تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
تکاب خبر و آدرس
tekab.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
مسابقات موی تای قهرمانی استان با کسب عنوان نخست تیم ارومیه به پایان رسید. به گزارش پایگاه خبری ورزش و جوانان آذربایجان غربی در این مسابقات که در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان با شرکت بیش از 130 رزمی کار از تمامی شهرستانهای استان روز جمعه 24 مردادماه و تحت عنوان گرامیداشت شهدای غزه در سالن شماره یک استادیوم تختی ارومیه برگزار گردید در مجموع نتایج اوزان دهگانه هر دو رده سنی، تیم میزبان به عنوان قهرمانی رسید، تیم مهاباد بر سکوی دوم ایستاد و سلماس نیزعنوان سومی را به خود اختصاص داد و تیم تکاب هم کاپ اخلاق این مسابقات را به خانه برد.
تخصیص اعتبار رکن اصلی عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی است
نماینده مردم شاهیندژ، تکاب و میاندوآب در مجلس شورای اسلامی گفت: تخصیص اعتبار رکن اصلی عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شاهین پیام ،
مهدی عیسیزاده اظهار داشت: تخصیص اعتبارات لازم برای تحقق اقتصاد مقاومتی در استان ما لازم و ضروری است
وی از راکد بودن واحدهای صنعتی در استان خبر داد و تصریح کرد: برای رونق و توسعه واحدهای صنعتی و همچنین برای ایجاد اشتغال در این واحدها باید اعتبارات لازم تامین شود.
نماینده مردم تکاب و میاندوآب و شاهیندژ در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر مهمترین مسئله و معضل در آذربایجان غربی، مسئله بیکاری بوده و سیل عظیم بیکاران استان جز با تامین اشتغال پایدار در واحدهای صنعتی و تولیدی بهبود نخواهد یافت.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی دارای سه مولفه اساسی و مهم است، خاطرنشان کرد: بومی کردن اقتصاد، خودکفایی و تامین اعتبار لازم برای راهاندازی واحدهای مورد نظر در اقتصاد مقاومتی سه اصل مهم و اساسی اقتصاد مقاومتی است که هیچ کدام به طور جد در استان ما پیگیری نشده است.
عیسیزاده افزود: استفاده از فرصتهای مهم استان برای جذب سرمایهگذار یکی از راهکارهایی است که مسئولان باید مدنظر قرار دهند و از آن به نحو احسن استفاده کنند.
وی کشاورزی بودن و همچنین وجود جاذبههای گردشگری را یکی از فرصتهای بسیار ارزشمند استان عنوان کرد و افزود: اگر مسئولان استانی بتوانند سرمایهگذاران خارجی و داخلی را برای تامین اعتبار لازم و برآورده کردن اقتصاد بومی جذب کنند اقتصاد استان را بهبود خواهند بخشید.
نماینده مردم تکاب و میاندوآب و شاهیندژ در مجلس شورای اسلامی افزود: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی مدیریت جهادی مدیران جهادی و عزم ملی ملت است پس بنابراین مردم نیز باید توسط مسئولان در تحقق اقتصاد مقاومتی مشارکت داشته باشند تا بتوانیم علاوه بر توسعه اقتصادی استان منویات رهبری را نیز تحقق بخشیم
اگر این دختران فراری در بهزیستی پناه نگیرند، چه بسا مفسده هایی را در جامعه به بار بیاورند و این مفسده فردا دامن بچه من، بچه همسایه ام و یا دیگر افراد جامعه را بگیرد. لذا تشکیلاتی که بتواند این افراد را پناه بدهد تا مفسده ای برای جامعه ایجاد نکنند،لازم است.
روح الله بیگی ییلانلو در گفت و گو با شریان نیوز با تاکید بر اینکه انسان موجودی است که بین دو بی نهایت صعود و بی نهایت سقوط معنا می یابد گفت: انسان موجودی است که گاهی از حیاط و آسایش و آرامش خودش دست می شوید تا به دیگران آسایش ببخشد و گاهی نیز به اندازه خوی یک حیوان کاهش درجه پیدا می کند.
نماینده شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه انسان ولو معلول، بزهکار، زن سرپرست خانوار، دخترفراری یا کودک خیابانی و هم باشد، انسان است گفت: انسان ولو فشل و فلج هم باشد نام مقدس انسانیت را یدک می کشد لذا هر انسانی محترم است.
نایب رییس کمیسیون اقتصادی با تاکید بر اینکه همه در مقابل بحرانهای انسانیت مسوول هستند گفت: متاسفانه در جامعه امروزی مسایلی وجود دارد که اگر نسبت به آنها بی توجهی کنیم، بحرانهای مهمی گریبانگیر جامعه می شود.
وی با اشاره به مسایل مهمی همچون ساماندهی دختران فراری و کودک آزاری ها گفت: طبیعتا یک سازمانی باید متولی این کار باشد و اگر دستگاهی متولی این کار نباشد، چه بسا این کج تابی ها به بحران و جرم جنایت برسد.
بیگی با تاکید بر اینکه بالاخره باید جلوی مفسده ها و آسیب ها را بگیریم گفت: باید به محرومان، مظلومان و بی پناهان کمک کنیم. شاید دختران فراری از یک جایی بریده باشند و می خواهند به جایی پناه ببرند و باید برای آنها فکری اساسی کنیم.
وی سازمان بهزیستی را پناهگاه خوبی برای دختران فراری دانست و گفت: اگر این دختران فراری در بهزیستی پناه نگیرند، چه بسا مفسده هایی را در جامعه به بار بیاورند و این مفسده فردا دامن بچه من، بچه همسایه ام و یا دیگر افراد جامعه را بگیرد. لذا تشکیلاتی که بتواند این افراد را پناه بدهد تا مفسده ای برای جامعه ایجاد نکنند،لازم است.
نماینده شاهین دژ و تکاب گفت: معضل دختران فراری خود به خود آسیب ها و تهدیدهای بزرگی را به جامعه تزریق می کند. بی شک اگر دختران فراری به بزهکاری کشیده شوند، زمینه سازی لازم صورت گرفته تا بیمارهای مزمنی به جامعه تزریق شود. به همین دلیل نیاز به سرپناهی دارند تا قبل از آنکه به مرز بحران برسند، مدیریت و ساماندهی شوند.
بیگی تاکید کرد: اعضای خانواده دختران فراری باید بدانند که اگر مشکلات این دختران را مدیریت نکنند، امکان بحران های روانی و آبرو ریزی های بزرگتری در راه است. بنا بر این باید این دختران را مدیریت کرد.
ازش پرسیدم چرا ماهواره خریدی تو که بچه ی 5ساله داری براش خیلی بد اوموزی داره
جدا از اون برای خودت هم بده
گفتش من که شبکه های بدش رو نگاه نمی کنیم
گفتم تمامی شبکه های خوب رو هم ایران داره ولی تنها چیزی که در تلویزیون ما نیست بی بند باری
بهم گفت نمی دونم چرا تو انقدر بد بینی
تا چند وقت رفتم تو فکر که شاید من واقعا بد بینم
مدتی گذشت با اینکه دخترش 5 سالش بود همش میگفت بذارین الان فلان فیلم رو داره
برام خیلی عجیب بود که میگفت این دختره با اون پسره دوسته ولی پسر عاشق یکی دیگه بوده
من داشت سرم شاخ در می اورد چون برای همه می شست
داستان تمام سریال های ماهواره رو ریز به ریز برای همه تعریف می کرد
وحتی یک بار مامان و باباش رو زور کرد تا فیلم تا اخر تموم بشه
این دختر الان 8 سالشه ولی مامان و باباش از هم جداشدن
اونم برای یک اتفاق ساده شاید هیچکس باورش نشه
ولی دلیل جدا شدن این پدر و مادر این بوده
که تو یکی از فیلم های ماهواره خانومه گفته عجب پسر خوشگلی و همون جا مرده از لجش گفته تو شماره ی این دختره رو برام گیر بیار خانومه هم گفته اول تو من رو با این پسره اشنا کن
باشه منم شماره ی دختره رو بهت می دم
و بعد همون موقع خانومه قهر کرد و رفت
چند ماه میگذره و خانومه شوهرش رو با یک خانومه دیگه ای می بینه و از هم جدا میشن
این پست یک داستان خیالی نیست و واقعیت داره
حالا یکی از جملات امام خامنه ای یادم اومد که فرموده بودند:
ماهواره واقعا گنداب فسادی است
که تیر های زهر آگین خود را که به سمت ملت ها و کشور ها هدف می گیرد
در آستانه استيضاح وزير علوم، رسانه هاي دولت بسيج شده اند تا نقطه ضعف يا فساد و پارتي بازي خاصي از استيضاح كنندگان افشا كنند.
برخي از اين افشاگري ها با شدت و غلظت كم توسط رسانه هاي رسمي نظير خبرگزاري هاي دولتي و برخي ديگر با افتراهاي حيرت انگيز و الفاظ تند در فضاي غيررسمي تر نظير شبكه هاي اجتماعي، وايبر و واتس اپ، در حال انتشار است.
اين رفتار دولت، بيش از هر چيز، رفتار محمود احمدي نژاد را در خاطرها زنده مي كند. جايي كه هر وقت عملكرد سوال برانگيز اطرافيانش مورد اعتراض نمايندگان مجلس يا رقباي سياسي اش قرار مي گرفت، متقابلا معترضان را به فساد، متهم مي كرد يا درباره فسادهاي محيرالعقول، افشاگري هاي موهوم مي كرد.
احمدي نژاد باهوش، با اين روش، همزمان به ۳هدف مي رسيد:
۱- همه منقدان و معترضان به خود را بطور غيرمستقيم در معرض اتهام فساد قرار مي داد.
۲- با درست كردن گردوغبار، رفتار سوال برانگيز اطرافيانش را در اذهان كم اهميت مي كرد يا از موضوعيت مي انداخت.
۳- براي همه منتقدان و مخالفان خود خط و نشان مي كشيد كه انتقاد و اعتراض، چه هزينه هاي سنگيني مي تواند داشته باشد.
اين روش ناهنجار و «احمدي نژادي»، كه فعاليت پاكدستان عليه فساد و كژي را ناكام مي گذارد و اصل كليدي مردمسالاري يعني استفاده از اهرم هاي نظارتي مجلس عليه مسئولان اجرايي را پرهزينه مي سازد، متاسفانه در استيضاح آقاي فرجي دانا با شدت در حال استفاده است.
خطرناك ترين اثر اين روش، نااميد شدن مردم از مبارزه با فساد و ترويج اين حس شوم است كه «گر حكم شود كه مست گيرند... »
لازم است دولتمردان محترم پاسخ دهند اگر از تخلف و پارتي بازي و ويژه خواري مسئولان دولت سابق يا نمايندگان مجلس، اسنادي در اختيار داشتند، چرا تاكنون رو نكرده اند؟
چرا بجاي تحويل اسناد خود به دادگاه و شكايت از متخلفان، به افشاگري هاي رسانه اي روي آورده اند؟
بالاخره اينكه، این روشها در مبارزه با فساد، آيا فقط براي احمدي نژاد بد است؟
هاشمی، وزیر بهداشت و درمان گفتگوی کوتاهی با روزنامه اعتماد درباره طرح تحول سلامت انجام داده است که در پی میآید.
با وجود آنكه طبق مصوبه هيات وزيران، وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي بايد در طرح تحول سلامت همكار وزارت بهداشت باشد اما به نظر ميرسد كه وزارت رفاه چندان مايل نيست تحت تسلط وزارت بهداشت قرار بگيرد و ممانعت از تجميع صندوقهاي بيمهگر و كند كردن روند تجميع، يكي از مصداقهاي اين بيرغبتي است. تلقي شما از موانع ايجاد شده از سوي اعضاي هيات دولت در مقابل وزارت بهداشت چيست؟
وزارت بهداشت سلطهگر نيست.
توليت سلامت بر عهده وزارت بهداشت است؟
توليت بر عهده وزارت بهداشت است و ساز و كار آن را هم بايد مجلس مشخص كند كه اين هم دستور رهبري است و بايد در قالب اجراي سياستهاي كلي سلامت كه ايشان ابلاغ كردند مورد تبعيت همه قرار بگيرد و شوراي نگهبان هم از اجراي اين سياستها مراقبت كرده و مجمع تشخيص مصلحت نظام هم نظارت ميكند كه قانوني برخلاف اين سياستها تصويب نشود. مجموعه دولت هم خوشبختانه، همراهي ميكند زيرا تبعيت از اين سياستها دستور رييسجمهوري است و بنابراين، توليت سلامت و توجه به سلامت، برنامه وزارت بهداشت نبوده بلكه برنامه دولت است كه در واقع برنامه و جهتگيري مداومي است كه طي ۳۵ سال گذشته بايد اجرا ميشده اما به نظر ميرسد كه در اين زمينه كمي غفلت صورت گرفته است كه امروز مردمي كه بيمار ميشوند، براي بهبودي و سلامت خود، يا خانوادهشان حاضرند از تمام زندگي شان بگذرند.
اين واقعيت دارد كه امروز بعضي افراد، منزل مسكوني و فرش زير پا و اتومبيلشان را براي تامين هزينههاي درمان ميفروشند و اين يك اتفاق زشت است. به نظر ميرسد كه دولت، مصمم است كه اين زشتيها را يكي بعد از ديگري از بين ببرد. در مجموعه دولت، وزرا و همكاران من و معاونان رييسجمهوري، همه به اولويت سلامت توجه دارند البته دولت با محدوديتهايي مواجه است كه ما هم متوجه اين محدوديتها هستيم و اميدواريم اين محدوديتها برطرف شود و آن طور كه شايسته است و ما هم انتظار داريم و بيش از گذشته بتوانند از ما حمايت كنند.
دلخور هستيد از وضعيت توزيع اعتبارات. از اينكه سهم وزارت بهداشت از هدفمندي يارانهها به طور كامل داده نشده و بيمهها هنوز تجميع نشدهاند و هنوز مشكل اعتبارات و امكانات برقرار است. مردم مراجعهكننده به مراكز درمان دولتي امروز راضي هستند. شما چه زمان به رضايتمندي ميرسيد؟
ما نگران هستيم كه مردم ناراضي باشند. البته بايد آيندهنگري هم داشته باشيم و بايد بدانيم كه آنچه به مردم ارائه ميشود، خدمات حداقلي است و بايد بسيار بيشتر از اينها در اختيار مردم قرار بگيرد و اين خدماتدهي بايد استمرار داشته باشد علاوه بر آنكه، منابع بايد پايدار باشد. منابع حاصل از هدفمندي يارانهها براي هميشه قابل تامين نخواهد بود. درپي اين هستيم كه با اعمال سياستهايي، قدمها و نتايج، ربطي به دولتها و اشخاص پيدا نكند و مستمر باشد و روزهاي قبل هم دوباره تكرار نشود. من اگر صحبتي ميكنم، علاقهمندم كه آن چه كه به عنوان قانون تصويب شده و مورد قبول هم هست اجرا شود و همه ما براي اجراي قانون تلاش كنيم و اگر اشكالي در قانون وجود دارد، تلاشمان بر رفع آن اشكال از مسيرهاي قانوني باشد. اميدوارم در برنامه ششم توسعه، اشكالات فصل سلامت قانون برنامه پنجم يا ساير قوانين و همچنين پيشبينيهاي غيرواقعي و اجرا نشده، برطرف شده و به مرحله اجرا برسد. البته به نظر من قانون برنامه پنجم به خوبي به بحث بيمههاي سلامت و تجميع بيمهها پرداخته كه اميدوارم به زودي عملياتي شود.
پس شما هم به زودي به رضايتمندي ميرسيد؟
الان هم راضي هستم. فكر ميكنم اگر مردم نارضايتي خود را به زبان نميآورند از بزرگواريشان است و نتيجه كار ما نيست.
های دولت احمدی نژاد که افشار کلیت آن توسط وزیر علوم باعث طرح استیضاح او شده است، در فضای مجازی منتشر شد که در میان آنها اسامی احسان رفیعی علوی، دبیر وقت هیات جذب اعضای هیات علمی دانشگاه علامه، برادران زارعی (محسن زارعی و محمد امین زارعی)، مهدی محمدی و داماد پروین احمدی نژاد دیده می شود.
به گزارش شريان نيوز ، علی غزالی در صفحه ی شخصی خود با انتشار اسامی 749 نفر که صرفا مربوط به بورسیه های سال 91 هستند، نوشت:
«در باره ی ماجرای استیضاح وزیر محترم علوم و جانفشانی تاریخی ایشان که حفاظت از شانیت علمی کشور را که در معرض آسیب جدی قرار گرفته را بر خلاف مشاوره هایی که حتی برخی از اطرافیان ایشان به دلایل سیاسی به ایشان می دهند را به بقا در طبقه ی 14 ساختمان شهرک غرب نفروخته اند، باید محکم به میدان آمد که اگر مباحث مطرحه در خصوص استیضاح ایشان چه بحث بورسیه ها و چه مبحث اساتید اخراجی به نفع برخی مجلسیان به کرسی بنشیند همین خورده اعتبار مدارک تحصیلی و علمی باقی مانده در کشور نیز به فنا می رود.
لذا حداقل کاری که اکنون از دست همچون من بر می آید افشای نام این چندین هزار نفر بزرگوار است و البته به ذکر توضیحات زیر:
اول: وجود نام افراد در لیست زیر لزوماً دلیلی بر عدم شایستگی این افراد و طی سیکل خلاف از سوی آن افراد محسوب نمی شود و بیشتر نقدی بر کلیت این اقدام بنیان افکن است که بدون هیچ نظر کارشناسی و صرفاً به دلیل از بین بردن پایه های علمی کشور یا با قصد و نیت و یا بدون قصد و نیت اقدام به پذیرش این تعداد بورسیه دکترای بدون کنکور نموده اند.
دوم: برای هر فرد بنا به رشته ی تحصیلی به دانشگاه محل پذیرش رقمی ما بین 35 تا 50 میلیون پرداخت شده و یا باید می شده است و اگر رقم میانگین 40 میلیون تومان را هم در نظر بگیریم به ارقام عجیب و غریبی میرسیم که افرادی که بر روی ادامه این روند پافشاری میکنند باید توضیح دهند که چنین بودجه ای از کجا باید تهیه شود؟
سوم: متاسفانه بعد از اختلاس 3000 میلیاردی عدد 3000 دارای اهمیت خاصی شده است و به گونه ای معیاری برای سنجش ها و در این مورد هم به اشتباه تعداد بورسیه ها 3000 عنوان می شود و این در صورتیست که لیستی که در اختیار ماست و قطعاً هم شامل افراد پذیرفته شده دقیقه نودی که نامشان در هیچ لیستی نیست و با تلفن وزیر پس از رد شدن پذیرفته شده اند نمی شود رقم بسیار بیشتر از 3000 نفر را در بر می گیرد. به نحوی که فقط در یک لیست که افراد فارغ التتحصیل پذیرفته شده قبل از سال 89 را شامل می شود با رقم 2022 مواجه هستیم، یعنی فقط تعداد افرادی که تا قبل از سال 89 در بورس پذیرفته شده اند و درسشان را نیز به پایان رسانده اند رقم 2022 است و با این احتساب که اوج بورسیه ها از سال 89 به بعد بوده است و لیستهایش را خدمتتان ارائه خواهیم کرد. رقم بیش از 4000 نفر فقط در اختیار ما قرار دارد و تاکید می کنم قطعاً این افراد شامل افراد دقیقه نودی که نامشان در لیست نیست و بعضاً به صورت تجربی با آنها مواجه شده و اکنون نامشان را در لیست پیدا کرده ام نمی شود.
چهارم: این موضوع را در نظر بگیرید که این 4000 نفر و بیشتر طبق قانون باید در دانشگاه های سراسر کشور به عنوان هیات علمی پذیرفته شوند و اگر چنین شود و امروز چه با بودن فرجی دانا و چه پس از آن کوتاه بیاییم تصور کنید که چه وضعیت علمی در انتظار دانشگاه های کشور خواهد بود.
پنجم: این تعداد فقط بورسیه های داخل کشور را در بر می گیرد و شامل افراد اعزام شده به خارج از کشور نمی شود که بعضاً آقازاده ها را با بودجه ی رسمی کشور در اوج بحران ارز به کانادا و آمریکا و استرالیا و انگیستان و روسیه و ... فرستاده اند و آن لیست هم تعداد چشمگیری را شامل می شود.
ششم: برخی در لیست هستند که حتی شرایط اولیه ی دریافت بورس مانند شرط سنی و شرط معدل شاملشان نمی شود و برای نمونه فردی را به صورت اتفاقی در لیست مشاهده کردم که متولد 54 بوده و در زمان دریافت بورس یعنی سال 91 سنش بیش از حد تعیین شده (33 سال) بوده است و جالب آنکه به محض دریافت بورس در دانشگاه محل تحصیل به یک سمت مهم نیز گمارده شده و یا شخص دیگری که ضمن دریافت بورس به عنوان دبیر هیات جذب اعضای هیات علمی دانشگاه هم گمارده شده بود و شما در نظر بگیرید که جذب اعضای هیات علمی یک دانشگاه که نقش قطب علمی را در علوم انسانی دارد به چنین فردی واگذار شده بود که خودش بدون کنکور در حال تحصیل در دوره دکترا بوده!
در پایان عرایض یادآور می شوم که لیست سال 92 به علت آنکه شروع به تحصیل افراد مصادف با روی کار آمدن دولت جدید شده و از ورود بسیاری از افراد به دانشگاه ممانعت به عمل آمده است و شخصاً اطلاع دقیقی از لیست بورسهای ابطال شده ندارم و ترس آن می رود که در حق شخصی به اشتباه ظلم صورت گیرد از افشای آن فعلاً پرهیز می کنیم و لیست ها را از سال 91 آغار می کنیم و بعد 89 و بعد لیست فارغ التحصیلان پذیرفته شده قبل از 89 و انشالله پس از آن به شرط حیات لیست پر ستاره سال 90 که به نظر شخصی بنده بیشترین آقازاده را درون خود جای داده است میپردازیم.»
خبرنگار العربیه در عراق روز شنبه ۱۶ اگوست به نقل از شاهدان محلی در دو شهرک «رواه» و «القائم» گزارش داد که ابوبکر البغدادی «خلیفه» گروه تروریستی داعش ، روز گذشته به همراه دهها محافظ انتحاری در غرب استان الانبار ظاهر شد.
العربی به نقل از شاهدان محلی در دو شهرک «رواه» و «القائم» گزارش داد که ابوبکر البغدادی «خلیفه» گروه تروریستی داعش ، روز گذشته به همراه دهها محافظ انتحاری در غرب استان الانبار ظاهر شد.
به گزارش شریان نیوز ، در حدود ۵۰ خودرو حامل جنگجویان و انتحاری های گروه داعش ، البغدادی را همراهی می کردند.
این گزارش افزود که «خلیفه» گروه داعش آمده بود تا از جنگجویان خود در دو شهرک راوه و القائم در غرب الانبار دیدار کند.
ساکنان این دو شهرک گفته اند که البغدادی هم اکنون در شهر مرزی القائم به سر می برد و احتمالا امروز رهسپار استان الرقه در خاک سوریه خواهد شد.
در همین حال برخی منابع در عراق در گفت و گو با العربیه گفته اند که گردان های عشایر حمزه حمله گروه داعش در غرب شهر الرمادی را دفع کردند.
همچنین انفجار یک بمب در منطقه العکاشات در غرب الانبار به کشته شدن حمد الکربولی معروف به ابو فاروق که یکی از رهبران داعش به شمار می رود ، منجر شد.
حمید بنی اردلان نایب قهرمان کشتی پیشکسوتان جهان در مدت کوتاه مدیریت خود در شهرستان شوط تحولات مثبت و چشمگیری در عرصه ورزش این شهرستان به وجود آورده و موجب ارتقا مقام این شهر در مقایسه با سایر شهرهای استان شده است
پس از روی کار آمدن دولت تدبیر امید و تعیین استانداران و فرمانداران شهرستان ها ،بیشتر مردم جامعه طبق سنوات گذشته منتظر تغییر و تحول ناگهانی مقامات دولتی علی الخصوص روسای ادارات شهرستان ها بودند اما گویا سیاست دولت اعتدال بر دوری از جنجال و انتخاب هوشمندانه استوار بوده و تغییرات با شیب ملایم را به هرگونه حرکت شتابزده ترجیح داده است.
در شهرستان تکاب نیز بعد از روی کار آمدن آقای قهرمانی به عنوان فرماندار دولت تدبیر و امید بسیاری منتظر تغییرات آنی در راس هرم ادارات دولتی از سوی ایشان بودند اما عدم تعجیل فرماندار در این زمینه نشان داد که سیاست دولت همانطور آقای روحانی وعده داده بودند بر تغییر اتوبوسی مدیران نیست!بلکه معیارهای دیگری هم برای این امر مد نظر قرار می گیرد.
بالاخره بعد از مدتها انتظار با انتصاب رئیس جدید اداره آموزش و پرورش تکاب، زنگ شروع تغییرات در این شهرستان نیز به صدا در آمد و مثل همیشه بازار شایعات و گمانه زنی ها را به اوج رساند و یکی از اداراتی که شایعات فراوانی از اطراف آن به گوش می رسد ،اداره ورزش و جوانان تکاب است.
خبر بازگشت حمید بنی اردلان رئیس فعلی اداره ورزش و جوانان شهرستان شوط به تکاب و رفتن بابازاده رئیس فعلی این اداره نقل محافل این روزهای جامعه ورزش است که فعلا از طرف هیچ یک از طرفین تائید یا تکذیب نشده است.
حمید بنی اردلان قهرمان کشتی تکاب در مدت کوتاه مدیریت خود در شهرستان شوط تحولات مثبت و چشمگیری در عرصه ورزش این شهرستان به وجود آورده و موجب ارتقا مقام این شهر در مقایسه با سایر شهرهای استان شده است و از محبوبیت خوبی در میان ورزشکاران و پیشکسوتان تکاب برخوردار است در مقابل نیز آقای بابازاده رئیس فعلی اداره ورزش و جوانان آنطور که شایعه شده است حمایت های آقای بیگی و دفترشان در تکاب را دارا بوده و که با حمایت ایشان برکرسی ریاست ورزش تکاب تکیه زده است،قرار دارد که منتقدان وی غیر ورزشی بودن وی را یکی از بزرگترین ایراد او به شمار می آورند.
به هر حال منتظر می مانیم تا ببینیم با تصمیم فرماندار محترم شهرستان تکاب سکان این کشتی که به نظر به گل نشسته می آید به دست چه کسی سپرده خواهد شد و آیا ورزش تکاب دوباره به روزهای خوش گذشته برخواهد گشت؟
نصب 18هزار عدد انواع تابلو و علایم ایمنی در محورهای کردستان
سنندج - ایرنا- رییس اداره ایمنی راه های اداره کل راه و شهرسازی کردستان از تهیه و نصب بیش از 18 هزار عدد انواع تابلو و علایم ایمنی در محورهای استان خبر داد.
فرشاد سرحدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، گفت: برای ارتقای ایمنی سطح محورهای استان، از ابتدای سال تا پایان تیر، بیش از 18 هزار عدد انواع تابلو و علایم ایمنی نصب شد.
وی افزود: در این مدت 66 متر مربع تابلو اطلاعاتی، 157 عدد تابلو اخطاری، 164 عدد تابلو انتظامی و بال کبوتری، 937 عدد مسیر نما و خطرنمای پل و 16 هزار و 771 عدد بازتاب چشم گربه ای و چشم ببری تهیه و در مسیرهای مختلف نصب شد.
سرحدی ادامه داد: در این مدت همچنین تعداد هزار و 434 عدد انواع تابلو و علایم ایمنی نیز که در اثر عوامل مختلف از جمله عملیات راهسازی و برفروبی آسیب دیده بودند، بازسازی شد.
وی هزینه این حجم عملیات را بیش از دو میلیارد و 160 میلیون ریال ذکر کرد.
دیروز عصر 20 مرداد 93 زمین چمن ورزشگاه تختی مملو از نونهالان فوتبالیستی بود که از شروع تابستان در حضور مربیان زحمتکش فوتبال این شهرستان آموزش می بینند.
این فستیوال با حضور مهندس قهرمانی ( فرماندار محترم شهرستان تکاب ) و هیئت همراه رنگ و بوی خاصی بخود گرفت.
این وب سایت تقدیم معلم اخلاق و دانشمند جاوید الاثر محمد حسن رضوانی باد که در جنگهای داخلی در شهرستان سنندج مفقود شد . یادش گرامی باد ونامش همیشه جاوید باد. , و یاد معاون مدرسه ای که در آن درس میخواندم مرحوم فرخ نصر الهی که همیشه بر لبانش لبخنی داشت و چهره ای مهربان وبیاد دبیر تاریخ و جغرافیم در مدرسه راهنمائی شریعتی مرحوم شهید حسن حاجیانپور
.شهرو یاد استاد عزیزم مرحوم سید عبدالرزاق رضویان که پایه گذار راهپیمائی های مدارس شهر تکاب در اول انقلاب بود. و یاد مرحوم معلم سید یحی رضویان یار دیرینه پدرم و مرحوم معلم عزیزمان حسین وظیفه و پهلوان بزرگوار نصرت اله نقدی عزیز مرحوم و همه معلیمین و فرهنگیان گمنام منطقه افشار من شهر تکاب این مرزوبوم آشنا سالها است
جان گرفته کشتی اندر شهر ما
پهلوانی باید اندر ورزش کشتی جوان
همچو تختی بایدت نامت نشیند بر دلان
رستمی و پرچمی هر دو شهید زنده اند
یادشان باقیست بر دلها چو زاد این مو طنند
ملکیان را اسوه باشد ملکیان
نی رود یادش ز دل چون نقش بسته بر دلان
داغ بر دلها نهاد اخلاق خوب قاضیان کند
دل از این جهان و گشت یار غازیان
چون بنی هاشم زنور هاشمی بود وبرفت
نوریان چون نور حق تابید و هم تابنده رفت
باب رضوان را گشودی ای امیر گشته ای بر دام پر دردان اسیر
چشم بر در کی نشان یابی زاو از پدر دوری و دل محزون او
و اما این وبلاگ بیاد تاریخ تکاب و اساتیدی چون پدر عزیزم و شهیدان گرانقدر منطقه وتمامی
دوستداران تاریخ اصیل شهرستان تکاب ایجاد کرده ام.
تكاب به معني آب باريكه و زمين كم آب است. منطقه تكاب داراي ده ها اثر تاريخي قبل وبعد از اسلام است كه از آن جمله ميتوان به تخت سليمان اشاره كرد كه در 45 كيلومتري شمالشرقي آن واقع شده است.
شهر باستاني شيز در آن مكان قرارداشت واحتمالاً به علت فعاليتهاي آتشفشاني كوه زندان در فاصله 105 كيلومتري تخت سليمان، ويران شده و آثاري از آن برجاي نمانده است. نام تكاب تا سال 1316 هجريشمسي تكانتپه (تپه پر ازخار) بوده است.
شهرستان تكاب از شمالغربي به هشترود،از شمالشرقي به زنجان،از طرف غرب به صائيندژ واز جنوب وجنوبغربي به سنندج وسقز واز طرف جنوب شرقي به شهرستان بيجار محدود است و وسعت آن 2523 كيلومتر مربع مي باشد.
بنا و يادمانهاي تاريخي
بالاخانه قزقپان سنگ
در 5 كيلومتري شمال غربي روستاي قزقپان سنگ در سينه كوهسنگي يك مناره جالب توجه وجود دارد كه امتداد آن به دامنه صخره منتهي مي گردد.
زندان سليمان
زندان سليمان بر روي كوهي قرار گرفته كه در قله آن دهانه بزرگي از يك آتشفشان غير فعال وجود دارد. ارتفاع اين زندان مخوف افسانهاي كه ديواره صخرهاي آن كاملاً عمودي است از يكصد متر بيشتر به نظر ميرسد و بویگاز تندي از درون اين چاه عظيم به مشام ميرسد.
زندان سليمان بيشتر به يك دهانه آتشفشاني خفته ميماند و وجود چشمههاي آبگرم معدني در روستاي احمد آباد درپاي همين كوه مويد اين نظر است.
قلعه تخت سليمان
تخت سليمان و مجموعه آثار باستاني و تاريخي آن يكي از مهمترين و مشهورترين مراكز تاريخ و تمدن ايران محسوب ميشود.اين مجموعه در ناحيه تكاب و بر روي يك بلندي طبيعي به ارتفاع 20 متر از سطح دشت احداث شده است.
كليه آثار آن درون يك حصار و ديوار بيضي شكل بنا شده ودر درون دشتي گسترده واقع شده است. حصار بيروني از سنگهاي لاشهاي به ابعاد مختلف و به ضخامت 5 متر، ارتفاع 14 متر و محيط بيروني 1200 متر بنا شده است.
لايه بيروني حصار از سنگهاي تراشدار نماسازي شده و داراي 38 برج دفاعي مخروطي شكل است. بناي ديوار و حصار بيروني متعلق به دوره ساساني است، ولي در دوره ايلخاني نيز ضمن مرمت پارهاي از قسمتهاي فرو ريخته ، دروازه جديدي در مجاورت دروازه جنوبي عهد ساساني احداث گرديد.
در اين مجموعه تاريخي محل شگفت انگيزي به نام زندان قرار دارد كه مشتمل است بر بقاياي معبدي از دوران ماقبل تاريخ و عهد ماد. در اطراف تخت سليمان آب گرمهاي جوشان و حتي چشمههاي سرد وجود دارند كه بسيار جالب توجه و ديدني هستنند. همچنين شكاف بزرگي كه در اثر زلزله پديد آمده از نكات ديدني تخت سليمان است.
قلعه سردار افشار (حسينعليخان افشار)
در ضلع شمال غربي مركز شهرستان تكاب، قلعهاي شامل سه بخش اندروني، بيروني و محل نگهداري احشام در يك مكان خيلي وسيع احداث گرديده بود. اين عمارت در زمان سلطنت ناصرالدينشاه قاجار توسط سردار حسينعليخان افشار در سال 1281 هجري قمري احداث گرديده.
قلعه اربابي يلقون آغاج (چهار باغ)
قلعه يلقون آغاج در اوايل حكومت قاجاريه، با نماي هشت ظلعي منظم در دو طبقه احداث گرديد و داخل عمارت را با كاشيهاي رنگين و نقاشيهاي با ارزش مزين نمودند.
قلعه رشيد الدوله (حسنخان افشار) دورباش
اين قلعه توسط رشيدالدوله در دوره سلطنت شاهان قاجار در ميان باغهاي انگور و درختان ميوه، احداث گرديده است.
دژ ساري قور خان
اين بنا از دوران پيشاز تاريخ، مركز تمدنهاي هزاره اول بوده و از عصر مادها تا دوره ساساني اقوام متعددي در آنجا سكونت داشتهاند. دژ به صورت پشته عظيم سنگي در حاشيه شرقي رودخانه سارق در 600 متري از دره سر بر آورده كه از همه طرف محفوظ و مجزاست و دستيابي به آن مشكل و به اين لحاظ جايگاه امني براي ساكنان آن در ادوار مختلف بوده است.
بقاياي برجهاي ديده باني و دخمههاي صخرهاي با حياط و آبانبارها به فرمهاي چهار گوش منظم و نا منظم و مدور و پلكانها و راهروهاي استوانهاي ارتباطي، قابل ملاحظهاي ميباشد. به احتمال قوي اين محل در دوره غارنشينان مورد استفاده بوده و اهميت خود را در ادوار بعدي نيز حفظ نموده است.
قلعه محمد حسين خان مير پنج دور باش
اين قلعه توسط محمد حسين خان مير پنج در دوره سلطنت شاهان قاجار در روستاي معتدل دورباش احداث گريده است و درحاشيه طولي يكي از ديوارهاي قلعه و قسمت بيروني آن آينه بزرگي نصب نموده بودند كه مشرف به گردنه زرينه اوباتو و دوراهي ديواندره بودكه حركت و عكسالعمل نيروهاي مهاجم و يورشگران را منعكس ميكرد.
دژ بلقيس
روي قلعه جنوبي كوه بلقيس استحكاماتي با نام متداول تخت بلقيس وجود دارد كه ويرانههاي آن در سال 1959 كشف گرديد. تاريخگذاري بنا را به دوره ساسانيان محتمل ميكند.
تپه مجيد
در فاصله 3 كيلومتري شمال شرقي بين تخت و دهكده تارهكند در حوالي قبرستان جديد تپهاي معروف به تپه مجيد وجود دارد كه بر روي آن سفالهايي از دوره ساساني بدست آمده است.
اين مكان وجود احتمالي محوطههاي مسكوني از دوره آتشكده را نشان ميدهد كه از نظر باستانشناسان محل گورهاي دسته جمعي تومولوسها مربوط به هزاره اول قبل از ميلاد است. مجموع گورهاي تومولوس كه به شكل تپه باستاني است، شامل چند هزار گور فرعي ميباشدكه يك گور اصلي را حلقه وار در ميان گرفتهاند.
جاذبه هاي طبيعي
آبهاي گرم احمد آباد
در فاصله 2 كيلومتري شمال غربي روستاي احمد عليا حفرههاي آبگرمي وجود دارد كه بنا به روايت گذشتگان خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
در ميان چشمه هاي آبگرم احمد آباد در نقاط نزديك آبگرمها، حفرههاي پر از آب سرد نيز وجود دارد كه خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
اين آبها بعلت داشتن املاح معدني گوناگون بعد از طي مسير در روي زمين رسوباتي به رنگهاي سفيد زرد مايل به نارنجي و در بعضي موارد كاملاً قرمز بر جاي ميگذارد.
غار كهريز
اين غار در كهريز تكاب واقع شده و قطر دهانه آن در حدود 2 متر و طول و عرض آن نيز 3 متر است.
چمن متحرك بدرلو (چمن گلي)
چمن گلي در كيلومتر 17 شمال شرقي شهرستان تكاب و در 3 كيلومتري شرق روستاي بدرلو از دهستان افشار بخش مركزي واقع شده است.
در داخل دره سبز، و درختان چنار و بيد و نيزار و چمن درياچهاي به قطر طبيعي تقريبي 80 متر و با جزيرهاي شناور مملو از ني بقطر 60 متر وجود دارد كه در اثر وزش باد به طرفين حركت ميكند.
زندان برنجه
زندان برنجه در 28 كيلومتري شمال شهرستان تكاب در روستاي برنجه ( برنجك) از دهستان چمن، بخش تخت سليمان و در دامنه كوهي معروف به طويله سليمان واقع شده است.
درياچه خسرو
در وسط آثار باستاني تخت سليمان درياچهاي كه عمق آن حدوداً 110 متر و ابعاد آن80در120 متر است وجود دارد. آب درياچه بصورت چشمه جوشان از اعماق زمين بيرون ميجوشد كه منظره بسيار جالبي دارد.
آب درياچه آهكي و نسبتاً ملايم و غير قابل شرب است و هيچ موجود زندهاي در آن وجود ندارد. وجود اين درياچه فيروزهگون در ميان قلعه و قرار داشتن قلعه در وسط يك سلسله كوههاي دايرهاي شكل، منظرهاي را به وجود آورده كه يكي از عجايب ديدني و تماشايي منطقه ميباشد.
اماكن زيارتي ومذهبي
مسجد جامع تكاب
اين مسجد در سال 1332 هجري قمري به دستور سردار حسينعليخان افشار در زمان سلطنت ناصرالدينشاه بنا گرديده است.
مسجد جامع روستاي اغولبيك
مسجدجامع روستاي اغولبيك به دستور يكي از اربابان محلي در سال 1332 هجري قمري احداث و هم اكنون بعد از گذشت چندين سال از قدمت آن بطور سالم و فاقد آثار ويراني مورد بهره برداري قرار ميگيرد.
كليساي چهار طاق
در شمال غربي و كيلومتر 36 شهرستان تكاب در روستاي چهار طاق پايههاي چهار ستون مخروبه وجود دارد كه در نزد اهالي به كليسا مشهور است. از نظر كارشناسان اين بنا مربوط به دوره ساسانيان بوده و به يك آتشكده شباهت بيشتري دارد. پايه هاي اصلي طاق خراب شده و اطراف آن كه در محل به كليسا معروف ميباشد توسط افراد سود جو براي گنج يابي به كلي ويران شده است.