دوره ساساني بدست آمده است.
اين مكان وجود احتمالي محوطههاي مسكوني از دوره آتشكده را نشان ميدهد كه از نظر باستانشناسان محل گورهاي دسته جمعي تومولوسها مربوط به هزاره اول قبل از ميلاد است. مجموع گورهاي تومولوس كه به شكل تپه باستاني است، شامل چند هزار گور فرعي ميباشدكه يك گور اصلي را حلقه وار در ميان گرفتهاند.
جاذبه هاي طبيعي
آبهاي گرم احمد آباد
در فاصله 2 كيلومتري شمال غربي روستاي احمد عليا حفرههاي آبگرمي وجود دارد كه بنا به روايت گذشتگان خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
در ميان چشمه هاي آبگرم احمد آباد در نقاط نزديك آبگرمها، حفرههاي پر از آب سرد نيز وجود دارد كه خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
اين آبها بعلت داشتن املاح معدني گوناگون بعد از طي مسير در روي زمين رسوباتي به رنگهاي سفيد زرد مايل به نارنجي و در بعضي موارد كاملاً قرمز بر جاي ميگذارد.
غار كهريز
اين غار در كهريز تكاب واقع شده و قطر دهانه آن در حدود 2 متر و طول و عرض آن نيز 3 متر است.
چمن متحرك بدرلو (چمن گلي)
چمن گلي در كيلومتر 17 شمال شرقي شهرستان تكاب و در 3 كيلومتري شرق روستاي بدرلو از دهستان افشار بخش مركزي واقع شده است.
در داخل دره سبز، و درختان چنار و بيد و نيزار و چمن درياچهاي به قطر طبيعي تقريبي 80 متر و با جزيرهاي شناور مملو از ني بقطر 60 متر وجود دارد كه در اثر وزش باد به طرفين حركت ميكند.
زندان برنجه
زندان برنجه در 28 كيلومتري شمال شهرستان تكاب در روستاي برنجه ( برنجك) از دهستان چمن، بخش تخت سليمان و در دامنه كوهي معروف به طويله سليمان واقع شده است.
درياچه خسرو
در وسط آثار باستاني تخت سليمان درياچهاي كه عمق آن حدوداً 110 متر و ابعاد آن80در120 متر است وجود دارد. آب درياچه بصورت چشمه جوشان از اعماق زمين بيرون ميجوشد كه منظره بسيار جالبي دارد.
آب درياچه آهكي و نسبتاً ملايم و غير قابل شرب است و هيچ موجود زندهاي در آن وجود ندارد. وجود اين درياچه فيروزهگون در ميان قلعه و قرار داشتن قلعه در وسط يك سلسله كوههاي دايرهاي شكل، منظرهاي را به وجود آورده كه يكي از عجايب ديدني و تماشايي منطقه ميباشد.
اماكن زيارتي ومذهبي
مسجد جامع تكاب
اين مسجد در سال 1332 هجري قمري به دستور سردار حسينعليخان افشار در زمان سلطنت ناصرالدينشاه بنا گرديده است.
مسجد جامع روستاي اغولبيك
مسجدجامع روستاي اغولبيك به دستور يكي از اربابان محلي در سال 1332 هجري قمري احداث و هم اكنون بعد از گذشت چندين سال از قدمت آن بطور سالم و فاقد آثار ويراني مورد بهره برداري قرار ميگيرد.
كليساي چهار طاق
در شمال غربي و كيلومتر 36 شهرستان تكاب در روستاي چهار طاق پايههاي چهار ستون مخروبه وجود دارد كه در نزد اهالي به كليسا مشهور است. از نظر كارشناسان اين بنا مربوط به دوره ساسانيان بوده و به يك آتشكده شباهت بيشتري دارد. پايه هاي اصلي طاق خراب شده و اطراف آن كه در محل به كليسا معروف ميباشد توسط افراد سود جو براي گنج يابي به كلي ويران شده است.