تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
تکاب خبر و آدرس
tekab.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
دولـــت تــــدبـیـــروامـیـــــدیــــا بـیــــــــــم و امــیـــــــــــــــد...!!!!!
وقتی روزهایی رو تصور میکنیم که مدیریت اجرایی کشور،در حلقه جمعی نا آگاه ،محصور بود، بی تردید هر لحظه از دولتی که به امید تدبیرش برگزیدیم،برای ما بسی گرانبهاست،خاصه آنکه وقتی به عمق خسارت ها و زیان هایی که در این هشت سال با بی تدبیری بر کشور رفته پی می بریم،این مهم برما بیشتر آشکار می گردد.
این امر برای دولت تدبیر و امید ،موقعیت ویژه ای را رقم زده است که دولت روحانی را در جایگاه یک ناجی قرار داده است،اما این خود نمایانگر نعمتی است که با مشقتی مضاعف همراه شده است و دلیل آن بالا رفتن سطح توقع مردم از دولت فعلیست.حال آنکه دولت، وارث این خسارت هاست و توامان با توسعه ،باید به جبران گذشته نیز بپردازد.
دولت تدبیر و امید که انعکاس بیم و امید مردم نسبت به آینده بود و هست ،می بایست تا آنجا که در توان دارد با استفاده از کاتالیزور تدبیر، از بیم ملت کم کندو به امید آنها بیفزاید و دستیابی به این امر آسان نیست و لذا توصیه همیشگی و مهم بزرگان از جمله آقای هاشمی و خاتمی و دیگر بزرگواران،همانا اعتماد و واقع بینی در کنار تذکر دلسوزانه به دولت است.
نگارنده این تحریر نیز ضمن پشتیبانی قاطع از دولتی که براستی در این 9 ماه بسیار مدبرانه و امیدوارانه تر از دولت قبلی عمل نموده است،انتقاداتی نیز وارد می دانم که با عنایت به حوصله این مقاله،یکی از این انتقادات رو به اجمال عرض می نمایم:
همانگونه که می دانیم مردم در انتخابات 24خرداد،فی الواقع نشان دادند که می بایست حقوقدان و سرهنگ،هر کدام در جای خود قرار گیرند تا پازل توسعه ، عزت و پیشرفت کشور تکمیل گردد و بنابراین اولین و مهمترین توقع و انتظار ما از دولت خدوم تدبیر و امید نیز،عمل به این خواسته مهم و منطقی مردم است که که جناب دکتر روحانی نیز قبل از انتخابات بر روی آن تاکید داشتند .ودرنشست خبری اخیرشان نیز برای چندمین باربرآن صحه گذاردند"فرمانداران وبخشداران ومسئولینی که با شعاروآرمانهای دولت تدبیر وامیدهمسو نیستندبرکنارشوند.....حال که آفتاب اعتدال ازپس سرزمین فام گون امید طلوع کرد وبارقه امید وتدبیر راباانتخاب مهندس قهرمانی به عنوان فرماندار مردم گرا و اعتدال گرادرهمهمه ی بیم وامیدهابراین خاک زرخیز وطوفان زده ارزانی نمود انتظار میرود جناب فرماندار بدون فوت وقت این خواسته به حق مردم وسخنان نافذ آقای رئیس جمهوررا جامه عمل بپوشاند وباانتخاب مسئولین ودست اندرکاران وبخشداران کابینه ای همگون باسیاستهای دولت روحانی تشکیل دهد تاشهر برمدارتوسعه قرارگرفته وبیش ازاین منافع شهر ومردم برپایه ی تحریک وتهدیدوعقد وحقد مسئولی نچرخدوهیچ روستایی وکارگری با تحریک مقام یک بخش راه را برمعدنکاران وتولید واقتصادسدنکند.....!!!!
اگرچه شرایط و موقعیت کنونی دولت وجناب فرمانداردراین شهرقابل درک است امانقطه ی تراژدیک اینست که گریزی ازاین فشارها ورفتارها نیست،لیکن توقع حامیان دولت تدبیر و امید نه از جهت سهم خواهی بلکه آینده نگرانه و دلسوزانه است و این امری واضح و مبرهن است چون آبروی دولت ،آبروی آنها نیز محسوب می شود و دولت،حکم فرزند آنهاست
های دولت احمدی نژاد که افشار کلیت آن توسط وزیر علوم باعث طرح استیضاح او شده است، در فضای مجازی منتشر شد که در میان آنها اسامی احسان رفیعی علوی، دبیر وقت هیات جذب اعضای هیات علمی دانشگاه علامه، برادران زارعی (محسن زارعی و محمد امین زارعی)، مهدی محمدی و داماد پروین احمدی نژاد دیده می شود.
به گزارش شريان نيوز ، علی غزالی در صفحه ی شخصی خود با انتشار اسامی 749 نفر که صرفا مربوط به بورسیه های سال 91 هستند، نوشت:
«در باره ی ماجرای استیضاح وزیر محترم علوم و جانفشانی تاریخی ایشان که حفاظت از شانیت علمی کشور را که در معرض آسیب جدی قرار گرفته را بر خلاف مشاوره هایی که حتی برخی از اطرافیان ایشان به دلایل سیاسی به ایشان می دهند را به بقا در طبقه ی 14 ساختمان شهرک غرب نفروخته اند، باید محکم به میدان آمد که اگر مباحث مطرحه در خصوص استیضاح ایشان چه بحث بورسیه ها و چه مبحث اساتید اخراجی به نفع برخی مجلسیان به کرسی بنشیند همین خورده اعتبار مدارک تحصیلی و علمی باقی مانده در کشور نیز به فنا می رود.
لذا حداقل کاری که اکنون از دست همچون من بر می آید افشای نام این چندین هزار نفر بزرگوار است و البته به ذکر توضیحات زیر:
اول: وجود نام افراد در لیست زیر لزوماً دلیلی بر عدم شایستگی این افراد و طی سیکل خلاف از سوی آن افراد محسوب نمی شود و بیشتر نقدی بر کلیت این اقدام بنیان افکن است که بدون هیچ نظر کارشناسی و صرفاً به دلیل از بین بردن پایه های علمی کشور یا با قصد و نیت و یا بدون قصد و نیت اقدام به پذیرش این تعداد بورسیه دکترای بدون کنکور نموده اند.
دوم: برای هر فرد بنا به رشته ی تحصیلی به دانشگاه محل پذیرش رقمی ما بین 35 تا 50 میلیون پرداخت شده و یا باید می شده است و اگر رقم میانگین 40 میلیون تومان را هم در نظر بگیریم به ارقام عجیب و غریبی میرسیم که افرادی که بر روی ادامه این روند پافشاری میکنند باید توضیح دهند که چنین بودجه ای از کجا باید تهیه شود؟
سوم: متاسفانه بعد از اختلاس 3000 میلیاردی عدد 3000 دارای اهمیت خاصی شده است و به گونه ای معیاری برای سنجش ها و در این مورد هم به اشتباه تعداد بورسیه ها 3000 عنوان می شود و این در صورتیست که لیستی که در اختیار ماست و قطعاً هم شامل افراد پذیرفته شده دقیقه نودی که نامشان در هیچ لیستی نیست و با تلفن وزیر پس از رد شدن پذیرفته شده اند نمی شود رقم بسیار بیشتر از 3000 نفر را در بر می گیرد. به نحوی که فقط در یک لیست که افراد فارغ التتحصیل پذیرفته شده قبل از سال 89 را شامل می شود با رقم 2022 مواجه هستیم، یعنی فقط تعداد افرادی که تا قبل از سال 89 در بورس پذیرفته شده اند و درسشان را نیز به پایان رسانده اند رقم 2022 است و با این احتساب که اوج بورسیه ها از سال 89 به بعد بوده است و لیستهایش را خدمتتان ارائه خواهیم کرد. رقم بیش از 4000 نفر فقط در اختیار ما قرار دارد و تاکید می کنم قطعاً این افراد شامل افراد دقیقه نودی که نامشان در لیست نیست و بعضاً به صورت تجربی با آنها مواجه شده و اکنون نامشان را در لیست پیدا کرده ام نمی شود.
چهارم: این موضوع را در نظر بگیرید که این 4000 نفر و بیشتر طبق قانون باید در دانشگاه های سراسر کشور به عنوان هیات علمی پذیرفته شوند و اگر چنین شود و امروز چه با بودن فرجی دانا و چه پس از آن کوتاه بیاییم تصور کنید که چه وضعیت علمی در انتظار دانشگاه های کشور خواهد بود.
پنجم: این تعداد فقط بورسیه های داخل کشور را در بر می گیرد و شامل افراد اعزام شده به خارج از کشور نمی شود که بعضاً آقازاده ها را با بودجه ی رسمی کشور در اوج بحران ارز به کانادا و آمریکا و استرالیا و انگیستان و روسیه و ... فرستاده اند و آن لیست هم تعداد چشمگیری را شامل می شود.
ششم: برخی در لیست هستند که حتی شرایط اولیه ی دریافت بورس مانند شرط سنی و شرط معدل شاملشان نمی شود و برای نمونه فردی را به صورت اتفاقی در لیست مشاهده کردم که متولد 54 بوده و در زمان دریافت بورس یعنی سال 91 سنش بیش از حد تعیین شده (33 سال) بوده است و جالب آنکه به محض دریافت بورس در دانشگاه محل تحصیل به یک سمت مهم نیز گمارده شده و یا شخص دیگری که ضمن دریافت بورس به عنوان دبیر هیات جذب اعضای هیات علمی دانشگاه هم گمارده شده بود و شما در نظر بگیرید که جذب اعضای هیات علمی یک دانشگاه که نقش قطب علمی را در علوم انسانی دارد به چنین فردی واگذار شده بود که خودش بدون کنکور در حال تحصیل در دوره دکترا بوده!
در پایان عرایض یادآور می شوم که لیست سال 92 به علت آنکه شروع به تحصیل افراد مصادف با روی کار آمدن دولت جدید شده و از ورود بسیاری از افراد به دانشگاه ممانعت به عمل آمده است و شخصاً اطلاع دقیقی از لیست بورسهای ابطال شده ندارم و ترس آن می رود که در حق شخصی به اشتباه ظلم صورت گیرد از افشای آن فعلاً پرهیز می کنیم و لیست ها را از سال 91 آغار می کنیم و بعد 89 و بعد لیست فارغ التحصیلان پذیرفته شده قبل از 89 و انشالله پس از آن به شرط حیات لیست پر ستاره سال 90 که به نظر شخصی بنده بیشترین آقازاده را درون خود جای داده است میپردازیم.»
سخنرانی قالیباف،رضایی، ولایتی و جلیلی در دانشگاه تهران
انتخابات - همایش «بیداری اسلامی، افق آینده و انتخابات 92 » فردا با حضور قالیباف، ولایتی، رضایی و سعید جلیلی در دانشگاه تهران برگزار میشود.
به گزارش خبرآنلاین، همایش دو روزه «بیداری اسلامی؛ افقهای آینده و انتخابات92» طی روزهای یکم و دوم خردادماه سال جاری (چهارشنبه و پنجشنبه این هفته) برگزار خواهد شد.
در این همایش که با همت دانشگاه معارف اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران و انجمن انقلاب اسلامی، برگزار خواهد شد؛ اساتید برجسته کشور در درس انقلاب اسلامی شرکت خواهند داشت.
این همایش فردا (پنجشنبه) با حضور محمدباقر قالیباف، علیاکبر ولایتی، محسن رضایی و سعید جلیلی در دانشگاه تهران برگزار میشود.
این همایش که از سوی نهاد رهبری دانشگاه تهران برگزار میشود،از ساعت 9 صبح در تالار علامه امینی این دانشگاه آغاز شده و قرار است در این برنامه به بررسی مواضع سیاسی کاندیداها و پرسش و پاسخ از آنها پرداخته
خبرنگار افتخاری موج حضور از تکاب: هرروز كه به انتخابات شوراي شهر نزديك مي شويم افراد زيادي ابراز تمايل به شركت در انتخابات دارند . طبق آخرين اطلاعاتی كه قبلا منتشر شده بودافراد بيشتري اين روزها در تكاب اعلام آمادگي نموده اند كه به احتمال زياد در انتخابات سال آينده شركت خواهند كرد .
در حال حاضر به جز 3 نفر به نام هاي ايوب افشارنژاد، محمد علي كاكائي و ولي اله انواري شركت در انتخابات آتي را قطعي اعلام نموده اند بقيه افراد در شهر از آنها نام برده شده است . اما خود تاكنون اخبار فوق را تائيد نكرده اند. اما شواهد حاكي از آن است كه به احتمال زياد اين فراد در انتخاب ات سال آينده شركت خواهند كرد . ونشانه هاي اين امر افزايش فعاليت و ديدار با مردم و مسئولين عنوان شده است. از نكات جالب حضور جوانان تكابي و علاقمند به شركت در جامعه مي باشد. و تاكنون هيچ خانمي در شهر تكاب براي حضور در انتخابات آتي اعلام آمادگي نكرده است
روزنامه نگاران تكابي: تا به حال خبري رسمي از حضور قطعي آنان اعلام نشده است. اما به حتمال بسيار زياد از ميان افراد زير حامدقدرتي در انتخابات حضور پيدا خواهد كرد.
بهروزميرزائي شيرمرد؛ حامد قدرتي احمدآباد ؛ نظام مشرفي نبي كندي
وكلاء و حقوق دانان: حضور ولي الله انواري در ميان افراد زير تثبيت شده است .
ولي الله انواري-خالد عمراني- رضا عبديزاده- فيروز شاكري- بهروز ميزائي شيرمرد- رضا فرجي-
فرهنگيان : در ميان معلمين شهر حضور افشار نژاد و كاكائي قطعي مي باشد.
اسلام راعي؛ قاسملو؛ اصغر خالديان؛ ايرج نصرالهي؛مهندس ژياني؛ قاسملو؛ ميكائيلي؛ دولتي؛ مسلم صدري؛ انصاري؛ بهاري؛ احمديان؛ محمدي
. انتخابات شوراي شهر در تكاب از 5نفر عضو به 7نفر عضو افزايش يافته است . لازم به ذكر است كه مردم تكاب هميشه بالاترين حضور و مشاركت در عرصه انتخابات دارند . بزودي اخبار كاملي از شركت كنندگان در انتخابات شوراي شهر تكاب منتشر خواهد شد..
آواي تكاب : اخبار ويژه انتخابات شوراي شهر تكاب را در لينك زير بخوانيد برروي لينك (تا انتخابات شورا )كليك كنيد:
ملت ايران استقلال و آزادى را با سعى و تلاشِ خود به دست مىآورَد؛ اما هزينهى آن را هم بايد بپردازد و مىپردازد. هر انسانى كه بخواهد براى آن چيزى كه به دنبال آن هست هزينهاى نپردازد و زحمتى را بر دوش نگيرد، هرگز به آن هدف نخواهد رسيد. با نشستن و عافيتطلبى و به دنبال تلاش و خطر نرفتن، هرگز انسان به آرزوهايش نمىرسد. ملتها هم همين جورند. آن ملتى به عزت و سربلندى دست پيدا مىكند كه با شجاعت وارد ميدان بشود، كار را تعقيب كند و هزينههاى آن را هم با رشادت تمام بپردازد و ملت ايران اين كار را كرد. رهبر معظم انقلاب 11/2/1387
اولين تلاش جريانهاي سياسي مدعي علاقهمندي به انقلاب و دلسوزان نظام بايد معطوف به حضور حداكثري مردم شود.
انقلاب اسلامي ايران مبتني بر چهار مشخصه اساسي است؛ اسلامي بودن، مردمي بودن، استقلال و وابسته نبودن به شرق و غرب و در نهايت تقابل و تعارض با جبهه باطل و استقامت و تحمل سختيها در اين مسير. نگاهي گذرا بر وقايع و حوادث پس از انقلاب اسلامي، مبيّن اين حقيقت است كه هر چه حضور مردم و استقامت و پايبندي آنها به حفظ اصول، آرمانها و خصلتهاي اين انقلاب پررنگتر بوده است، توفيق نظام و ملت در تبديل تهديدها به فرصتي براي رشد و تعالي و استحكام اين شجره طيبه نيز بيشتر بوده است .حضور در راهپيمايي برای مردم، هم فرصتی است برای اعلان حقانیت نظام اسلامی.فلذا دعوت از مردم عزيز ودعوت همگاني شهروندان گرامي به حضور درراهپيمايي 22بهمن به عنوان يك تكليف بوده وهست واينجانب به عنوان يك ايراني درراستاي تحقق بخشيدن به اهداف انقلاب اسلامي با ارسال sms ازعموم مردم وشهروندان گرامي دعوت به حضور به عمل آورده ام هرچند كه تمامي مردم عزيزخودشان واقف به انجام اين تكليف بوده وهستندوبه نوبه خود ازحضور پرشور مردمي درراهپيمايي تشكر مينمايم. فلذا اين موضوع ربطي به شروع تبليغات شوراي شهر درزمان قبل از موعديااعلام حضوررسمي اينجانب نداردواميدوارم دست آويزي براي ديگر عزيزان براي انجام تبليغات زود هنگامشان تلقي نگردد. حائز اهميت است اينكه اين نقد و بررسيها به هيچ عنوان نبايد منجر به سياهنمايي و ايجاد نااميدي در مردم شود.
رضا عبدیزاده متولد 1364 - کارشناس حقوق دبیر آموزش و پرورش شهرستان تکاب داراي 9 سال سابقه ی تدریس در مدارس تکاب عضو شورای صنفی و نماینده ی آموزشی به مدت دو سال در دانشگاه ایت الله طالقانی قم عضویت در خانه ی حقوق ایران مشغول به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد حقوق خصوصی رساندن مردم به حقوق شایسته ی خودشان
متولد سال 1358- ليسانس حقوق قضايي از دانشگاه پيام نور مركز بيجار- وكيل پايه يك دادگستري و مشاور حقوقي
شعار: اگر مردم* شهر من تكاب* بخواهند مي آيم به اميد ساختن تكابي بهتر لايق كرد و ترك و اهل حق
سوابق:
عضو و فعال انجمن علمي و ادبي دانشگاه پيام نور مركز بيجار -وكيل پايه يك دادگستري-مشاور حقوقي بانك صادرات تكاب- وكيل و مشاور حقوقي شهرداري تكاب- وكيل و مشاور حقوقي شركت ملي پخش فرآورده هاي ايران- منطقه كردستان از سال 1387 لغايت حال حاضر - وكيل و مشاور حقوقي فعلي سازمان همياري شهرداريهاي استان كردستان- عضو كانون وكلاي دادگستري كردستان- عضو انجمن حقوقدانان كردستان
پست الكترونيك: www. Fsh.lawer1@yahoo.com
آدرس : شهرستان تكاب- خيابان نبوت- منزل فيروز شاكري
آواي تكاب : اخبار ويژه انتخابات شوراي شهر تكاب را در لينك زير بخوانيد برروي لينك (تا انتخابات شورا )كليك كنيد:
در حالی که حدود ۱۱۴روز تا آغاز رسمی تبلیغات شورای شهر مانده است بعضی از سایتها و وبلاگها و روزنامههای محلی خبر از حضور افراد وچهرهای معروف شهر در انتخابات سال آینده شورای شهر را داده اند. اما تاکنون بجز ۲نفر که به صورت رسمی حضور خود را در انتخابات سال آینده تایید کردهاندمابقی افراد هنوز اخبار مذکور را نه تایید ونه تکذیب کردهاند. البته دریک ماه گذشته بسیاری از افراد به دیدار ریش سفیدان؛ بزرگان؛ و مسئولین شهر برای جلب اعتماد و حمایت رفتهاند. اما هیچ کدام از این افراد دیدارها و اخبار مرتبط به آن را به صورت رسمی اعلام نکردند. تا اینکه صبح امروز آقای ولی اله انواری وکیل پایه یک دادگستری شهرستان تکاب با ارسال پیامکی به شرح زیر حضور خود را در عرصه انتخابات سال آینده رسما اعلام نمود.
«شرکت درراهپیمایی شکوهمند ۲۲همن تجلی بخش وحدت ملی است. ولی اله انواری -وکیل پایه یک دادگستری»
این حرکت آغازین برای شروع رسمی تبلیغات بیش از موعود در تکاب میباشد و از امروز تا روز انتخابات باز شاهد ارسال پیامک از سوی چهرهای شرکت کننده احتمالی در انتخابات سال آینده خواهیم بود و از این پس به بهانه هر مراسم یک پیامک برای مردم تکاب ارسال خواهد شد.
آواي تكاب : اخبار ويژه انتخابات شوراي شهر تكاب را در لينك زير بخوانيد برروي لينك (تا انتخابات شورا )كليك كنيد:
خلاصه ی از بیوگرافی شخصی بنده : محمد علی کاکائی فرزند مرحوم عنایت اله کاکائی متولد 23/5/ 1353 محل تولد : تهران ازخانواده ی فرهنگی و ورزشکار سنوات خدمت تجربی در آموزش وپرورش : نزدیک به 21 سال 5 سال مدیر دفتر ومسئول روابط عمومی و12 سال د رمدارس در سمت دبیر و معاون و2 سال اخیر مسئول امور فرهنگی وهنری مدیریت و برنامه ریزی واجرای بیش از 200 برنامه ومراسم وهمایش علمی وفرهنگی و هنری گرایش سیاسی : مستقل سوابق ورزشی : ( پرورش یافته و شاگرد حقیر مکتب پیشکوستان ومربیان ورزش واخلاق آقایان ابراهیم و نبی ومحسن شاداب ونادر شیروند و اخوی عزیزم اسطوره ی اخلاق و ورزش و دانش جناب آقای منصور کاکائی و مرحوم نصرت اله نقدی و در بخش مدیریت جناب آقای ابوالفضل فرجی وبخش هنری جناب آقای استاد منوچهر صحرایی ) 20 سال به عنوان بازیکن ومربی ومدیر تیم های باشگاهی از سال 1372 حضور در زیرگروه مسابقات فوتبال استان که بصورت تجمعی برگزار می شد . ( بازیکن ) از سال 82/1381 حضور در لیگ دسته یک استان ( بازیکن ) سال 1383 لیگ برتر فوتبال استان کسب عنوان دومی آقای گل فوتبال استان ( بازیکن ) 4 سال انتخاب به تیم منتخب فوتسال فرهنگیان استان در المپیادهای کشوری ( بازیکن ) از سال 1386 مسئول هیئت فوتبال شهرستان تکاب ( دوران ریاست آقای حبیب اله قربانی در اداره ی ورزش تا به حال دوره ی ریاست آقای بیرامی )
اکبر فیضی عضو شورای اسلامی شهر تکاب خبر درج شده در سایت "موج حضور" و " آوای تکاب" مبنی بر اعلام عدم حضورش در انتخابات سال آینده را تکذیب کرد.
وی اظهار داشت:هیچ مصاحبه ی رسمی با خبر نگار سایت موج حضور نداشته ، وتاکید کرد در حال حاضر تنها دغدغه ام انجام وظایف وخدمت به مردم در شورای شهر است ،وقطعا در صورت نهایی شدن تصمیمم برای کاندیدا شدن دوباره شورای اسلامی شهر آنرا به طور رسمی وبه صراحت اعلام خواهد نمود
آواي تكاب : اخبار ويژه انتخابات شوراي شهر تكاب را در لينك زير بخوانيد برروي لينك (تا انتخابات شورا )كليك كنيد:
بهروز میرزایی شیرمرد منتقد ،روزنامه نگار و وبلاگ نویس تکابی متولد 1361 در شهرستان تکاب می باشد. وی دارای مدرک کارشناسی رشته حقوق بوده و از سال 89 با راه اندازی (وبلاگ رسمی بهروز میرزایی شیرمرد)به طور حرفه ای و رسمی به جرگه وبلاگ نویسان استان آذربایجان غربی پیوست. مقالات صریح و بی پرده و انتقادات آتشین او موجب شد تا خیلی زود جایگاه خود را به عنوان یک منتقد منصف در میان مردم باز کند.اوج کار او را می توان انتخابات دور نهم مجلس شورای اسلامی دانست. بهروز میرزایی سابقه همکاری با نشریات کوشا،فریاد قلم ،ارمغان آذربایجان و سایتها و وبلاگهایی از قبیل آینا نیوز ،سرای امید،چشم انداز،میاندوآب نیوز ،فاش آنلاین،آوای تکاب و ......دارد.
چند روزی است که شایعات و نقل و قول های زیادی از آمدن بهروز میرزایی شیرمرد منتقد و روز نامه نگار به عرصه انتخابات شوراهای شهر به گوش می رسد.
شنیده ها حکایت از آن دارند که عده ای از مخالفان و منتقدان شورای فعلی از بهروز میرزایی که بارها در رسانه های مختلف عملکرد شورای شهر تکاب را به نقد کشیده است،تقاضای شرکت در انتخابات را نموده اند این در حالی است که نامبرده فعلا سکوت اختیار کرده و در این مورد اظهار نظر خاصی نکرده است
آواي تكاب : اخبار ويژه انتخابات شوراي شهر تكاب را در لينك زير بخوانيد برروي لينك (تا انتخابات شورا )كليك كنيد:
به گزارش خبرنگار افتخاري موج حضور از تكاب: آخرین خبرها از انتخابات شورای شهر تکاب حکایت از حضور دوتن از 5 نفر عضو فعلي شهر در انتخابات آتي است آقایان علوی نماینده (دور دوم و سوم ) ایوب افشار نژاد نماینده( دور سوم شورای شهر ) در انتخابات سال آينده شركت خواهند كرد و همچنین در مورد سه عضو فعلی دیگر شورای شهر نیز خبرها از عدم حضور آقایان اکبر فیضی و خالد عمرانی و حسين ميكائيلي مي باشداکبر فیضی در یک گفتگوی کوتاه با خبرنگار موج حضور گفت به احتمال زیاد سال آینده من در انتخابات شورای شهر شرکت نخواهم کرد و در مورد آقای میکائیلی و عمرانی نیز من اطلاعی ندارم که آیا آنها حضور خواهند یافت یانه
تصوير : ايوب افشار نژاد
آخرین خبرها در شهر حاکی از آن می باشد که آقای میکائیلی و عمرانی در دقایق آخر در انتخابات شرکت خواهند کرد و شایعاتی نیز شنیده شده است که آنها در این انتخابات حضور نخواهند یافت وتا این لحظه تنها حضور آقایان افشار نژاد و علوي تا حدود زيادي در میان اعضای فعلی تایید شده است.
اختصاصی آوای تکاب:محمد علی کاکائی در یک گفتگوی کوتاه با آوای تکاب خبر از تصمیم خود برای شرکت در انتخابات شورای شهر داد. وی که از فوتبالیستهای پیشکسوت تکابی است در گفتگو با آوای تکاب گفت که قصد دارم به عنوان نماینده ی جامعه ی فرهنگیان ودانش آموزان و علی الخصوص طیف عظیم جوانان و ورزشکاران شهر در انتخابات شرکت کنم. وی گفت در صورت خواست جامعه و پذیرش شهروندان تکابی و حمایت حد اکثری ، حتما در انتخابات شورای شهر شرکت خواهدم کرد .
وی در پایان گفت درحال رای زنی با بزرگان / ورزشکاران/ هنرمندان وجوانان شهر هستیم ودر صورتی که تکلیف شود ونیاز به حضور باشد برای احقاق حق طیف عظیم ورزشکاران و جوانان محروم ومظلوم تکابی در این انتخابات شرکت خواهم کرد . محمد علی کاکائی در حال حاضر مسئول امور فرهنگی وهنری آموزش وپرورش تکاب و مسئول هیئت فوتبال شهرستان تکاب نیز می باشد .
بازتاب حضور هاشمی، مشایی و جلیلی در رسانههای خارجی
رویترز:هاشمی امیداصولگرایان را ناامید کرد/ روایت بیبیسی از حضور مشایی
یزدفردا"دقایق پایانی ثبتنام نامزدهای ریاست جمهوری و حضور چهرههای سرشناس سیاسی در ستاد انتخابات کشور برای حضور در انتخابات یازدهم، توجه بسیاری از رسانههای خارجی را به خود جلب کرده است.
حضور سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در ستاد انتخابات کشور و ثبتنام اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهد در معیت محمود احمدینژاد در دقایق پایانی، بازتاب وسیعی در رسانههای خارجی داشته است.
به گزارش مشرق، وبسایت شبکه سلطنتی انگلیس (بیبیسی) با نام بردن از آیتالله هاشمی به عنوان حامی اصلاحات در ایران، به انعکاس خبر ثبتنام هاشمی و اسفندیار رحیم مشایی در انتخابات یازدهم پرداخت. بیبیسی افزود حضور هاشمی میتواند چالشی جدی برای رهبری محافظهکار ایران ایجاد کند.
بیبیسی در ادامه از ثبتنام گزینه احمدینژاد – اسفندیار رحیم مشایی – دقایقی پیش از هاشمی خبر داده و با "ناسیونالیست تندرو" خواندن وی، میافزاید: «وی تهدیدی برای نخبگان روحانی اطراف آیتالله خامنهای رهبر ایران خواهد بود.»
این شبکه خبری همچنین سعید جلیلی مذاکرهکننده ارشد هستهای ایران را نیز از چهرههای نزدیک به رهبر ایران معرفی کرد که در آخرین ساعات مهلت مقرر، ثبتنام کردند.
رویترز:
خبرگزاری رویترز آمریکا نیز که امروز خبر رفع منع فعالیت آن در تهران منتشر شد و اخبار خود را از دوبی ارسال میکرد نیز خبر نامزدی هاشمی، مشایی و جلیلی را بطور خاص پوشش داد.
رویترز در خبر خود با بیسابقه خواندن موج ثبتنام چهرههای سرشناس در این دوره، هاشمی را گزینهای خواند که امید اصولگرایان برای بهرهگیری از اختلاف موجود میان جناحها برای کسب قدرت را به ناامیدی تبدیل خواهد کرد.
این خبرگزاری همچنین با انعکاس خبر ثبتنام سعید جلیلی، وی را اصولگرایی تندرو و نزدیک به رهبری خواند و مدعی شد که وی طی دوران مسئولیتش در شورای عالی امنیت ملی، مذاکرات موفقی با طرفهای اروپایی پشت سر نگذاشته است.
یدیعوت آحارونوت:
روزنامه صهیونیستی یدیعوتآحارونوت نیز در خبری کوتاه خبر کاندیداتوری سعید جلیلی را منعکس کرده و وی را از رزمندگان دوران جنگ هشت ساله و از نیروهای اصولگرای نزدیک به رهبری معرفی کرده است.
فرانس 24:
شبکه خبری فرانس 24 حضور همزمان محمود احمدینژاد به همراه مشایی و آیتالله هاشمی را بازتاب داده و از هاشمی با عنوان رئیس جمهوری پیشین و مقتدر ایران نام برده است که در لحظات آخر تصمیم به ثبتنام گرفت. این شبکه همچنین حواشی ثبتنام مشایی از جمله نشاندادن علامت پیروزی از سوی وی و احمدینژاد را نیز پوشش داده است و ثبتنام این دو کاندیدا را «چالشی جدی برای جبهه اصولگرایان وفادار به رهبر ایران» دانسته است.
جروزالم پست:
جروزالم پست دیگر روزنامه صهیونیستی نیز گزارش خود از ثبتنام نامزدهای انتخابات را به ثبتنام سعید جلیلی، مذاکرهکننده ارشد ایران معطوف کرده و همانند دیگر رسانههای اسرائیلی، وی را اصولگرایی تندرو و نزدیک به رهبری ایران نامیده است. این روزنامه به بازتاب حواشی ثبتنام هاشمی و همچنین مشایی و مروری بر مواضع وی نیز پرداخته است.
واشنگتن پست:
روزنامه واشنگتن پست آمریکا هم از ورود دو تن از جنجالیترین چهرههای سیاسی ایران به عرصه انتخابات خبر داده و ثبتنام هاشمی و مشایی را پوشش خبری داده است. به گزارش واشنگتن پست، تا پیش از ثبتنام این دو چهره سیاسی، همگان بر این باور بودند که انتخابات پیشرو رقابتی میان نیروهای نزدیک و وفادار به رهبری ایران خواهد بود اما اکنون چالشی جدید در پیشرو دارند.
واشنگتنپست همچنین از بالاگرفتن هیجانها و احساسات در میان حاضران در ستاد انتخابات کشور همزمان با حضور هاشمی و مشایی خبر داده است.
گاردین:
روزنامه گاردین انگلیس نیز با نگاهی متفاوت به اعلام کاندیداتوری آیتالله هاشمی، به بررسی روند تصمیم تاریخی مجلس خبرگان در انتخاب آیتالله خامنهای به عنوان رهبر و نقش هاشمی در این تصمیمگیری پرداخته است. گاردین در تحلیل خود از فاصله گرفتن هاشمی و رهبر انقلاب پس از انتخاب احمدینژاد و حمایت رهبری از وی در انتخابات و ارتباط آن با حضور مجدد هاشمی نیز سخن به میان آورده است.
ثبتنام سعید جلیلی و اسفندیار رحیم مشایی نیز از دیگر اتفاقات مهم امروز در وزارت کشور بوده که گاردین در اخبار خود از ایران به پوشش آن پرداخته است و نامزدی مشایی با همراهی احمدینژاد را با طرح ریاست جمهوری پوتین – مدودف مقایسه کرده است.
شیکاگو تریبیون:
شیکاگو تیریبیون آمریکا نیز "ثبتنام دقیقه نود" هاشمی را تغییر مسیری در رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری ایران دانسته است.
آخرین خبر از تایی صلاحیت ها : شورای نگهبان فقط 7 نفر را تایید کرد!/ هاشمی تایید و مشایی و لنکرانی و ابوترابی و..جزو تایید نشدگان انتخابات ریاست جمهوری(اصلاحیه)
2
تهران خبرنگارسیاسی یزدفردا :شنیده ها در مورد تایید و عدم تایید و احراز صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری حکایت از آن دارد که افراد مدعی همچو
ابوترابی فرد
اسفندیار مشایی ، زاکانی متکی لنکرانی صلاحیتشان برای شورای نگهبان احراز نشده ودر مقابل افرادی همانند قالیباف ولایتی هاشمی رفسنجانی محسن رضایی
خرازی
صلاحیتشان احراز شده و تا کنون جزو تایید صلاحیت شدگان قرار گرفته اند .
شورای نگهبان فقط 7 نفر را تایید کرد!
شایعات و گمانه زنی ها درباره تائید صلاحیتهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری افزایش یافته است. در ساعات اخیر دو لیست متفاوت در این باره منتشر شده است.
فردا آخرین روز تصمیم گیری شورای نگهبان درباره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری است. البته شورای نگهبان می تواند این زمان را تا سقف پنج روز تمدید کند. اما شواهد حاکی از آن است که شورای نگهبان قصد تمدید انتخابات را ندارد.
به گزارش فرارو ظهر امروز سایت عصر ایران، در گزارشی لیست دوازده نفره ای را از تائید صلاحیت شدگان انتخابات منتشر کرد.
براساس گزارش این سایت اکبر هاشمی رفسنجانی، علی اکبر ولایتی، محسن رضایی، حسن روحانی، محمدرضا عارف، محمد باقر قالیباف، غلامعلی حداد عادل، منوچهر متکی، سیدمحمدحسن ابوترابی فرد، سعید جلیلی، پرویز کاظمی و محمد شریعتمداری تائید صلاحیت شده اند.
براساس گزارش عصر ایران "برخی گمانه زنی ها نیز حاکی از آن هستند که از این تعداد، تنها 8 یا 9 نفر تأیید نهایی می شوند و نام های هاشمی، ولایتی،قالیباف،حدادعادل و جلیلی در صدر تایید شدگان هستند."
به این ترتیب اسفندیار رحیم مشایی، کامران باقری لنکرانی، علیرضا زاکانی و مصطفی کواکبیان از مهمترین رد صلاحیت شدگان محسوب می شوند.
اما سایت "پایگاه جامع انتخابات ایران" روایت دیگری از رد صلاحیت ها ارائه کرده است. این سایت در گزارشی از تائید صلاحیت 7 نامزد انتخاباتی خبر داد.
"پایگاه جامع انتخابات ایران" نوشت: «شنیده های خبرنگار ما حاکی از آن است که شوراهای نگهبان از میان بیش از 600 نامزد انتخابات ریاست جمهوری تنها 7 نفر شامل؛ محسن رضایی، غلامعلی حداد عادل، علی اکبر هاشمی رفسنجانی، سعید جلیلی، محمدرضا عارف، علی اکبر ولایتی، محمد باقر قالیباف احراز صلاحیت شده اند.»
برای اساس تعداد ردصلاحیت شدگان افزایش یافته است و افرادی هم چون منوچهر متکی، ابوترابی فرد، حسن روحانی، پرویز کاظمی و محمد شریعتمداری نیز در بین ردصلاحیت شدگان قرار دارند. با این وجود نمی توان این گممانه زنی ها و شنیده ها را معتبر دانست.
در همین راستا یک سخنگوی جبهه پایداری رد صلاحیت باقری لنکرانی را تکذیب کرد و گفت: «اینها تنها جوسازی است.» نماینده مردم مشهد در پاسخ به این پرسش که اگر لنکرانی رد صلاحیت شود به نظر شورای نگهبان اعتراض میکند اظهار کرد: «امروز آقای لنکرانی در واکنش به همین پرسش در مصاحبه با یکی از رسانهها گفتند که تشکر میکنم.»
گفتنی است :هنوز هیچ منبع رسمی در رابطه با تایید و یا رد صلاحیت کاندیداها لیستی را اعلام نکرده است .
شورای نگهبان فقط 7 نفر را تایید کرد!
شایعات و گمانه زنی ها درباره تائید صلاحیتهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری افزایش یافته است. در ساعات اخیر دو لیست متفاوت در این باره منتشر شده است.
فردا آخرین روز تصمیم گیری شورای نگهبان درباره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری است. البته شورای نگهبان می تواند این زمان را تا سقف پنج روز تمدید کند. اما شواهد حاکی از آن است که شورای نگهبان قصد تمدید انتخابات را ندارد.
به گزارش فرارو ظهر امروز سایت عصر ایران، در گزارشی لیست دوازده نفره ای را از تائید صلاحیت شدگان انتخابات منتشر کرد.
براساس گزارش این سایت اکبر هاشمی رفسنجانی، علی اکبر ولایتی، محسن رضایی، حسن روحانی، محمدرضا عارف، محمد باقر قالیباف، غلامعلی حداد عادل، منوچهر متکی، سیدمحمدحسن ابوترابی فرد، سعید جلیلی، پرویز کاظمی و محمد شریعتمداری تائید صلاحیت شده اند.
براساس گزارش عصر ایران "برخی گمانه زنی ها نیز حاکی از آن هستند که از این تعداد، تنها 8 یا 9 نفر تأیید نهایی می شوند و نام های هاشمی، ولایتی،قالیباف،حدادعادل و جلیلی در صدر تایید شدگان هستند."
به این ترتیب اسفندیار رحیم مشایی، کامران باقری لنکرانی، علیرضا زاکانی و مصطفی کواکبیان از مهمترین رد صلاحیت شدگان محسوب می شوند.
اما سایت "پایگاه جامع انتخابات ایران" روایت دیگری از رد صلاحیت ها ارائه کرده است. این سایت در گزارشی از تائید صلاحیت 7 نامزد انتخاباتی خبر داد.
"پایگاه جامع انتخابات ایران" نوشت: «شنیده های خبرنگار ما حاکی از آن است که شوراهای نگهبان از میان بیش از 600 نامزد انتخابات ریاست جمهوری تنها 7 نفر شامل؛ محسن رضایی، غلامعلی حداد عادل، علی اکبر هاشمی رفسنجانی، سعید جلیلی، محمدرضا عارف، علی اکبر ولایتی، محمد باقر قالیباف احراز صلاحیت شده اند.»
برای اساس تعداد ردصلاحیت شدگان افزایش یافته است و افرادی هم چون منوچهر متکی، ابوترابی فرد، حسن روحانی، پرویز کاظمی و محمد شریعتمداری نیز در بین ردصلاحیت شدگان قرار دارند. با این وجود نمی توان این گممانه زنی ها و شنیده ها را معتبر دانست.
در همین راستا یک سخنگوی جبهه پایداری رد صلاحیت باقری لنکرانی را تکذیب کرد و گفت: «اینها تنها جوسازی است.» نماینده مردم مشهد در پاسخ به این پرسش که اگر لنکرانی رد صلاحیت شود به نظر شورای نگهبان اعتراض میکند اظهار کرد: «امروز آقای لنکرانی در واکنش به همین پرسش در مصاحبه با یکی از رسانهها گفتند که تشکر میکنم.»
شمارش آرا تمام شد * با اتمام شمارش آرای ماخوذه نتایج غیررسمی آرای 25 نفر اول حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر مشخص شد.
شمارش آرا تمام شد /
با اتمام شمارش آرای ماخوذه نتایج غیررسمی آرای 25 نفر اول حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر مشخص شد.
به گزارش فارس، براساس نتایج غیررسمی و تایید نشده با اتمام شمارش آرای ماخوذه نتایج غیررسمی آرای 25 نفر اول حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر به شرح زیر است.
اسامی نامزدها به ترتیب تعداد آرا به شرح زیر است:
1- بیژن نوباوه
2- اسماعیل کوثری
3 - علی مطهری
4- نبویان
5- احمد توکلی
6 - باهنر
7- هاشمی
8- زارعی
9- رهبر
10- زاکانی
11- طبیب زاده
12- حسینیان
13- مظفر
14- آلیا
15- کوچک زاده
16- مصباحی مقدم
17- افتخاری
18- سلیمانی
19- رحماندوست
20- رسایی
21 بذرپاش
22- طلا
23- نادران
24 محجوب
25- نجابت
:: موضوعات مرتبط:
انتخابات،
، :: برچسبها:
انتخابات تهران با موفقیت اصولگراها به اتمام رسید,
«آشتی ملی، تدام حیات ملی» عنوانی است که در بالای این فهرست انتخاباتی و روی عکس حضور محمود احمدینژاد در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام در کنار هاشمی رفسنجانی نوشته شده است.
خبرآنلاین: در آخرین ساعات تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس نهم لیستی تازه منتشر شد.
«آشتی ملی، تدام حیات ملی» عنوانی است که در بالای این فهرست انتخاباتی و روی عکس حضور محمود احمدینژاد در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام در کنار هاشمی رفسنجانی نوشته شده است.
در این فهرست که با محوریت جبهه پایداری تنظیم شده است اسامی حجج الاسلام مصباحی مقدم و کازرونی و خانمها لاله افتخاری، زهره الهیان، فاطمه رهبر و الهام امینزاده که نامزدهای اختصاصی جبهه متحد اصولگرایان هستند گنجانده شده است و اسامی ۷ نفر از نامزدهای جبهه پایداری حذف شده است.
چینش این فهرست بر اساس ۱۸ نامزد جبهه پایداری طراحی و تنظیم شده است.
این فهرست انتخاباتی که با عنوان «ندای ملت، حامی نظام و دولت» منتشر شده است به امضای تشکلهایی به نام ائتلاف بزرگ شهرستانیها و تهران بزرگ و هیات متوسلین به چهارده معصوم (ع) منتشر شده است.
دیدگاه رضوانی از اعضای ارشد ائتلاف بزرگ شهرستانیها و تهران بزرگ اینگونه بیان میدارند که بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای وحدت وهمدلی و استفاده از منابع ملی و سرمایه های ایرانی باید یکدلی و وحدت بین مردم و دولت و مجلس و مدیران نظام طرح آشتی ملی هدفی خوب برای از بین بردن سلیقه های اشخاص میباشد.
این طرح موجبات نزدیکی امت به مسئولین خدمتگزار خواهد شد. و مردم زحمت کش با شور و شعفی انقلابی بار دیگر حماسه بزرگی در امر انتخابات خواهند آفرید0
«آشتي ملي، تدام حيات ملي» عنواني است كه در بالاي اين فهرست انتخاباتي و روي عكس حضور محمود احمدي نژاد در جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام در كنار هاشمي رفسنجاني نوشته شده است.
خبرآنلاين: در آخرين ساعات تبليغات دور دوم انتخابات مجلس نهم ليستي تازه منتشر شد.
«آشتي ملي، تدام حيات ملي» عنواني است كه در بالاي اين فهرست انتخاباتي و روي عكس حضور محمود احمدي نژاد در جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام در كنار هاشمي رفسنجاني نوشته شده است.
در اين فهرست كه با محوريت جبهه پايداري تنظيم شده است اسامي حجج الاسلام مصباحي مقدم و كازروني و خانم ها لاله افتخاري، زهره الهيان، فاطمه رهبر و الهام امين زاده كه نامزدهاي اختصاصي جبهه متحد اصولگرايان هستند گنجانده شده است و اسامي ۷ نفر از نامزدهاي جبهه پايداري حذف شده است.
چينش اين فهرست بر اساس ۱۸ نامزد جبهه پايداري طراحي و تنظيم شده است.
اين فهرست انتخاباتي كه با عنوان «نداي ملت، حامي نظام و دولت» منتشر شده است به امضاي تشكل هايي به نام ائتلاف بزرگ شهرستاني ها و تهران بزرگ و هيات متوسلين به چهارده معصوم (ع) منتشر
در راستای این لیست میتوان به دست دوستی و آشتی ملی که باعٍث خواهد شد که مدیران ارشد نظام بهم نزدیک شده و
دشمنان کور دل نظام یک شکست سیاسی بزرگ در عرصه انتخاباتی بخورند.
رضوانی مشاور ارشد سیاسی ائتلاف بزرگ تهران وشهرستانیها
در باره انتخابات تکاب بارها نوشته ام و چرا تکاب یک کاندیدای تک و تنها ندارد و میزان رای تکاب در مقابل شهرستان میاندواب و شاهیندژ خیلی کمتر است برای رقابت بین یک تکابی حال که شما جوان تکابی از این حقیر خدمتگزار و خادم شهرتان خواسته اید پس بگذارید بگویم من و شما در این عرصه مهم انتخاباتی نمی خواهیم آب در آسیاب دشمن بریزیم
ولی بفرمایش مولایمان حسین گر دین ندارید آزاده مرد باشید
و بنابر دستور اکید مقام معظم رهبری وظیفه احاد ملت است که در این امر مهم شرکت جویند و دشمن شاد کن نباشید. و شرکت در امر انتخاباتی امری پس خطیر در این برهه حساس از تاریخ انقلاب و مردم غیور تکاب است.
اما سوال به حق مردم از نماینده گان ادوار گذشته دوست عزیز و بزرگوارمان جناب آقای محبی نیا سرور گرامی این است آیا حقی که به شهرستان تکاب همانا تفکیک شدن این شهرستان بود در مجلس بر عهده ایشان بود یا نه. شما سرور گرامی عزیز برادر اگر در این مسیر تلاشهای قانونی کرده اید و در این مسیر اگر قانون و دولت چنین اجازه ای را نداده اند را به مردم شهید پرور تکاب با اسناد و مدارک ارائه دهید تا امت شهید پرور این شهرستان به لحاظ تفکیک تکاب برای حوزه انتخاباتی مستقل قانع و راضی شوند.
در ضمن استاد گرامی و زحمت کش جناب آقای محبی نیا در ولائی بودن و زحمت کش بودنتان هیچ شکی نیست ولی شما در همه شعارهایتان میگوئید که من نماینده میاندواب هستم و اگر هم به تکاب نظری هست به تعداد آرا و افرادی که در خدمت شما هستند نظارت دارید. که این امر مغایرت کامل با قانون و روح مجلسیان دارد چون مجلس شورای اسلامی متعلق به فردی خاص نیست بلکه مال ملت است . ما در مجلس نماینده گان ملت را داریم پس حق دفاع از ملت محروم و شهید پرور این شهرستان بعهده چه کسی است.
من منکر این نیسنم که به شما کم احترامی شده است ولی شما عزیز محترم و گرامی نباید این کم احترامی را به دل بگیرید بقولی بخشش از بزرگان است و بس آیا کسانی که برای شما کار می کنند . ببینید همین افراد در تکاب به مردم شهید پرور دل می سوزانند.
نه جناب آقای دکتر محبی نیا اینان برای رسیدن به منافع فردی خویش دنباله روی شما هستند. و همینان بوده اند که نگذاشتند تکاب به یک حوزه مستقل در امر انتخابات تبدیل شود.
مگر این شهرستان چه کم دارد از دیگر شهرستانها آری برادر گرامی دکتر محترم دل این مردم بدرد آمده از وعده وعید های توخالی کاندیداها ی قبلی و الان هم که در مسیر انتخابات هستیم درست که بر ما مردم وظیفه شرعی هست که در انتخابات شرکت جوئیم .
آیا بر شما کاندیداها و مجلس نشینان وظیفه ای نیست که به این ملت غیور خدمت کنید آیا شما شکوه و عظمت
راهپیمائی میلیونی ایران را ندیدید. همین امت در شهرستان تکاب هم اینگونه بوده اند. پس حقشان چیست چرا
نباید به حق واقعی خود نرسند.
کاندیداهای محترم درست که تکاب با عرض پوزش از جناب آقای حمدی دبیر محترم دبیرستانهای تکاب کاندیدای محترم د تکاب که کمتر در صحنه های سیاسی حاضر بوده و تا حدودی جوانان تکاب ایشان را نمی شناسند.
چرا از این شهرستان که خود پتانسیل قوی در تربیت دانشجو دانشگاهی و اساتید بزرگ را دارند که هر کدامشان وزنه سنگینی در امورات سیاسی و هنری و علمی در سطح کشور هستند ولی خبری از این عزیزان در صحنه انتخاباتی منقه وجود ندارد چون بارها ما در این شهرستان یک ورشکسته کامل انتخاباتی بودیم.
از آن جمله بنده که سالها در رکاب استاد گرانقدر سردار محمد باقر محمد یاری در همه ادوار بوده ام نتوانستیم از تکاب به مجلس نماینده ای بفرستیم البته این موضوع بر میگردد به عدم اتحاد امت شهید پرور تکاب نه شما عزیزان بنده در ادواری هم که جناب آقای مدنی استاد بنده و دوست دیرینه پدرم در انتخابات بودند را شاهدم دو دستگی و سیاستی که به این شهرستان القا کرده بودند درگیریهای درون گروهی تکاب هم مزید بر علت است و ما نباید همه این موضوعات را به شما بزرگواران دخالت بدهیم.
که این موضوع باعث شده است افرادی سیاسی بزرگتر نتوانند در این صحنه پر شور شرکت جویند.
افرادی چون دکتر صفی زاده- استاد عزیز اله مدنی – سردارجانباز باقر محمد یاری- استاد فتحلی تحسینی- حاج یدا لله حصاری
دکتر همایون هاشمی – دکتر نعیمی فر - استاد سید علی خالدیان – استاد نادر شیروند- حاج آقا موسوی برادر شهید موسوی- برادر عزیزمان برادر شهید هادی برزگر حاج حسن برزگر
و دیگر بزرگواران چه اصولگرایان و یا اصلاح طلبان خوب وقتی این موضوعات پیش میاید به نظر شما بزرگواران و کاندیداهای صاحب نفوذ و قدرت جائی برای رقابت سالم می ماند.
بنابر این از شما کاندیداهای محترم برادران حاج آقا بیگی – حاج آقا میرزائی – دکتر محبی نیا - سردار عیسی زاده ترا به حق خون شهدا به مردم وعده و وعید ندهید به خودتان در مقابل خدواوند متعال ومردم شهید پرور تکاب تعهد ی بدهید که به این تعهدها در مقابل خداوند و مردم پاسخگو باشید. چون اگر شما عزیزان خدمتی می کنیید یک وظیفه الهی است این خدمت رسانی را به حساب خودتان نگذارید چون بقول فرمایش مقام معزز رهبری امام خامنه ای خدمت به این مزو بوم و ملت در خانه ملت خدمت به ارزشها و آرمانهای امام راحل است که بر گرفته از دین اسلام است.
چنانکه خود بنده یکبار در رکاب برادر بزرگوارمان جناب آقای محبی نیا در زمان ائتلاف با سردار محمدیار مردانه برایشان از جان مایه گذاشتم و لی ثمری برای شهرستان تکاب نداشت.
الان هم حاضرم با جان و دل به فرامین رهبر معزز و فرزانه لبیک گفته هر کدام از شما کاندیداها به عهدتان در قبال تفکیک سازی و عمران و آبادانی شهرم تکاب پایبند باشید در رکاب امت غیور تکاب به مردی که مردانه بتواند به دبیر محتر کاندیدای شهر مظلوم تکاب کمکی بنماید در راستای آرمانهای انقلاب و حقوق شهروندی تکاب حاضریم به این کاندیدای متعهد و وفادار به تعهدات خویش در قبال تفکیک سازی شهرستان و حمایت از کاندیدای واحدمان کمک کنیم.
البته لازم به ذکر است و میباشد اگر شهروندان تکابی یکدل و یکپارچه از هر طیف و گروهی دست بدست هم بدهند و اختلاف سلیقه های گذشته را کنار گذشته یک یا علی مددی گویند و کاندیدای واحدمان را با ائتلاف یکی از این عزیزان نامبرده یاری نمایند شاید و شاید بعد از 30 سال ماهم بتوانیم صاحب کرسی سبز رنگ دربهارستان باشیم
به امید رفتن یک تکابی به مجلس بهارستان
نویسنده مطلب
رضوانی جانباز – رزمنده – فرزند مفقود الاثر محمد حسن دبیر سابق مدارس نوری- محمدیه – سعدی – تربیت شهرستان تکاب
تا لحظه اي كه اين مطلب را من مي نويسم حدود ده نفر براي حضور در انتخابات مجلس نهم تاييد صلاحيت شده اند يك تكابي ، سه شاهين دژي و شش مياندوآبي براي دوسهميه مجلس حوزه انتخابيه باهم ديگر رقابت خواهند كرد براي آشنايي مختصر با آنها به معرفي تك تك آنها مي پردازيم .
تكاب:
1- رحمان حمدي: فوق ليسانس دبير و استاد دانشگاه هاي پيام نور و آزاد . شايد او خوش شانس ترين تكابي باشد كه كه شايد بتواند از راي مردم شهرش برخوردار باشد بيش از 45 هزار راي اگر او بتواند دل تكابي ها را بدست بياود مي تواند با راي آنها به آرزوي ديرين مردم شهرش جامعه عمل بپوشاند و آنها را در مجلس صاحب نماينده كند . اما چند نكته كه تا به حال آقاي حمدي به آنها توجه نكرده است بسيار به چشم مي آيد شايد دليل اصلي اين بي توجهي ها قانون مداري آقاي حمدي بوده است كه قانون شكني نكرده و تا اين لحظه براي خود تبليغاتي در در دنياي مجازي و همجنين در رسانه هاي محلي انجام نداده است . آقاي حمدي تا اين لحظه در شهرستان تكاب براي معرفي خود كار بسيار انجام نداده يعني نه در مراسم ها حضور چشمگير داشته و نه sms اي براي معرفي خود فرستاده است و البته در شهرهاي ديگر همچون مياندوآب و شاهين دژ نيز نامي از او نبوده و اگر بتواند همچون دكتر نعيمي فر بتواند دل مردم شهرش را بدست بياورد به طور يقين شايد در همين دور اول با استفاده از رقابت شديد ساير كانديداها در دو شهر ديگر به صندلي مجلس برسد پس بايد خيلي سريع دست به كار شود. چون تا اين لحظه كه من اين مطلب را مي نگارم خيلي از تكابي ها فكر مي كنند كه فقط آقاي محبي نيا و عيسيي زاده و آقاي ميرزايي در انتخابات شركت كرده و از تكاب كسي كانديداي حضور در مجلس نيست
شاهين دژ:
2- اسحاق عابدي: چهره اي كه در تكاب از او خبري تا به حال منتشر نشده ولي خيلي ها از محبوبيت او در ميان شاهين دژي ها حرف مي زنند و در ميان مردم مياندوآب نيز تا حدودي آشنا مي باشد
3- علي نقي جهاني: در كتابخانه مجلس شوراي اسلامي كار مي كند خودش مي گويد براي تغيير و كمك به مردم شهر هاي شاهين دژ و تكاب آمده است ، مي گويند كه حرف هاي زيادي براي گفتن دارد و مستقل مي باشد وي در اين مدت چندين ديدار با مردم تكاب داشته است و خودش مي گويد كه بيشترين راي را از تكاب و شاهين دژ خواهد آورد اخيرا وبلاگ حاميان او در تكاب نيز راه اندازي شده است
4-محمد ميرزائي: فردي كه اول رد صلاحيت و بعد تاييد شد. تبليغات انتخاباتي او از مدت ها پيش آغاز شده با ارسال smsهاي فراوان خبر حضور خود در انتخابات را به مردم داده است دوره پيش برنده انتخابات بود اما آرا او باطل شد و نتوانست به مجلس راه يابد بيشتر وقت خود را بر روي راي هاي مردم تكاب گذاشته است شنيده شده كه برادران رقيب سرسخت او « دكتر نعيمي فر» در ستاد او ديده شده اند حضور چشمگير آقاي ميرزائي در تمامي مراسم هاي مذهبي تكاب نشان از برنامه ريزي او بر راي مردم تكاب را دارد او سرسخت ترين رقيب نمايندگان فعلي مجلس مي باشد. دفتر نشريه ايشان در تكاب و شاهين دژ بسيار فعال است . آيا او مي تواند دفتر كارش را از ميدان منيريه به ميدان بهارستان انتقال دهد . خودش كه اين طور فكر مي كند نام وي اخير در فهرست جبهه بصيرت و بيداري اسلامي ديده شده است.
مياندوآب:
5- دكتر محبي نيا: 16 سال حضور در مجلس و بخت مسلم براي حضور در دور بعدي است. آيا دكتر مي تواند 20 ساله شود وي در مياندوآب طرفداران زيادي دارد و بيشتر تبليغات خود را بر روي شهر شاهين دژ گذاشته است گفته مي شود شايد در اين شهر او بتواند نيمي از آراء را جذب كند . اما دكتر در تكاب پايگاه چنداني ندارد و تنها عده كمي از او در اين شهر حمايت مي كند . اما خبرها حاكي از آن است كه دكتر چندي است در تكاب دفتر خود را راه اندازي كرده است و شايد آن هم به دليل رقابت رقيبان سرشناس در مياندوآب باشد خيلي ها معتقدند او با بيشترين آراء دوباره در مجلس حاضر خواهد شد و يكي از مطرح ترين اصولگريان استان مي باشد و در حال حاضر نيز در هيئت ريسه مجلس فعال مي باشد وي يكي از حاميان سرسخت ريس جمهور نيز مي باشد
6- عيسي زاده: عمر مجلسي سردار در دوره گذشته بسار كوتاه بود فقط 2 سال او در اين مدت خود را بسيار پركار نشان داده و سفرهاي زيادي نيز در اين دوسال به تكاب و شاهين دژ داشته خيلي ها او را به همراه محبي نيا بخت مسلم دوره بعد مجلس مي دانند، اما نبايد در اين ميان از سه چهره جديد ديگر غافل بود كه مي توانند جلوي آرزوهاي سردار را بگيرند . در اين مدت ها عيسي زاده با ارسال sms به بهانه مناسبت ها خود را به طرفدارانش معرفي كرده است در دنياي مجازي وبلاگ هاي زيادي از او و حاميانش راه اندازي شده است . وي اخيرا در فهرست جبهه بصيرت و بيداري اسلامي نيز ديده شده است و خيلي ها خبر از ائتلاف ايشان با آقاي ميرزائي را مي دهند و مي گويند كه آنها مي توانند سد راه حضور دكتر براي پنجمين بار در مجلس شوند طرفداران عيسي زاده خبر از حمايت شيوخي را از سردار داده بودند كه شيوخي اين خبر را تكذيب كرده بود و گفت تا به حال ازكسي حمايت نكرده است .
7-كرمعلي مرادي: با اينكه او يك اصولگرا است اما بعد از رد صلاحيت شيوخي و سليمي بعضي از اصلاح طلبان شهرهاي تكاب و شاهين دژ به او چشم دوخته اند مي گويند كه او يكي از رقيبان سرسخت دكتر مي باشد وي دوره گذشته در ستاد آقاي ميرزائي بوده است وي درمياندوآب داراي محبوبيت گسترده اي مي باشد و در حال حاضر بعد از كنار رفتن شيوخي در دنياي مجازي حرف هاي زيادي از او مطرح است و شنيده شده است كه شيوخي و سليمي بر روي او نظر مثبت دارند .وي درنظر سنجي هاي اكثر وبلاگ ها پيشتاز بوده و در شاهين دژ نيز طرفداران زيادي دارد . اما وي در تكاب براي معرفي خود به اكثر مردم تابه حال هيچ كاري انجام نداده است و منتظر نگاه اصلاح طلبان بيشمار تكابي است .
8- روح ا...بيگي:فردي كه 6 ماه قبل از انتخابات بسيار پركار بود و در روستاهاي تكاب و شاهين دژ روزهاي پر كاري براي معرفي خود داشته است . و گفته مي شود وي چهر هاي بسيار مقبول در ميان مردم روستا ييان محروم تكاب و شاهين دژ مي باشد خبر چنداني از وي در دنياي مجازي شنيده نشد و بيشتر وقت خود را به ديدار هاي حضوري معطوف كرد بيشترافرادي كه من مي شناسم مي گويند كه شايد او بتواند به راحتي وارد مجلس شود
9- شهرام كرمانيان: وي چهره بسار ناشناخته اي براي مردم شهرهاي شاهين دژ و تكاب مي باشد و خود او نيز بيشتر در مياندوآب تبليغات مي كند و ما نيز اطلاعات زيادي از او نداريم ......
10-شريفي: فردي كه اگر اشتباه نكرده باشم در مجلس پنجم و يا ششم با آراي بالا نفر اول شد ولي شوراي نگهبان انتخابات آن دوره را باطل كرد و او از راهيابي به مجلسباز ماند وي در مياندوآب و تكاب در آن دوره بسيار محبوب بود ولي امسال چيز زيادي از او منتشر نشده است و وي به تازگي تاييد صلاحيت شده است
بعد از این قصد داریم مهم ترین اخبار سایت نمایندگان مجلس را نیز لینک کنیم
حضور فیروز کریمی مربی برکنار شده شاهین بوشهر در میاندوآب آنقدر مهم بوده که سایت آقای محبی نیا بیشترین اخبار خود را به آن اختصاص داده برای مطالعه اخبار بر روی مطالب کلیک کنید
این وب سایت تقدیم معلم اخلاق و دانشمند جاوید الاثر محمد حسن رضوانی باد که در جنگهای داخلی در شهرستان سنندج مفقود شد . یادش گرامی باد ونامش همیشه جاوید باد. , و یاد معاون مدرسه ای که در آن درس میخواندم مرحوم فرخ نصر الهی که همیشه بر لبانش لبخنی داشت و چهره ای مهربان وبیاد دبیر تاریخ و جغرافیم در مدرسه راهنمائی شریعتی مرحوم شهید حسن حاجیانپور
.شهرو یاد استاد عزیزم مرحوم سید عبدالرزاق رضویان که پایه گذار راهپیمائی های مدارس شهر تکاب در اول انقلاب بود. و یاد مرحوم معلم سید یحی رضویان یار دیرینه پدرم و مرحوم معلم عزیزمان حسین وظیفه و پهلوان بزرگوار نصرت اله نقدی عزیز مرحوم و همه معلیمین و فرهنگیان گمنام منطقه افشار من شهر تکاب این مرزوبوم آشنا سالها است
جان گرفته کشتی اندر شهر ما
پهلوانی باید اندر ورزش کشتی جوان
همچو تختی بایدت نامت نشیند بر دلان
رستمی و پرچمی هر دو شهید زنده اند
یادشان باقیست بر دلها چو زاد این مو طنند
ملکیان را اسوه باشد ملکیان
نی رود یادش ز دل چون نقش بسته بر دلان
داغ بر دلها نهاد اخلاق خوب قاضیان کند
دل از این جهان و گشت یار غازیان
چون بنی هاشم زنور هاشمی بود وبرفت
نوریان چون نور حق تابید و هم تابنده رفت
باب رضوان را گشودی ای امیر گشته ای بر دام پر دردان اسیر
چشم بر در کی نشان یابی زاو از پدر دوری و دل محزون او
و اما این وبلاگ بیاد تاریخ تکاب و اساتیدی چون پدر عزیزم و شهیدان گرانقدر منطقه وتمامی
دوستداران تاریخ اصیل شهرستان تکاب ایجاد کرده ام.
تكاب به معني آب باريكه و زمين كم آب است. منطقه تكاب داراي ده ها اثر تاريخي قبل وبعد از اسلام است كه از آن جمله ميتوان به تخت سليمان اشاره كرد كه در 45 كيلومتري شمالشرقي آن واقع شده است.
شهر باستاني شيز در آن مكان قرارداشت واحتمالاً به علت فعاليتهاي آتشفشاني كوه زندان در فاصله 105 كيلومتري تخت سليمان، ويران شده و آثاري از آن برجاي نمانده است. نام تكاب تا سال 1316 هجريشمسي تكانتپه (تپه پر ازخار) بوده است.
شهرستان تكاب از شمالغربي به هشترود،از شمالشرقي به زنجان،از طرف غرب به صائيندژ واز جنوب وجنوبغربي به سنندج وسقز واز طرف جنوب شرقي به شهرستان بيجار محدود است و وسعت آن 2523 كيلومتر مربع مي باشد.
بنا و يادمانهاي تاريخي
بالاخانه قزقپان سنگ
در 5 كيلومتري شمال غربي روستاي قزقپان سنگ در سينه كوهسنگي يك مناره جالب توجه وجود دارد كه امتداد آن به دامنه صخره منتهي مي گردد.
زندان سليمان
زندان سليمان بر روي كوهي قرار گرفته كه در قله آن دهانه بزرگي از يك آتشفشان غير فعال وجود دارد. ارتفاع اين زندان مخوف افسانهاي كه ديواره صخرهاي آن كاملاً عمودي است از يكصد متر بيشتر به نظر ميرسد و بویگاز تندي از درون اين چاه عظيم به مشام ميرسد.
زندان سليمان بيشتر به يك دهانه آتشفشاني خفته ميماند و وجود چشمههاي آبگرم معدني در روستاي احمد آباد درپاي همين كوه مويد اين نظر است.
قلعه تخت سليمان
تخت سليمان و مجموعه آثار باستاني و تاريخي آن يكي از مهمترين و مشهورترين مراكز تاريخ و تمدن ايران محسوب ميشود.اين مجموعه در ناحيه تكاب و بر روي يك بلندي طبيعي به ارتفاع 20 متر از سطح دشت احداث شده است.
كليه آثار آن درون يك حصار و ديوار بيضي شكل بنا شده ودر درون دشتي گسترده واقع شده است. حصار بيروني از سنگهاي لاشهاي به ابعاد مختلف و به ضخامت 5 متر، ارتفاع 14 متر و محيط بيروني 1200 متر بنا شده است.
لايه بيروني حصار از سنگهاي تراشدار نماسازي شده و داراي 38 برج دفاعي مخروطي شكل است. بناي ديوار و حصار بيروني متعلق به دوره ساساني است، ولي در دوره ايلخاني نيز ضمن مرمت پارهاي از قسمتهاي فرو ريخته ، دروازه جديدي در مجاورت دروازه جنوبي عهد ساساني احداث گرديد.
در اين مجموعه تاريخي محل شگفت انگيزي به نام زندان قرار دارد كه مشتمل است بر بقاياي معبدي از دوران ماقبل تاريخ و عهد ماد. در اطراف تخت سليمان آب گرمهاي جوشان و حتي چشمههاي سرد وجود دارند كه بسيار جالب توجه و ديدني هستنند. همچنين شكاف بزرگي كه در اثر زلزله پديد آمده از نكات ديدني تخت سليمان است.
قلعه سردار افشار (حسينعليخان افشار)
در ضلع شمال غربي مركز شهرستان تكاب، قلعهاي شامل سه بخش اندروني، بيروني و محل نگهداري احشام در يك مكان خيلي وسيع احداث گرديده بود. اين عمارت در زمان سلطنت ناصرالدينشاه قاجار توسط سردار حسينعليخان افشار در سال 1281 هجري قمري احداث گرديده.
قلعه اربابي يلقون آغاج (چهار باغ)
قلعه يلقون آغاج در اوايل حكومت قاجاريه، با نماي هشت ظلعي منظم در دو طبقه احداث گرديد و داخل عمارت را با كاشيهاي رنگين و نقاشيهاي با ارزش مزين نمودند.
قلعه رشيد الدوله (حسنخان افشار) دورباش
اين قلعه توسط رشيدالدوله در دوره سلطنت شاهان قاجار در ميان باغهاي انگور و درختان ميوه، احداث گرديده است.
دژ ساري قور خان
اين بنا از دوران پيشاز تاريخ، مركز تمدنهاي هزاره اول بوده و از عصر مادها تا دوره ساساني اقوام متعددي در آنجا سكونت داشتهاند. دژ به صورت پشته عظيم سنگي در حاشيه شرقي رودخانه سارق در 600 متري از دره سر بر آورده كه از همه طرف محفوظ و مجزاست و دستيابي به آن مشكل و به اين لحاظ جايگاه امني براي ساكنان آن در ادوار مختلف بوده است.
بقاياي برجهاي ديده باني و دخمههاي صخرهاي با حياط و آبانبارها به فرمهاي چهار گوش منظم و نا منظم و مدور و پلكانها و راهروهاي استوانهاي ارتباطي، قابل ملاحظهاي ميباشد. به احتمال قوي اين محل در دوره غارنشينان مورد استفاده بوده و اهميت خود را در ادوار بعدي نيز حفظ نموده است.
قلعه محمد حسين خان مير پنج دور باش
اين قلعه توسط محمد حسين خان مير پنج در دوره سلطنت شاهان قاجار در روستاي معتدل دورباش احداث گريده است و درحاشيه طولي يكي از ديوارهاي قلعه و قسمت بيروني آن آينه بزرگي نصب نموده بودند كه مشرف به گردنه زرينه اوباتو و دوراهي ديواندره بودكه حركت و عكسالعمل نيروهاي مهاجم و يورشگران را منعكس ميكرد.
دژ بلقيس
روي قلعه جنوبي كوه بلقيس استحكاماتي با نام متداول تخت بلقيس وجود دارد كه ويرانههاي آن در سال 1959 كشف گرديد. تاريخگذاري بنا را به دوره ساسانيان محتمل ميكند.
تپه مجيد
در فاصله 3 كيلومتري شمال شرقي بين تخت و دهكده تارهكند در حوالي قبرستان جديد تپهاي معروف به تپه مجيد وجود دارد كه بر روي آن سفالهايي از دوره ساساني بدست آمده است.
اين مكان وجود احتمالي محوطههاي مسكوني از دوره آتشكده را نشان ميدهد كه از نظر باستانشناسان محل گورهاي دسته جمعي تومولوسها مربوط به هزاره اول قبل از ميلاد است. مجموع گورهاي تومولوس كه به شكل تپه باستاني است، شامل چند هزار گور فرعي ميباشدكه يك گور اصلي را حلقه وار در ميان گرفتهاند.
جاذبه هاي طبيعي
آبهاي گرم احمد آباد
در فاصله 2 كيلومتري شمال غربي روستاي احمد عليا حفرههاي آبگرمي وجود دارد كه بنا به روايت گذشتگان خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
در ميان چشمه هاي آبگرم احمد آباد در نقاط نزديك آبگرمها، حفرههاي پر از آب سرد نيز وجود دارد كه خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
اين آبها بعلت داشتن املاح معدني گوناگون بعد از طي مسير در روي زمين رسوباتي به رنگهاي سفيد زرد مايل به نارنجي و در بعضي موارد كاملاً قرمز بر جاي ميگذارد.
غار كهريز
اين غار در كهريز تكاب واقع شده و قطر دهانه آن در حدود 2 متر و طول و عرض آن نيز 3 متر است.
چمن متحرك بدرلو (چمن گلي)
چمن گلي در كيلومتر 17 شمال شرقي شهرستان تكاب و در 3 كيلومتري شرق روستاي بدرلو از دهستان افشار بخش مركزي واقع شده است.
در داخل دره سبز، و درختان چنار و بيد و نيزار و چمن درياچهاي به قطر طبيعي تقريبي 80 متر و با جزيرهاي شناور مملو از ني بقطر 60 متر وجود دارد كه در اثر وزش باد به طرفين حركت ميكند.
زندان برنجه
زندان برنجه در 28 كيلومتري شمال شهرستان تكاب در روستاي برنجه ( برنجك) از دهستان چمن، بخش تخت سليمان و در دامنه كوهي معروف به طويله سليمان واقع شده است.
درياچه خسرو
در وسط آثار باستاني تخت سليمان درياچهاي كه عمق آن حدوداً 110 متر و ابعاد آن80در120 متر است وجود دارد. آب درياچه بصورت چشمه جوشان از اعماق زمين بيرون ميجوشد كه منظره بسيار جالبي دارد.
آب درياچه آهكي و نسبتاً ملايم و غير قابل شرب است و هيچ موجود زندهاي در آن وجود ندارد. وجود اين درياچه فيروزهگون در ميان قلعه و قرار داشتن قلعه در وسط يك سلسله كوههاي دايرهاي شكل، منظرهاي را به وجود آورده كه يكي از عجايب ديدني و تماشايي منطقه ميباشد.
اماكن زيارتي ومذهبي
مسجد جامع تكاب
اين مسجد در سال 1332 هجري قمري به دستور سردار حسينعليخان افشار در زمان سلطنت ناصرالدينشاه بنا گرديده است.
مسجد جامع روستاي اغولبيك
مسجدجامع روستاي اغولبيك به دستور يكي از اربابان محلي در سال 1332 هجري قمري احداث و هم اكنون بعد از گذشت چندين سال از قدمت آن بطور سالم و فاقد آثار ويراني مورد بهره برداري قرار ميگيرد.
كليساي چهار طاق
در شمال غربي و كيلومتر 36 شهرستان تكاب در روستاي چهار طاق پايههاي چهار ستون مخروبه وجود دارد كه در نزد اهالي به كليسا مشهور است. از نظر كارشناسان اين بنا مربوط به دوره ساسانيان بوده و به يك آتشكده شباهت بيشتري دارد. پايه هاي اصلي طاق خراب شده و اطراف آن كه در محل به كليسا معروف ميباشد توسط افراد سود جو براي گنج يابي به كلي ويران شده است.