تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
تکاب خبر و آدرس
tekab.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
علی مطهری جزییات جدیدی ازتماس تلفنی هاشمی رفسنجانی بارهبرمعظم انقلاب را فاش کرد
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس با اشاره به تماس تلفنی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با رهبر معظم انقلاب برای ورود به صحنه انتخابات گفت: شنیدیم که ظاهرا ساعت ۱۷ از دفتر مقام معظم رهبری پیامی به وی دادند که بعد از آن وی به سمت وزارت کشور حرکت کرده است.
علی مطهری در گفت وگو با خانه ملت؛ با بیان اینکه به دنبال تاکید بر درخواست های قبلی خود از آیت الله هاشمی رفسنجانی در خصوص ورود به صحنه انتخابات، صبح روز شنبه به همراه ۷ نفر از اعضای ائتلاف صدای ملت نزد وی رفتیم، گفت: ساعت ۱۰.۳۰ صبح به وی اعلام کردیم که علت ضرورت ورود شما به صحنه اتنتخابات روشن است و خود شما علت این ضرورت را بهتر از ما می دانید.
نماینده مردم تهران ری شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از میان آن جمع من به عنوان اولین نفر صحبت می کردم ،افزود: به آقای هاشمی گفتم که نظر شخصی من این است اگر این مدیریت و این نگاه سیاسی و فرهنگی یک دوره دیگر در کشور حاکم باشد ممکن است انقلاب یک آسیب جدی ببیند، بنابراین وظیفه است که شما وارد شوید.
وی ادامه داد: آقای هاشمی رفسنجانی پاسخ داد؛ من آماده ثبت نام هستم اما باید از عدم مخالفت مقام معظم رهبری مطمئن شوم، چون در صورت مخالفت ایشان با کاندیداتوری من، ورودم به صلاح کشور نیست.
مطهری با بیان اینکه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت که من شب گذشته با رهبر معظم انقلاب صحبت کردم و قرار است نظر خود را تا امروز به من اعلام کنند، تا نزدیک ظهر که نزد آیت الله هاشمی رفسنجانی بودم خبری نشد، بنابراین گفتیم خود شما دوباره تماس بگیرید.
وی با بیان اینکه آقای هاشمی گفت مشکلی ندارد من این کار را خواهم کرد، افزود: آقای هاشمی گفت که برای گرفتن نتیجه؛ صبح هم تماس گرفتم که گفتند حضرت آقا در حال سخنرانی هستند بعدا تماس می گیریم اما تا الان تماسی گرفته نشده است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: البته آقای هاشمی در جلسه با گروه دیگری گفته بود اگر لازم باشد خودم خدمت رهبری رفته و تکلیف موضوع را روشن می کنم.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه نزدیک ظهر از جلسه با آقای هاشمی خارج شدیم ومن در حال نا امید شدن از ثبت نام وی بودم، گفت: حدود ساعت ۱۷ و ۳۰ روز شنبه به من خبر دادند که آقای هاشمی برای ثبت نام حرکت کرده و شنیدیم که ظاهرا ساعت ۱۷ از دفتر مقام معظم رهبری پیامی به وی دادند که بعد از آن وی به سمت وزارت کشور حرکت کرده اما من نمی دانم که آن پیغام چه بوده است./
گفته ميشود او در طول سه سال گذشته با استفاده از روابط و رانتهاي جريان انحرافي با نمايندگي پورشه در شيخنشينهاي عربي ارتباط برقرار كرده و از اين راه پولهاي كلاني به دست آوردهاست.
افکار- چند روز پيش خبري مبني بر واردات ۵۰۰ پورشه به كشور توسط فردي نامشخص و با ارزهايي بدون منشا نامعلوم در رسانهها منعكس شد كه بازخورد بسياري در پي داشت. در آن برهه زماني اين سوال پيش آمد كه در شرايط دشوار اقتصادي و با وجود محدوديتهاي شديد وارداتي كه از سوي دولت! وضع شده چه كسي ميتواند دست به واردات انبوه خودروهاي لوكس بزند.
به هر روي با بررسی های فراوان در اين زمينه به پشتپرده واردات گسترده ۵۰۰ دستگاه پورشه و ارز استفاده شده براي واردات اين خودروي گرانقيمت دست پيدا كردهاست كه نشاندهنده ردپاي مشخص جريان انحرافي در اين موضوع است.
بر اساس اين اطلاعات «م.ح» مشاور حقوقي يكي از سران جريان انحرافي، از حدود سال ۸۴ تاكنون دست به واردات انحصاري خودروهاي پورشه و مازراتي از شيخنشين دوبي زدهاست.
از سوي ديگر او كه به واسطه نزدیکی به حلقه جریان انحرافی نقشي پنهان به عهده دارد با سمت مشاور حقوقي آقاي«ز» كه خود يكي از چهرههاي پنهان جريان انحرافياست به فعاليت خود ادامه ميدهد و چندي پيش دست به واردات ۵۰۰ دستگاه پورشه از دوبي زدهاست.
گفته ميشود او در طول سه سال گذشته با استفاده از روابط و رانتهاي جريان انحرافي با نمايندگي پورشه در شيخنشينهاي عربي ارتباط برقرار كرده و از اين راه پولهاي كلاني به دست آوردهاست. روابط او با شيخنشينهاي عربي به جايي رسيده كه او اكنون به یکی از واردكنندگان اصلی پورشه و مازراتي در كشور تبديل شده و در شرايط خاص اقتصادي فعلي هم همچنان به اين كار ادامه ميدهد.
نكتهاي كه در اين ميان حائز اهميت است نوع ارزهايياست كه «م.ح» با آن دست به واردات خودروهاي لوكس ميزند. او با استفاده از رانت های ویژه جریان انحرافی توانسته به منشا ارزهاي دولتي دست پيدا كرده و با استفاده از ارز ۱۲۲۶ توماني، دست به واردات پورشه بزند. اين در حالياست كه دولت چندي پيش واردات خودرو و كالاهاي لوكس به كشور با ارز دولتي و حتي ارز مبادلاتي را ممنوع كردهاست.
اين اقدام در حالياست كه نظام ارزي كشور اين روزها به شدت نيازمند ارز براي تامين نيازهاي واقعي مردم است و كمبود ارز دولتي براي وردات كالاهاي اساسي به گرانيها و نوسان قيمت گسترده انجاميده است.
برگزاری جام جهانی کشتی در روزهایی که اوضاع مدیریتی این رشته در کشور بحرانی است توانست این نکته را به جهانیان ثابت کند که ملت ایران به خودی خود با ملتی خصومت ندارد.
افکار گروه ورزشی:
۱. تیم کشتی آزاد کشورمان با پیروزی برابر تیمهایی همچون روسیه و امریکا قهرمان جهان شد ... اما آنچه که شاید بیشتر از همه در این مسابقات مهم جلوه کرد همان شعار همیشگی بود که حتی بارها و بارها مقامات عالیرتبه کشورمان نیز آنرا اعلام کرده اند که مردم ایران و امریکا با هم مشکلی ندارند. مسابقات تهران , عکس یادگاری تیم کشتی امریکا با احمدی نژاد و نقل قول جالب سرمربی امریکا در سالن خانه کشتی و رو به غلامرضا محمدی که اعتراف کرد:«ایران وطن دوم من است» همه و همه این سخن را ثابت می کند که اگر مراودات خاص برخی کشورها با ایران اجازه دهد مردم ایران با مردم هیچ کشوری خصومت ندارند.
۲. اولین برنامه تبادل ورزشی ایران و امریکا در سال ۱۹۹۸ با دعوت تیم ملی کشتی امریکا به تهران صورت گرفت و با مهمان نوازی و تشویق بی نظیر ایرانیان همراه بود. حرکتی که در عمق نشان می داد مردم ایران با مردم هیچ کشوری خصومت ندارند... پس از آن این اتفاق در رشته هایی مثل فوتبال ادامه یافت.
۳. اگرچه رابطه سیاسی ایران و امریکا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جوهری ثابت داشته اما در پوسته ورزشی آنجا که ما با مردم امریکا طرف هستیم همواره نشان داده ایم که ما با آنها هیچ خصومتی نداریم. گو اینکه حالا مسئولان کشتی ایران و امریکا برای حفظ این رشته پرطرفدار در المپیک در خاك ايران با هم «متحد» می شوند و منافعشان یکی می شود و در جلسهاي براي حفظ كشتي در المپيك دست دوستي ميدهند.
۴. به مدد ارتباطات، صدور فرهنگ دیگر منحصر به میدان جنگ و ... نیست. حالا «همه» مردم اعم از مهدی تقوی ورزشکار از روستایی در سوادکوه مازندران یا بازرگانی ایرانی و حتی شهروندي نابغه می تواند حامل فرهنگ یک کشور باشند و نقش اعتباربخشی به ایده ها و ارزش های آن کشور داشته باشند. تا به امروز بیش از ۲۰ تبادل ورزشی بعد از انقلاب ميان ايرانيان و امريكاييها برقرار شده که اينها باز هم همانطور که بارها و بارها مقامات عالیرتبه کشورمان نیز آنرا اعلام کرده اند , نشان می دهد که مردم ایران و امریکا با هم مشکلی ندارند.
۵. آری از آنجا که روح ورزش از پهلوانی نشات می گیرد, جام جهانی کشتی تهران باز هم به همه جهانیان ثابت کرد که اگر مراودات خاص برخی کشورها با ایران اجازه دهد ملت ایران با مردم هیچ کشوری خصومت ندارند.
به راستی هاشمی ۷۸ ساله وارد انتخابات می شود؟ ورودش در صحنه انتخابات به عنوان بازیگر و نه بازیگردان چه کسانی را بیشتر از همه خوشحال می کند؟
افکار گروه سیاسی: این روزها زمزمه حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده از طرف اطرافیان وی بیشتر از گذشته شنیده می شود.
برخی برای او نشست مطبوعاتی می گذارند و وجه مشترک همه سوالات هم می شود درخواست حضور منجی گونه وی در انتخابات آتی برای رفع همه مشکلات اقتصادی و سیاسی و سیاست خارجی و فرهنگی و اجتماعی و اخلاقی و...
برخی دیگر در رسانه هایشان تلاش می کنند گمانه زنیها را همچنان داغ نگه دارند و هر روز بر سیل درخواست های مردمی و تشکلی بیفزایند.
برخی دیگر هم در صدد راه اندازی ستادهای درخواست مردمی هستند تا آیت الله را مجاب کنند برای حضور در انتخابات احساس تکلیف کند.
اما به راستی هاشمی ۷۸ ساله وارد انتخابات می شود؟ ورودش در صحنه انتخابات به عنوان بازیگر و نه بازیگردان چه کسانی را بیشتر از همه خوشحال می کند؟
نکته اول در این ماجرا این است که آیا واقعا هاشمی از وضعیت کشور آگاهی ندارد که مرتب برای مجاب کردن وی باید از مشکلات و معضلات نام برد؟ آیا هاشمی نیاز به کمپین و امضاء و ستاد حمایت مردمی و ... دارد؟ و چه کسانی برای آمدنش تلاش می کنند؟
بسیاری از کسانی که سیر فعالیت های پیر ۷۸ ساله سیاست را در ۵۰ سال گذشته دنبال می کنند، معتقدند که هاشمی بازیگردان خوبی است و امروز هم به عنوان یک تفکر و نگاه می تواند عرصه را برای فعالیت علاقمندان این تفکر فراهم کند و نیروهای خود را مدیریت و بازیگردانی کند و به همین خاطر لزومی نمی بیند که بخواهد خود را مجددا در سیبل حملات مخالفان قرار دهد.
هاشمی بهتر از همه می داند کسانی که وی را بازیگر وسط میدان می خواهند ساق پای او را نشانه گرفته اند و این بهترین شرایط برای کسانی است که مانند دو انتخابات گذشته دنبال دشمن فرضی در داخل می گردند تا با دوقطبی کردن فضا، ماهی مقصود خود را صید کنند.
هاشمی همانطور که خود بارها گفته نیروهای زیادی در انقلاب هستند که می توانند بار انقلاب را به مقصد برسانند که اگر اینگونه نباشد، باید این انتقاد را به انقلابیونی چون وی داشت که چرا پس از ۳۴ سال که از انقلاب گذشته نیروهای قابلی را تربیت نکرده اند تا همچنان وی باید مجبور باشد تا در صحنه بازیگری حاضر شود.
لذا به نظر می رسد بازی های رسانه ای برای آمدن هاشمی نه در راستای کمک به او بلکه برای کشاندن وی به صحنه ای است که خواست مخالفانش است و هاشمی را برای همیشه از صحنه بازی سازی هم خارج می کند.
من نویسنده هم میگم بله الان تو ایران توهمی که هست کی روش و کی روش هها ساخته دست خود ما ایرانی
هاست من هم به این مورد اشاره میکنم که زمانی که ما جانبازان و پاسداران و بسیجیان و ملت غیور ایران در
کشور عزیزمان ایران بودیم و در مقابل حملات تو پ و تانک و موشک باران و غیره بودیم .
و زیر بمبارنهای شیمیائی در کشور عزیزمان ایران بودیم پس کجا بودند پدران ومادران ایرن دو رگه ها شما بگید
گرسنگی سختی فشار و جنگ و مبارزه با دشمن با ما و حالا پول و ثروت باد آورده مال همین دو رگه ها
مگر ما کم دارم در همین ایران اسلامی که میتوانند در تیم ملی به ایران اسلامی کمک کنند. چرا باید اینگونه شود
شما اگر از ورزش هم خارج شوید در زمینه اقتصاد هم خیل عزیزم کسانی که ایران را در زمان جنگ و انقلاب اسلامی ترک کردند و الان شده اند دو دونه کشورمان ایران و مدیران ارشد نظام آقا من به عنوان ایرانی که سالها
در کمبودها ونقص ها در مقابل دشمن چون کوهی استوار ماندیم از لذات دنیوی از بودن در کشورهای اروپائی و از رفتن به زیر پرچم کشور های دشمن خود را به فرمان امام و ولایت منع کردیم چرا حالا شیرینی و حلاوت این بازی رو
کسانی ببرند که یکماه در ایران زندگی نکرده اند.
و حالا مدعی ایران اسلام و وطن خواهی هستند کو آن زمان که باکریها چمرانها زین الدین ها پرچمی ها
محمد یاریها رضائی ها کاوه ها بروجردی ها در مقابل حملات دشمن زبون ایستادگی کرده وجانشان را تقدیم اسلام ایران و پاسداری از کیان جمهوری اسلامی کردند.
کجایند آن بلا جویان دشت کربلائی که الان ببینند که بر سر این جوانان میاورند و هر مدیر مسئولی در پست و مقام خویش به فکر بقای خود می باشد تا بقای اصل و اساس نظام من کار ندارم که این افراد از کجا و چگونه میخواهند بیایند آزادننند.
اما پس این جوانان غیور و و طن پرست و اسلامیت خواه و محروم در جامعه ورزش ما باید بروند و در کدامین تیم ملی کشوری عضو شوند.
نویسنده رضوانی
مدافع راست استقلال معتقد است که کارلوس کی روش عاشق دو رگه ها است و هیچ توجهی به استعداد های فوتبال ایران ندارد. اشجاری اعتراض خود را به تصمیم های کی روش علنی کرده است...
افکار- حسن اشجاری یکی دیگر از استقلالی هایی است که علیه کارلوس کی روش مصاحبه کرده است. مصاحبه ای که بسیار تند است و این احتمال وجود دارد که برای همیشه از لیست ذهنی سرمربی تیم ملی هم خط بخورد.اشجاری درحالی که از دعوت نشدن به تیم ملی به شدت ناراحت است برای تیم ملی آروزی موفقیت می کند و می گوید:«امیدوارم تیم ملی نتیجه بگیرد و بتوانیم به جام جهانی برویم.
اما خیلی وقت است که به تیم ملی دعوت نشدم. آخرین باراز زمان آقای قطبی در تیم ملی حضور داشتم و بعد از آن دیگر در تیم ملی نبدم.مربیگری سلیقهای است. البته کروش از وقتی آمده شاید یک بازیکن جدید به تیم قبلی اضافه کرده است و بقیه دورگه هستند.
ما این همه فوتبالیست در ایران داریم آن وقت میرود بازیکن لیگ دسته هفتمی سوئد را میآورد.» اشجاری معتقد است که کی روش عاشق دو رگه ها است:«به هر حال نظر آقای مربی اینطور است. کروش عاشق دورگهها است. اما قبل از اینکه به استقلال بیایم و در زمان حضور در سپاهان بهترین شرایط را داشتم. ۱۰ تا پاس گل دادم و با این تیم قهرمان شدم با این اوصاف مرا دعوت نکرد چه برسد به الان، پس انتظار نداشتم دعوت شوم.» :: موضوعات مرتبط:
شورای شهر،
جوان،
،
مانور پدافند غير عامل به مناسبت هفته پدافند غيرعامل روز چهارشنبه در هنرستان فنی و حرفه ای شهرستان تکاب با حضور داعی فرماندار تکاب ،مسئولین ادارات و دانش آموزان این مدرسه برگزار شد.
محبوبی - شجاعی – شهابی ها در فوتبال و والیبال دهقان و ارجمند افشارچی و واعظ و فردین فروغی
ملکیانها و خوب اینان از قدیمیهای ورزش تکاب بودند و الان کجایند وچه میکنند آیا احوال از این بزرگمردان نیکنام جویا هستید .
وای بر من
وای بر تو
وای بر ما
وای بر شما
تا زمانی که زنده و حی و حاضریم و پهلوان زنده را عشق است و بس
وقتی که دیگر نیازی به اونیست از اذهان فراموش شده
وای بر ما که مرده پرستیم و مرده ستا
وای برما چه بر سر ما امده که اینک دود الکل غیبت و تهمت جایگاهی والا در شهرمان بدست اورده است
وای برما که در تربیت فرزندانمان کوتاهی میکنیم
وای برما که دخترانمان ظاهر یک مومنه رو رعایت نمی کنند
و پسران ما ابرو برداشته وآلرو میبرند
وای بر ما چه شد ترس از بزرگان و پدران ومادران
چه شد ترس ارز معلمان مدرسه ترس از روی احترام بود عزیزان من
اری تو را خدا چه بر سر ما و شما و من وتو امده و چه بر سر ورزش و فرهنگ این مرزو بوم امده
چه بر سر شهر عزیزمان تیکاب یا تیکان تپه و تکاب فعلی آمده ایکاش تکاب تو رو تیکان تپه صدایت
میکردند اما اصالتت رو از تو نمی گرفتند وای بر همگان که در ساختن فرهنگ و شهرمان تکاب کوتاهی
کرده ایم و باید بر خود وظیقه بدانیم از کوچک به بزرگ و از معلم به استاد از کارمند به وزارت
از مقیم تا کوچ کرده دست به دست هم در آبادانی تکاب شهر عزیزمان بکوشیم .آری با شما هستم مردان تکابی که در وزارتخانه های مختلف بوده و پز و قیافه مدیریت میگیرید و از یاد تکاب و مردمانش غافل نگذارید نامتان را بیاورم که وقتی مرجوعین تکاب میایند خود را قایم میکنید یا اینکه در جلسه هستید و مسافرید. وای بر شما ها که اصالت تکابی بودن رو گم کرده اید از پدر ومادرانتان دور شده اید و مسئولیت و پول و قدرت چشمتان را کور کرده اهای باشما نترسید داد بزنید وبگوئید من تکابی هستم و به تکابی بودنم افتخار میکنم من فرزند تکابم اما وای به حالتان روزی در انتخابات یاد تکاب بیا فتید رسوایتان خواهیم کرد برای رسیدن به قدرت مردم را نردبان و پله ترق خود نکنید شما خادم این ملت هستید نه خائن به ملت پس خدمتگزاری را از الان برا شهرتان شروع کنید شهر مظلوم شهر شهید پرور شهر جانبازان روستائیان و شهر غریب ....................
تکاب ای پرورانده اساتیدی بزرگ و تکاب ای شهر معنویان و تکاب ای روح بلند سرزمین ایران که در تو چه بزگمردان و صاحب قلمان دین و اندیشه و هنر و ورزش پرورش یافته است تکاب چرا تو همیشه اینگونه تنها و غریبی و تو را کسی نمیشناسد و از تو استفاده سو میشود تکاب ای عزیز ترین مام وطن که روزگار محل حکومت بزگانی بوده ای و روزگاری محل تاخت و تاز دشمنان این مرزو بوم تکاب ای تجلی گاه غیرت و مردانگی که در وحدت خود تکی (کرد – ترک – اهل حق) تکاب ای شهر شهید پرور شهر جوانمردیها و پهلوانیها تکاب ای شهر شهد عسل و فرش آهنین و طلای ناب آغدره وزره شوران و تکاب ای جایگاه مادران ستم کش و کارگران و کشاورزان زحمت کش و تکاب ای در تو پرورانده شده تخت سلیمان نبی و کوه آتشفشان ورودخانه ساروق و آبشار قینرجه و باغهای زیبا و قشنگ سیب حسن آباد و گرمی های میوه ای که توسط کشاورزان بنام (گرکا) در کوهای تو پدید میایدوتکاب توئی که در خودت ایوب انصارها و تخت سلیمان نبی ها و کوهای سر به فلک کشده سورسات و طویله داغی و گردنه سردسیر همیشه برفی مائین بلاغ و گوی آغاجها و باغات میوه انگور و سیب یلقون آغاج و قجورها و پدران وماردان ما که در روستاهای حاجی باباها الان خود بابا بزرگ شده اند وتکاب ای زمستانهای سرد و سوزانت و برفهای انباشته شده در جاده ها وکوهایت و تابستانهای خشک و گرمت و بهار زیبا و پر از درختان و کوههای سرسبزت و پائیز باد و باران وخاکیت و و بازار پنج شنبه و جنعه سر مزار شهدا و از دنیا رفتگانت و تکاب این همه از این شهر مدیرانی پرورش یافتهاند وودر دیاری غریب افتخار میافرینند اما نمیدانم چرا به تو شهر قدیمی شهر شیز شهر باستانی شهر پر افتخار و شهری که خود مظلومانه در دره ای در پرتگاه آذربایجانها و کردستان وزنجان کور سوئی از صدای زندگی مردمانی اصیل و باشرف زندگی میکنند و از جمله هنرمندانی صاحب علم و قلم و اندیشه ورزشکارانی پهلوان و اندیشمندانی که در کشور و دنیا حرف اول را میزنند نمیدانم چرا به فکر این اب وخاک که قدمت تاریخی آن به دوران ساسانیان می رسد و شهر شیز گویندش .
این عزیزان فقط برای جاه و مقام میجنگند و به فکر زادگاه و وطن ابا و اجدادیشان نیستند . ایکاش میتوانستم
ایکاش چنان قدرتی داشتم و ایکاش چنان سرمایه ای تا در این شهر خدمتگزاری ناقابل بودم چون شهر نیاز به باسازی و مرمت دارد و جاده هایش سوز دل انسان را بیشتر میکند و کمبود و وفقرش ادمی را بی تاب و طاقت میکند و بیکار جوانانش یاس و نومیدی را به خانواده ها میاورد من در این مانده ام چرا تکاب عزیزم با داشتن سرمایه و منابع ملی و معدنی عاجز از رشد در مقوله های اقتصادی و فرهنگی و سیاسی میباشد.
چرا نباید جوانان برومند این شهر عوض تفریحات سالم دنبال دود و تفریحات ناسالم باشند چرا باید بیکاری این جوانان را به بیراهه ببرد. چرا مگر مقام معظم و معزز رهبری و ریاست محترم جمهور باره به مسئولین در باره شهرهای مظلوم ومحروم تذکرات لازم را نداده اند چرا باید در این شهرها سرمایه گذاری لازم نشود چرا باید وامهای کلان توسط یه عده خاص صرف امور شخصی گردد اما وامهای 1 تا دو میلیونی در بانکها با هزار دردسر و چندین ضامن به این عزیزان داده شود آیا وام 2و 3 میلیونی که حقوق و دستمزد یک مدیر در اداره هست کفاف بیکاری سالها جوان تکابی را میدهد. البته حقوق مدیران به حق اما بحث درآمد بود.
آیا نباید شورای محترم شهر و فرمانداری محترم وقت و استانداری برای تامین منابع نیروی انسانی در استخدامیها از افراد بومی استفاده کنند. و یا راهکاری برای معضل بیکار پیدا کنند از آنجائیکه مسئولین استان و شهرستان تکاب ار افرادی لایق و دلسوز هستند و پیرو ولایت برای ارامش جوانان و پدران ومادران و شهر تکاب باید کمسیونی تشکیل داده و این موضوعات به اطلاع مقامات بالاتر رسیده تا بتوانند از شهر مظلوم تکاب وحق و حقوق جانبازان و شهیدان معزز این شهر بی دفاع دفاع نمایند .
اری نماینده گان محترم مجلس شهرستانهای تکاب – میاندواب و شاهیندژ شما که وعده و وعید دادید برای آبادانی این شهر غیور پس این گوی و این میدان تکاب و مردم نجیبش دست نیاز برای حل مشکل شهر عزیزشان بسوی شما مردان قانون که خود منتخب این مردمید دراز کرده و دستانتان را می فشارند یا علی مددی نما .
نویسنده امیر رضوانی
:: موضوعات مرتبط:
شورای شهر،
، :: برچسبها:
تکاب شهر شهر تکاب,
جشنواره تئاتر کودک و نوجوان شهرستان تکاب با عنوان پروانه ها برگزار شد .
این جشنواره با حضور 70 نفر و به مدت 2 روز در مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان تکاب برگزار شد اقای افشار نژاد دبیر این جشنواره گفت : از 32 متن ارسالی به این جشنواره 20 متن برگزیده و 8 گروه نمایش به جشنواره راه یافتند.
در پایان این جشنواره در گروه نمایش کودک نمایش نقش باباجون به نویسندگی و کارگردانی زهرا افشاری نژاد و در گروه نوجوانان نمایش ردپای دیروز به نویسندگی ایوب افشاری نژاد و کارگردانی زهرا افشاری نژاد مقام های اول را به خود اختصاص دادند .
این وب سایت تقدیم معلم اخلاق و دانشمند جاوید الاثر محمد حسن رضوانی باد که در جنگهای داخلی در شهرستان سنندج مفقود شد . یادش گرامی باد ونامش همیشه جاوید باد. , و یاد معاون مدرسه ای که در آن درس میخواندم مرحوم فرخ نصر الهی که همیشه بر لبانش لبخنی داشت و چهره ای مهربان وبیاد دبیر تاریخ و جغرافیم در مدرسه راهنمائی شریعتی مرحوم شهید حسن حاجیانپور
.شهرو یاد استاد عزیزم مرحوم سید عبدالرزاق رضویان که پایه گذار راهپیمائی های مدارس شهر تکاب در اول انقلاب بود. و یاد مرحوم معلم سید یحی رضویان یار دیرینه پدرم و مرحوم معلم عزیزمان حسین وظیفه و پهلوان بزرگوار نصرت اله نقدی عزیز مرحوم و همه معلیمین و فرهنگیان گمنام منطقه افشار من شهر تکاب این مرزوبوم آشنا سالها است
جان گرفته کشتی اندر شهر ما
پهلوانی باید اندر ورزش کشتی جوان
همچو تختی بایدت نامت نشیند بر دلان
رستمی و پرچمی هر دو شهید زنده اند
یادشان باقیست بر دلها چو زاد این مو طنند
ملکیان را اسوه باشد ملکیان
نی رود یادش ز دل چون نقش بسته بر دلان
داغ بر دلها نهاد اخلاق خوب قاضیان کند
دل از این جهان و گشت یار غازیان
چون بنی هاشم زنور هاشمی بود وبرفت
نوریان چون نور حق تابید و هم تابنده رفت
باب رضوان را گشودی ای امیر گشته ای بر دام پر دردان اسیر
چشم بر در کی نشان یابی زاو از پدر دوری و دل محزون او
و اما این وبلاگ بیاد تاریخ تکاب و اساتیدی چون پدر عزیزم و شهیدان گرانقدر منطقه وتمامی
دوستداران تاریخ اصیل شهرستان تکاب ایجاد کرده ام.
تكاب به معني آب باريكه و زمين كم آب است. منطقه تكاب داراي ده ها اثر تاريخي قبل وبعد از اسلام است كه از آن جمله ميتوان به تخت سليمان اشاره كرد كه در 45 كيلومتري شمالشرقي آن واقع شده است.
شهر باستاني شيز در آن مكان قرارداشت واحتمالاً به علت فعاليتهاي آتشفشاني كوه زندان در فاصله 105 كيلومتري تخت سليمان، ويران شده و آثاري از آن برجاي نمانده است. نام تكاب تا سال 1316 هجريشمسي تكانتپه (تپه پر ازخار) بوده است.
شهرستان تكاب از شمالغربي به هشترود،از شمالشرقي به زنجان،از طرف غرب به صائيندژ واز جنوب وجنوبغربي به سنندج وسقز واز طرف جنوب شرقي به شهرستان بيجار محدود است و وسعت آن 2523 كيلومتر مربع مي باشد.
بنا و يادمانهاي تاريخي
بالاخانه قزقپان سنگ
در 5 كيلومتري شمال غربي روستاي قزقپان سنگ در سينه كوهسنگي يك مناره جالب توجه وجود دارد كه امتداد آن به دامنه صخره منتهي مي گردد.
زندان سليمان
زندان سليمان بر روي كوهي قرار گرفته كه در قله آن دهانه بزرگي از يك آتشفشان غير فعال وجود دارد. ارتفاع اين زندان مخوف افسانهاي كه ديواره صخرهاي آن كاملاً عمودي است از يكصد متر بيشتر به نظر ميرسد و بویگاز تندي از درون اين چاه عظيم به مشام ميرسد.
زندان سليمان بيشتر به يك دهانه آتشفشاني خفته ميماند و وجود چشمههاي آبگرم معدني در روستاي احمد آباد درپاي همين كوه مويد اين نظر است.
قلعه تخت سليمان
تخت سليمان و مجموعه آثار باستاني و تاريخي آن يكي از مهمترين و مشهورترين مراكز تاريخ و تمدن ايران محسوب ميشود.اين مجموعه در ناحيه تكاب و بر روي يك بلندي طبيعي به ارتفاع 20 متر از سطح دشت احداث شده است.
كليه آثار آن درون يك حصار و ديوار بيضي شكل بنا شده ودر درون دشتي گسترده واقع شده است. حصار بيروني از سنگهاي لاشهاي به ابعاد مختلف و به ضخامت 5 متر، ارتفاع 14 متر و محيط بيروني 1200 متر بنا شده است.
لايه بيروني حصار از سنگهاي تراشدار نماسازي شده و داراي 38 برج دفاعي مخروطي شكل است. بناي ديوار و حصار بيروني متعلق به دوره ساساني است، ولي در دوره ايلخاني نيز ضمن مرمت پارهاي از قسمتهاي فرو ريخته ، دروازه جديدي در مجاورت دروازه جنوبي عهد ساساني احداث گرديد.
در اين مجموعه تاريخي محل شگفت انگيزي به نام زندان قرار دارد كه مشتمل است بر بقاياي معبدي از دوران ماقبل تاريخ و عهد ماد. در اطراف تخت سليمان آب گرمهاي جوشان و حتي چشمههاي سرد وجود دارند كه بسيار جالب توجه و ديدني هستنند. همچنين شكاف بزرگي كه در اثر زلزله پديد آمده از نكات ديدني تخت سليمان است.
قلعه سردار افشار (حسينعليخان افشار)
در ضلع شمال غربي مركز شهرستان تكاب، قلعهاي شامل سه بخش اندروني، بيروني و محل نگهداري احشام در يك مكان خيلي وسيع احداث گرديده بود. اين عمارت در زمان سلطنت ناصرالدينشاه قاجار توسط سردار حسينعليخان افشار در سال 1281 هجري قمري احداث گرديده.
قلعه اربابي يلقون آغاج (چهار باغ)
قلعه يلقون آغاج در اوايل حكومت قاجاريه، با نماي هشت ظلعي منظم در دو طبقه احداث گرديد و داخل عمارت را با كاشيهاي رنگين و نقاشيهاي با ارزش مزين نمودند.
قلعه رشيد الدوله (حسنخان افشار) دورباش
اين قلعه توسط رشيدالدوله در دوره سلطنت شاهان قاجار در ميان باغهاي انگور و درختان ميوه، احداث گرديده است.
دژ ساري قور خان
اين بنا از دوران پيشاز تاريخ، مركز تمدنهاي هزاره اول بوده و از عصر مادها تا دوره ساساني اقوام متعددي در آنجا سكونت داشتهاند. دژ به صورت پشته عظيم سنگي در حاشيه شرقي رودخانه سارق در 600 متري از دره سر بر آورده كه از همه طرف محفوظ و مجزاست و دستيابي به آن مشكل و به اين لحاظ جايگاه امني براي ساكنان آن در ادوار مختلف بوده است.
بقاياي برجهاي ديده باني و دخمههاي صخرهاي با حياط و آبانبارها به فرمهاي چهار گوش منظم و نا منظم و مدور و پلكانها و راهروهاي استوانهاي ارتباطي، قابل ملاحظهاي ميباشد. به احتمال قوي اين محل در دوره غارنشينان مورد استفاده بوده و اهميت خود را در ادوار بعدي نيز حفظ نموده است.
قلعه محمد حسين خان مير پنج دور باش
اين قلعه توسط محمد حسين خان مير پنج در دوره سلطنت شاهان قاجار در روستاي معتدل دورباش احداث گريده است و درحاشيه طولي يكي از ديوارهاي قلعه و قسمت بيروني آن آينه بزرگي نصب نموده بودند كه مشرف به گردنه زرينه اوباتو و دوراهي ديواندره بودكه حركت و عكسالعمل نيروهاي مهاجم و يورشگران را منعكس ميكرد.
دژ بلقيس
روي قلعه جنوبي كوه بلقيس استحكاماتي با نام متداول تخت بلقيس وجود دارد كه ويرانههاي آن در سال 1959 كشف گرديد. تاريخگذاري بنا را به دوره ساسانيان محتمل ميكند.
تپه مجيد
در فاصله 3 كيلومتري شمال شرقي بين تخت و دهكده تارهكند در حوالي قبرستان جديد تپهاي معروف به تپه مجيد وجود دارد كه بر روي آن سفالهايي از دوره ساساني بدست آمده است.
اين مكان وجود احتمالي محوطههاي مسكوني از دوره آتشكده را نشان ميدهد كه از نظر باستانشناسان محل گورهاي دسته جمعي تومولوسها مربوط به هزاره اول قبل از ميلاد است. مجموع گورهاي تومولوس كه به شكل تپه باستاني است، شامل چند هزار گور فرعي ميباشدكه يك گور اصلي را حلقه وار در ميان گرفتهاند.
جاذبه هاي طبيعي
آبهاي گرم احمد آباد
در فاصله 2 كيلومتري شمال غربي روستاي احمد عليا حفرههاي آبگرمي وجود دارد كه بنا به روايت گذشتگان خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
در ميان چشمه هاي آبگرم احمد آباد در نقاط نزديك آبگرمها، حفرههاي پر از آب سرد نيز وجود دارد كه خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
اين آبها بعلت داشتن املاح معدني گوناگون بعد از طي مسير در روي زمين رسوباتي به رنگهاي سفيد زرد مايل به نارنجي و در بعضي موارد كاملاً قرمز بر جاي ميگذارد.
غار كهريز
اين غار در كهريز تكاب واقع شده و قطر دهانه آن در حدود 2 متر و طول و عرض آن نيز 3 متر است.
چمن متحرك بدرلو (چمن گلي)
چمن گلي در كيلومتر 17 شمال شرقي شهرستان تكاب و در 3 كيلومتري شرق روستاي بدرلو از دهستان افشار بخش مركزي واقع شده است.
در داخل دره سبز، و درختان چنار و بيد و نيزار و چمن درياچهاي به قطر طبيعي تقريبي 80 متر و با جزيرهاي شناور مملو از ني بقطر 60 متر وجود دارد كه در اثر وزش باد به طرفين حركت ميكند.
زندان برنجه
زندان برنجه در 28 كيلومتري شمال شهرستان تكاب در روستاي برنجه ( برنجك) از دهستان چمن، بخش تخت سليمان و در دامنه كوهي معروف به طويله سليمان واقع شده است.
درياچه خسرو
در وسط آثار باستاني تخت سليمان درياچهاي كه عمق آن حدوداً 110 متر و ابعاد آن80در120 متر است وجود دارد. آب درياچه بصورت چشمه جوشان از اعماق زمين بيرون ميجوشد كه منظره بسيار جالبي دارد.
آب درياچه آهكي و نسبتاً ملايم و غير قابل شرب است و هيچ موجود زندهاي در آن وجود ندارد. وجود اين درياچه فيروزهگون در ميان قلعه و قرار داشتن قلعه در وسط يك سلسله كوههاي دايرهاي شكل، منظرهاي را به وجود آورده كه يكي از عجايب ديدني و تماشايي منطقه ميباشد.
اماكن زيارتي ومذهبي
مسجد جامع تكاب
اين مسجد در سال 1332 هجري قمري به دستور سردار حسينعليخان افشار در زمان سلطنت ناصرالدينشاه بنا گرديده است.
مسجد جامع روستاي اغولبيك
مسجدجامع روستاي اغولبيك به دستور يكي از اربابان محلي در سال 1332 هجري قمري احداث و هم اكنون بعد از گذشت چندين سال از قدمت آن بطور سالم و فاقد آثار ويراني مورد بهره برداري قرار ميگيرد.
كليساي چهار طاق
در شمال غربي و كيلومتر 36 شهرستان تكاب در روستاي چهار طاق پايههاي چهار ستون مخروبه وجود دارد كه در نزد اهالي به كليسا مشهور است. از نظر كارشناسان اين بنا مربوط به دوره ساسانيان بوده و به يك آتشكده شباهت بيشتري دارد. پايه هاي اصلي طاق خراب شده و اطراف آن كه در محل به كليسا معروف ميباشد توسط افراد سود جو براي گنج يابي به كلي ويران شده است.